Les den offisielle beskrivelsen

Når du velger et matlagingskurs må du velge den beste skolen matlaging for treningen din. Den Ashburton Kokker Academy har et rykte for inspirerende kokkekurs, utmerket kokk veiledere, førsteklasses råvarer og en fantastisk beliggenhet. Det er derfor vi har blitt nominert som "Cookery School of the Year" i Mat og Travel Magazine Reader Awards for de siste 3 årene.

En banerekord på suksess Vi har vært vellykket kjører matkurs syv dager i uken, 350 dager i året de siste 10 årene, og er rangert som en av de mest vellykkede matlaging skoler i landet. Vi tar imot over 5000 studenter til vår matlagingsskole i året.

Vi har blitt anerkjent med følgende priser:

Mat & Reise Magazine - Vinner av Cookery School of the Year 2013 Small Business of the Year - Winner wmn Business Awards 2013 British Cookery School priser -Folk s Choice Award Best Cookery School 2013 British Cookery School Awards -Winner Best engelsk Cookery School 2012 British Cookery School Awards -Winner Best Large Cookery School 2012 Mat & Reise Magazine - Vinner av Cookery School of the Year 2012

Mer viktig er tilbakemeldingene fra våre studenter. Studentene inviteres til å vurdere vår ytelse ved slutten av hvert kurs de tar - over 3 år har vi en 99% positive kundetilfredshet med over 80% av elevene vurdering oss 5 av 5 stjerner.

Et bredt spekter av PLANLAGTE KURS Vi tilbyr over 40 planlagte matkurs fra halvdags kurs og helgeturer til profesjonelle kulinariske kvalifikasjoner. Du er sikker på å finne et kurs for å møte ditt ferdighetsnivå, og ditt område av interesse. Hva mer, fordi vår tidsplan er publisert og faste i minst de neste seks månedene, kan du planlegge dine kokkekurs med selvtillit.

Fleksibel læring PATH som passer for deg Vi har skapt et unikt utvalg av kurs med definerte ferdighetsnivåer som passer for deg uansett hva din tidligere matlaging opplevelse. Enten du er ny på Cookery, en entusiastisk hjem kokk eller en profesjonell kokk, vil du finne et nivå av matlaging og en rute for trening som er perfekt for deg.

Profesjonell kokk veiledere Når du velger en skole for matlaging må du være sikker på at den opplæringen du skal motta er til høyeste standard. På Ashburton Chefs Academy, alle våre kokk Lærerne er profesjonelle kokker med lang erfaring i catering, jobber som head kokker i høyt rangerte restauranter.

De jobber full tid for matlaging skolen og de er stadig å utvikle kurs til det høyeste nivået. Vi mener kvaliteten på opplæringen som tilbys av våre profesjonelle kokk veiledere er enestående blant matlaging skoler, og er årsaken til at så mange av våre studenter kommer tilbake til oss.

Liten gruppe størrelser Vår gjennomsnittlig klassestørrelse er 10 studenter. Våre erfarne kokk lærere vet at ikke alle lærer på samme tempo, eller på samme måte, og så mens du vil jobbe sammen som en gruppe og i par, vil du også motta masse individuell oppmerksomhet fra kokk veiledere.

Hands-on trening At The Ashburton Chefs Academy mener vi den beste måten å lære å lage mat er ved å faktisk matlaging ikke ser på. Våre kurs er rettet til å maksimere mengden av praktisk matlaging du vil utføre i løpet av hver dag. Alle ingrediensene er pre-forberedt for deg for starten av hver dag, vaske opp er tatt vare på, og en kjøkkenassistent arbeider for å bistå kokken og studenter i løpet av dagen.

Våre kjøkken er laget for å føle seg så nær en hjemme kjøkkenet som mulig, og du kan være sikker på at noen ferdigheter eller oppskrifter du lærer hos oss kan være like lett replikert hjemme som i et profesjonelt kjøkken.

BÆREKRAFTIG, etisk, lokal, økologisk Fra dag én har vi vært forpliktet til å bruke den beste kvaliteten, etisk råvarer vi kan. Kvaliteten på ingrediensene i Devon er enestående, og vi er heldig å ha noen fantastiske leverandører rett utenfor døren vår i Ashburton.

Vår mat er dyrket og hentet lokalt så mye som mulig for å redusere mat miles, og for å støtte lokale produsenter. Vi insisterer på å vite proveniens av maten vår, og at det er bærekraftig og etisk produsert. Forskjellen i kvalitet kan smakes i hver tallerken.

Praktisk matlagning DU VIL BRUKE Alle våre kurs har blitt designet for å være så tilgjengelig og praktisk som mulig for forberedelse hjemme.

Ingrediensene vi bruker er lett hentet fra hverdagens leverandører, og du vil ikke finne et fokus på sjeldne eller eksotiske ingredienser som ofte tar lengre tid å finne enn å lage oppskriften selv.

For noen "out-of-the-ordinære" ingredienser, vil vi alltid anbefale et annet alternativ som du lett kan finne. Vi er også bevisst på at mat budsjetter må gå videre i disse dager, og utvikle våre oppskrifter for å være rimelig godt så deilig.

Et flott sted å lære Studentene forteller at de liker det varmt og vennlig miljø på The Ashburton Chefs Academy og de liker følelsen av "eierskap" av plassen de arbeider i og bor i. Det er nok av rolige områder, både inne og ute for pauser under og etter kurset, og på slutten av en spennende dag på kjøkkenet, den pittoreske byen Ashburton tilbyr noen gode puber, restauranter og butikker å utforske.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Ashburton Chefs Academy

Patisserie krever beherskelse av teknikk kombinert med fantasi. Våre intensive profesjonelle ferdigheter kurs vil lære deg de grunnleggende ferdighetene som kreves av mod ... [+]

Patisserie krever beherskelse av teknikk kombinert med fantasi. Våre intensive profesjonelle ferdigheter kurs vil lære deg de grunnleggende ferdighetene som kreves av moderne Pastry Chef.

Vår 20 uke Diploma i Professional Patisserie Kurset er en intensiv, faglig nivå program utviklet for å gi deg ferdigheter i moderne Pastry Chef.

Konditorer er alltid i etterspørselen i catering bransjen fra å jobbe i topprestauranter, lage brød, kaker og desserter i en catering virksomhet, eller gjør de delikate gledene av den klassiske konditori.

Bakverk og bakervarer krever en annen kompetanse fra arbeid som kjøkkensjef. En oppmerksomhet på detaljer, presisjon, tålmodighet og organisering er de egenskaper som kreves for å være en vellykket konditor. Dette kurset er utformet for å forberede deg for bransjen og er ledet av våre meget erfarne konditor Lærere som vil lære deg grunnleggende ferdigheter og teknikker som kreves for å mestre dette spennende håndverket. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Exeter
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
20 uker
Campus
Les mer på norsk
Ashburton Chefs Academy

På Ashburton Chefs Academy vårt oppdrag er å starte karrieren til de fremtidige stjernene i den kulinariske verden. Den profesjonelle Culinary Diploma er en prestisjefylt ... [+]

På Ashburton Chefs Academy vårt oppdrag er å starte karrieren til de fremtidige stjernene i den kulinariske verden. Den profesjonelle Culinary Diploma er en prestisjefylt treningsprogram utviklet for å starte din karriere som profesjonell kokk av høyeste kaliber, klar til å møte kravene til dagens arbeidsgivere.

Å bli en topp kokk tar ambisjoner, engasjement, lidenskap og dyktighet. Storbritannia er midt i en kulinarisk renessanse og arbeidsgivere krever kvalifiserte, dyktige og kreative kokker. Til tross for dette kravet er det i dag et stort ferdigheter mangel i bransjen for kvalifiserte kokker. Vi utvider vår trening for å utvikle hele spekteret av ferdigheter og kvaliteter som trengs for å være en moderne kjøkkensjef fra kjernekokkekunnskaper til ledelsen å lederegenskaper og utover.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Exeter
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
20 uker
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Ashburton Chefs Academy

Sertifikatet i Professional Cookery er en akkreditert fire ukers kokk foundation program utviklet for å lære amatørkokker de ferdigheter som kreves for å lage mat til en ... [+]

Sertifikatet i Professional Cookery er en akkreditert fire ukers kokk foundation program utviklet for å lære amatørkokker de ferdigheter som kreves for å lage mat til en profesjonell standard. På slutten av kurset vil du ha kompetanse til å starte din karriere som junior kokk i et profesjonelt kjøkken, starte din egen catering virksomhet, eller bare nyte den livsferdigheter av en dyktig kokk.

Over fire uker, vil dette strukturert kurset gi deg ekspert opplæring fra våre erfarne kokk veiledere i moderne matlagingsteknikk. Dette kurset inneholder et nivå 2 Award i kulinariske ferdigheter QCF kvalifisering akkreditert av Confederation of Tourism & Hospitality.

Dette kurset gir over 30 timer praktisk matlaging i uken for å lære deg å kjernen ferdigheter som kreves for å lage mat til en profesjonell standard, enten i en restaurant kjøkken, en kafé, en ski hytte eller som del av en catering virksomhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Exeter
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk