Bayswater College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et eventyr gjennom utdanning

Velkommen til Bayswater College , grunnlagt i 1973. Vi tilbyr engasjerende opplevelser gjennom utdanning på alle stadier av livet. Uansett om du er på skole eller universitet, jobbsøk, profesjonell eller pensjonert, vil våre kurs hjelpe deg med å utvikle din karriere og forbedre livet ditt.

Gjennom eventyr, utdanning og formelle kvalifikasjoner har Bayswater College gitt globale borgere med verdifulle erfaringer i over 45 år.

Melding fra grunnleggerne:

Vi etablerte Bayswater Education fordi vi vet at utdanning og reise er livets største eventyr. Vårt oppdrag å inspirere og utdanne begynner i våre vakre, moderne klasserom og strekker seg til samfunn og kulturer over hele verden.

Vi gir en plattform for effektiv læring gjennom reise, overnatting, klasser og aktivitetsprogrammer, og vi tilbyr strukturert veiledning gjennom hele reisen. Vi ønsker også å utvide vårt oppdrag utenfor grensene våre, så når du registrerer deg med oss, tilbyr vi den samme utdanningen til en dårligere person.

James Herbertson og Stephan Roussounis

Tidslinje:

2017

 • Bayswater Education etablert

2018

 • Oppkjøp av LSC Stanton, en høyskole i London sentrum, dannet fra to etablerte skoler i London i 2015. Stanton School of English ble grunnlagt i 1973, og London Study Center (LSC) ble etablert i 1975.

2019

 • Lansering av Bayswater College London

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College er

For globale borgere

 • Vi ser utenfor våre grenser; vi omfavner nye kulturer og er rikere for det. Vi gir tilgang til utdanning fra hjertet av London til resten av verden. Du er alle velkommen.

For veiledning

 • Vi tar vare på de små tingene på hvert trinn av reisen. Fra innmelding til oppgradering, vil vi at du skal vite at det alltid er noen her for å hjelpe.

For studenter

 • Alt vi gjør er rettet mot studenters suksess og sikkerhet. Vi vet at tillit er et viktig verktøy for å lære og er her for å oppmuntre tilliten. Vårt fokus er på det gode du gjør.

For alvorlig moro

 • Din samlede erfaring er viktig for oss, og vi vet at moro er en stor del av eventyret. Vi tar sikte på å introdusere deg til likesinnede mennesker slik at vennskapene dine er vår arv.

Business for Good

 • Vi gir ferdighetene til å forandre folks liv. For hver elev vi underviser, vil vi lære en annen fra en ufordelaktig bakgrunn. Vi tilbyr klasser utenfor våre grenser og utvider vår forpliktelse til utdanning til regioner der de er mest trengte.

Med et blikk

 • 15 klasserom
 • 4 Student Lounger
 • 65 "Interaktiv TV
 • 5 minutter fra Hyde Park

kurs

Bayswater College tilbyr en rekke kurs som kan bidra til å forbedre kommunikasjonsevnen eller utvikle spesialisert kompetanse som trengs for din karriere. Våre lærere er lidenskapelige om hva de gjør, bryr seg om fremdriften og sikrer at du møter dine mål.

Vårt supportteam er her for å sikre at livet ditt utenfor klasserommet går så godt som mulig.

Vi er her for å hjelpe og gi råd, din lykke er et mål for vår suksess.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Utdanning for godt

Vi vet at gjennom utdanning, kan vi tilby muligheter til de som trenger dem mest. Derfor er vi forpliktet til en forretningsmodell som setter folk før fortjeneste.

Utdanning gir folk en nøkkel til verden. Vårt oppdrag er å åpne dører for alle og inspirere en generasjon oppdagelsesreisende.

Hva vi gjør:

For hver elev vi underviser, vil vi lære en annen fra en ufordelaktig bakgrunn. På en-til-en basis. Vi donerer tid, kompetanse og midler til å støtte barn og veldedige organisasjoner i våre studenters hjemland.

Vi bruker vår stemme til å delta aktivt i årsaker i samsvar med verdiene våre. Våre arrangementsprogrammer inkluderer høyttalere fra internasjonale veldedighetsorganisasjoner, innsamlingsaktiviteter og engasjement i arrangementer som International Women's Day eller Refugee Week.

Vi er ikke en passiv institusjon og oppfordrer våre studenter til å bli involvert både som en måte å fremme godt og å fordyre seg på språket.

Hvorfor gjør vi det:

Muligheten til å lære bør ikke begrenses til de som har råd til det. Å reise over hele verden for å studere engelsk som fremmedspråk er en unik og oppslukende opplevelse som bygger tillit og gir bedre jobbutsikter. Imidlertid er disse alternativene rett og slett ikke tilgjengelige for alle. Vårt oppdrag er å gi unge og dårlige mennesker en sjanse til å lære viktige ferdigheter som vil berike sine liv, uavhengig av deres økonomiske stilling. Vi ønsker å inspirere neste generasjon av oppdagelsesreisende, uansett hvor de er.

Hvordan gjør vi det:

Vi samarbeider med organisasjoner som deler og støtter vårt oppdrag å gi utdanning hvor det er mest nødvendig. Vi forplikter midler som ellers ville utgjøre fortjeneste.

For hver uke studerer vi med oss, vi skal donere en uke til veldedighet fra deres land eller region. Vi benytter eksisterende lokale veldedighetsorganisasjoner og donerer enten en lærer eller tilsvarende finansiering for klasser.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Steder

London

Address
Bayswater College,
167 Queensway

W2 4SB London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss