Les den offisielle beskrivelsen

Et eventyr gjennom utdanning

Velkommen til Bayswater College , grunnlagt i 1973. Vi tilbyr engasjerende opplevelser gjennom utdanning på alle stadier av livet. Uansett om du er på skole eller universitet, jobbsøk, profesjonell eller pensjonert, vil våre kurs hjelpe deg med å utvikle din karriere og forbedre livet ditt.

Gjennom eventyr, utdanning og formelle kvalifikasjoner har Bayswater College gitt globale borgere med verdifulle erfaringer i over 45 år.

Melding fra grunnleggerne:

Vi etablerte Bayswater Education fordi vi vet at utdanning og reise er livets største eventyr. Vårt oppdrag å inspirere og utdanne begynner i våre vakre, moderne klasserom og strekker seg til samfunn og kulturer over hele verden.

Vi gir en plattform for effektiv læring gjennom reise, overnatting, klasser og aktivitetsprogrammer, og vi tilbyr strukturert veiledning gjennom hele reisen. Vi ønsker også å utvide vårt oppdrag utenfor grensene våre, så når du registrerer deg med oss, tilbyr vi den samme utdanningen til en dårligere person.

James Herbertson og Stephan Roussounis

Tidslinje:

2017

 • Bayswater Education etablert

2018

 • Oppkjøp av LSC Stanton, en høyskole i London sentrum, dannet fra to etablerte skoler i London i 2015. Stanton School of English ble grunnlagt i 1973, og London Study Center (LSC) ble etablert i 1975.

2019

 • Lansering av Bayswater College London

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College er

For globale borgere

 • Vi ser utenfor våre grenser; vi omfavner nye kulturer og er rikere for det. Vi gir tilgang til utdanning fra hjertet av London til resten av verden. Du er alle velkommen.

For veiledning

 • Vi tar vare på de små tingene på hvert trinn av reisen. Fra innmelding til oppgradering, vil vi at du skal vite at det alltid er noen her for å hjelpe.

For studenter

 • Alt vi gjør er rettet mot studenters suksess og sikkerhet. Vi vet at tillit er et viktig verktøy for å lære og er her for å oppmuntre tilliten. Vårt fokus er på det gode du gjør.

For alvorlig moro

 • Din samlede erfaring er viktig for oss, og vi vet at moro er en stor del av eventyret. Vi tar sikte på å introdusere deg til likesinnede mennesker slik at vennskapene dine er vår arv.

Business for Good

 • Vi gir ferdighetene til å forandre folks liv. For hver elev vi underviser, vil vi lære en annen fra en ufordelaktig bakgrunn. Vi tilbyr klasser utenfor våre grenser og utvider vår forpliktelse til utdanning til regioner der de er mest trengte.

Med et blikk

 • 15 klasserom
 • 4 Student Lounger
 • 65 "Interaktiv TV
 • 5 minutter fra Hyde Park

kurs

Bayswater College tilbyr en rekke kurs som kan bidra til å forbedre kommunikasjonsevnen eller utvikle spesialisert kompetanse som trengs for din karriere. Våre lærere er lidenskapelige om hva de gjør, bryr seg om fremdriften og sikrer at du møter dine mål.

Vårt supportteam er her for å sikre at livet ditt utenfor klasserommet går så godt som mulig.

Vi er her for å hjelpe og gi råd, din lykke er et mål for vår suksess.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Utdanning for godt

Vi vet at gjennom utdanning, kan vi tilby muligheter til de som trenger dem mest. Derfor er vi forpliktet til en forretningsmodell som setter folk før fortjeneste.

Utdanning gir folk en nøkkel til verden. Vårt oppdrag er å åpne dører for alle og inspirere en generasjon oppdagelsesreisende.

Hva vi gjør:

For hver elev vi underviser, vil vi lære en annen fra en ufordelaktig bakgrunn. På en-til-en basis. Vi donerer tid, kompetanse og midler til å støtte barn og veldedige organisasjoner i våre studenters hjemland.

Vi bruker vår stemme til å delta aktivt i årsaker i samsvar med verdiene våre. Våre arrangementsprogrammer inkluderer høyttalere fra internasjonale veldedighetsorganisasjoner, innsamlingsaktiviteter og engasjement i arrangementer som International Women's Day eller Refugee Week.

Vi er ikke en passiv institusjon og oppfordrer våre studenter til å bli involvert både som en måte å fremme godt og å fordyre seg på språket.

Hvorfor gjør vi det:

Muligheten til å lære bør ikke begrenses til de som har råd til det. Å reise over hele verden for å studere engelsk som fremmedspråk er en unik og oppslukende opplevelse som bygger tillit og gir bedre jobbutsikter. Imidlertid er disse alternativene rett og slett ikke tilgjengelige for alle. Vårt oppdrag er å gi unge og dårlige mennesker en sjanse til å lære viktige ferdigheter som vil berike sine liv, uavhengig av deres økonomiske stilling. Vi ønsker å inspirere neste generasjon av oppdagelsesreisende, uansett hvor de er.

Hvordan gjør vi det:

Vi samarbeider med organisasjoner som deler og støtter vårt oppdrag å gi utdanning hvor det er mest nødvendig. Vi forplikter midler som ellers ville utgjøre fortjeneste.

For hver uke studerer vi med oss, vi skal donere en uke til veldedighet fra deres land eller region. Vi benytter eksisterende lokale veldedighetsorganisasjoner og donerer enten en lærer eller tilsvarende finansiering for klasser.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Bayswater College

Utviklet av bransjeledende eksperter, vil dette sertifiseringsprogrammet introdusere deg til de mest relevante og transformative aspektene av digital markedsføring. Emnee ... [+]

Utviklet av bransjeledende eksperter, vil dette sertifiseringsprogrammet introdusere deg til de mest relevante og transformative aspektene av digital markedsføring. Emneeksperter fra ledende selskaper, som Google, Facebook og Linkedin samarbeider med Digital Marketing Institute om design og utvikling av programmaterialer, slik at læringen din er formet av praktisk erfaring, ekspertvitenskap og casestudier.

Bli en ekspert i online media strategierLær de nyeste trendene og få innblikk i hvordan bedrifter utvikler vellykkede kampanjerFå en kvalifisering som vil øke dine karrieremuligheterPasser for ulike ferdighetsnivåerHvem er det til?Markedsføringsledere, ledere, seniorledelseIT-ledereForretnings eiereAlle som er ansvarlige for å utvikle og / eller implementere en digital markedsføringsstrategi for deres organisasjonAlle som ønsker å forfølge en karriere innen digital markedsføringNøkkelord:4 ukerStartdato hver måned10 timer forelesninger per uke5 timer med gruppeprosjektarbeid per ukeØvre Mellom (B2) Engelsk Nivå KrevesPris: £ 219530k akademikere over hele verden115 land1 Industri StandardKursinnholdDigital Marketing FoundationsNettstedoptimaliseringContent MarketingMarkedsføring i sosiale medierSEOBetalt søkViseEpost markedsføringAnalyticsDigital strategi... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Bayswater College

Våre engelskspråklige kurs fokuserer på de fire kjernefaglige ferdighetene: lytte, snakke, lese og skrive for å hjelpe deg med å bruke engelskspråklig mer effektivt. ... [+]

Våre engelskspråklige kurs fokuserer på de fire kjernefaglige ferdighetene: lytte, snakke, lese og skrive for å hjelpe deg med å bruke engelskspråklig mer effektivt.

Legge til modul leksjoner til kurset ditt vil intensivere kurset ditt og hjelpe deg med å tilpasse din læring. Typiske modul fag inkluderer grammatikk, samtale, IELTS forberedelse, Business og andre.

Kurset vil hjelpe deg:

Enten du studerer engelsk for å forbedre karrieren din, forberede deg på universitetet eller for personlig utvikling, vil dette kurset hjelpe deg med å nå dine mål.

Kommunisere mye mer selvsikkerSnakk mer nøyaktig og flytendeForbedre grammatikken dinØk vokabularet dittKunne sosialisere på engelsk mer effektivtEngelsk SpråkkursStandard (Kjernekurs)20 leksjoner per ukeGenerell engelskIELTS-forberedelseBudsjett engelsk (kun PM)Intensiv (mest populær)25 leksjoner per ukeGenerell engelskIELTS-forberedelseSuperintensiv30 leksjoner per ukeGenerell engelskIELTS-forberedelseUtforsk London... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
15 - 22 timer
Campus
Les mer på norsk
Bayswater College

Forbered deg på denne internasjonalt anerkjente eksamenen som er standardkvalifikasjon for universiteter, arbeidsgivere og visumformål. Forbedre din kompetanse på engelsk ... [+]

Forbered deg på denne internasjonalt anerkjente eksamenen som er standardkvalifikasjon for universiteter, arbeidsgivere og visumformål. Forbedre din kompetanse på engelsk og lære de ferdighetene som er nødvendige for å oppnå eksamensmålene dine.

Kurset vil hjelpe deg:

Oppnå de beste IELTS-eksamenene som er mulige, ved å forbedre lesing, lytting, snakk og akademisk skriveferdigheter. Du vil også forbedre grammatikk og vokabular kunnskap. Kvalifiserte instruktører vil dele eksamensteknikk og regelmessig praksis eksamener vil forberede deg til å ta denne eksamenen med tillit.

Nøkkelord:Nivå: Øvre MellomliggendeLeksjoner per uke - 20, 25 eller 30Startdato: en hvilken som helst mandagMinimum antall uker: 1Studenthistorie... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Heltid studier
1 - 24 uker
Campus
Les mer på norsk
Bayswater College

Utforsk London er et standard generelt engelskkurs kombinert med lærerledede aktiviteter i London etter klassen. Hver uke undersøker vi et tema, og vi har utviklet en opp ... [+]

Utforsk London er et standard generelt engelskkurs kombinert med lærerledede aktiviteter i London etter klassen.

Hver uke undersøker vi et tema, og vi har utviklet en oppgavebasert læreplan som lar deg kommunisere med londonere og bli kjent med byen, sammen med læreren din.

Kurset vil hjelpe deg:

Øv engelsken du har lært i klasserommet mens du utforsker temaer i London med klassekameratene dine.

Nøkkelord:30 leksjoner per uke20 leksjoner av morgen Standard engelsk10 leksjoner av aktiviteter i London med læreren din

Forvent å være ute av klassen hver dag!

temaer:KunstBesøk museer og gallerierRoyal Opera House, konserter, etc.Berømte filmstederLondons landsbyer: Notting Hill, Hampstead, Maida Vale, Brixton etc.MatStudenthistorie... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 11 uker
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Bayswater College

Dette kurset ser på det nåværende motebildet og det kreative livet i London. Lær fra moteindustriens akademikere og fagpersoner om moderne motebilde, hvordan du kan inspi ... [+]

Dette kurset ser på det nåværende motebildet og det kreative livet i London. Lær fra moteindustriens akademikere og fagpersoner om moderne motebilde, hvordan du kan inspirere og bli kjent med byens viktigste påvirkninger og motekunstnere. Du vil få tilgang til London-insiders moteevents og lage en motehistorie for ditt slutt-på-kurs-prosjekt.

Hvem er det til?

Dette kurset er rettet mot alle nivåer og opplevelser, fra nybegynnere til motefagarbeidere. Den er designet for de som ønsker å øke motebevisstheten og utvide moteevne fra et London-moteperspektiv.

4 uker, 60-timers kursFashion Styling forelesninger(9 timer per uke)Gruppeprosjekter(3 timer per uke)Verksteder og bransjebesøk(3 timer per uke)Endelig presentasjonØvre-mellomliggende engelsk nivåStartdatoer: 6. januar, 6. april, 6. juli, 5. oktoberFashion Styling Certificate fra Bayswater CollegeKombiner kurset ditt medEngelsk språketimerProfesjonelt Diplom i Digital MarketingAndre motesertifikater *... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Marylebone Hatfield
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Bayswater College

Kurset Luxury Brand Management tilbyr en introduksjon til det grunnleggende om markedsførings- og kommunikasjonsstrategier for motebransjen. ... [+]

Kurset Luxury Brand Management tilbyr en introduksjon til det grunnleggende om markedsførings- og kommunikasjonsstrategier for motebransjen.

Lær om viktigheten av sosiale digitale plattformer i dannelsen av vellykket merkevarebygging og hvordan du nærmer deg konseptet luksuriøs merkevarebygging i hjertet av en verdensmotehovedstad

Hvem er det til?

Dette kurset er designet for alle fra en nybegynner til en moteprofesjonell, som ønsker å øke motebevisstheten deres i en viktig motehovedstad eller forfølge en grad eller karriere innen luksusmerkehåndtering.

Nøkkelord4 uker, 60-timers kursLuxury Brand Management forelesningerLuxury Brand Management forelesninger(9 timer per uke)Gruppeprosjekter(3 timer per uke)Verksteder og bransjebesøk(3 timer per uke)Endelig presentasjonØvre-mellomliggende engelsk nivåStartdatoer: 3. februar, 4. mai, 3. august, 2. novLuksusmerkehåndteringssertifikat fra Bayswater CollegeKombiner kurset ditt medEngelsk språketimerProfesjonelt Diplom i Digital MarketingAndre motesertifikaterKombiner tre motesertifikater for en motediplomEksempel rutetabell... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Marylebone Hatfield
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Bayswater College

Dette kurset gir innsikt i moteverdenen og de forskjellige metodene og yrkene som er fokusert på kommunikasjon av mote. Det omfatter PR, motejournalistikk, fotografering ... [+]

Dette kurset gir innsikt i moteverdenen og de forskjellige metodene og yrkene som er fokusert på kommunikasjon av mote. Det omfatter PR, motejournalistikk, fotografering og digitale plattformer med oversikt over moteteori.

Hvem er det til?

Dette kurset er rettet mot alle nivåer og opplevelser, fra nybegynnere til motefagarbeidere. Det er en introduksjon til de forskjellige metodene for motekommunikasjon og egnet for de som ønsker å utvide sin motebevissthet.

Nøkkelord4 uker, 60-timers kursFashion Styling forelesninger(9 timer per uke)Gruppeprosjekter(3 timer per uke)Verksteder og bransjebesøk(3 timer per uke)Endelig presentasjonØvre-mellomliggende engelsk nivåStartdatoer: 2. mars 1. juni 7. septemberMotekommunikasjonssertifikat fra Bayswater CollegeKombiner kurset ditt medEngelsk språketimerProfesjonelt Diplom i Digital MarketingAndre motesertifikater *... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Marylebone Hatfield
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Bayswater College

Bayswater College tilbyr en engelsk ferie for hele familien. Foreldre og barn deltar på en Standard General engelsk kurs om morgenen samtidig, men i ulike deler av høgsko ... [+]

Bayswater College tilbyr en engelsk ferie for hele familien. Foreldre og barn deltar på en Standard General engelsk kurs om morgenen samtidig, men i ulike deler av høgskolen. Ettermiddager er fritt til å utforske London selvstendig eller delta i Summer Activity Program for familier.

Kurset vil hjelpe deg:

Kombiner en ferie i London med en pedagogisk opplevelse med familien. En kulturferie for deg og dine barn vil gi deg mulighet til å forbedre engelsk, utforske London gjennom et eget aktivitetsprogram, eller lage din egen reiserute.

Nøkkelord:Datoer: 17. juni - 28. augustStandard engelsk: 20 leksjonerStandard engelsk pluss sommeraktiviteterValgfritt - Familieaktivitetsprogram (3 ettermiddager per uke)Alder: 8Utforsk London Temaer:... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
73 dager
Campus
Les mer på norsk
Bayswater College

Bayswater Summer tilbyr interaktive leksjoner og spennende aktiviteter, slik at læring engelsk er morsomt. Den kompakte, moderne campus ved University of Hertfordshire er ... [+]

Bayswater Summer tilbyr interaktive leksjoner og spennende aktiviteter, slik at læring engelsk er morsomt.

Campus fasiliteterOvernatting

Moderne boliger med eget bad og fellesrom.

Romtype: EnkeltromRengjøring: UkentligHåndklær: Forutsatt, ukentlig bytteSengetøy: Forutsatt, ukentlig bytteKlesvask: 1 pr. Boligblokk, myntstyrtTrygt: Tilgjengelig på stabskontoretDepositum: £ 30 depositum ved ankomstWi-Fi er tilgjengelig over hele campusPå universitetsområdetMultifunksjons sportssenter inkludert svømmebassengUtendørs sportsbanerUniversitetsbutikkMinibank (minibank)Galleria kjøpesenter over veien fra campusButikkerbankerHelsevesenMåltider og menyStor selvbetjent spisesalFrokost: Kontinental inkludert kaffe, toast, syltetøy og fruktLunsj: 2 kurs, 3 alternativerKveld: 2 kurs, 3 alternativerSnacks: Salgsautomater for drikkevarer og konditoriMatpakker tilbys på utfluktsdager: vann, frukt, sandwich, chips, kjeks / kakeKosttilskudd er tatt hensyn tildatoer:Slå 1: 1-15 juliSlå 2: 15-29 juliTurn 3: 29 juli-12 augustAndre ankomst datoer, avhengig av tilgjengelighet... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hatfield
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
15 dager
Campus
Les mer på norsk
Bayswater College

Bayswater Summer tilbyr interaktive leksjoner og spennende aktiviteter, slik at det å lære engelsk er morsomt i vårt Day Camp eller Homestay-program. Kvalifiserte lærere ... [+]

Bayswater Summer tilbyr interaktive leksjoner og spennende aktiviteter, slik at det å lære engelsk er morsomt i vårt Day Camp eller Homestay-program.

Datoer: 30. juni 2019 - 11. august 2019Alder: 10-17ProgramfunksjonerOvernattingOvernatting i fellesromForbedre din engelskspråklige lærerfaring ved å bo hos en vertsfamilie. Vertsfamilier er basert i Zone 4, en gjennomsnittlig 30-40 minutters reise til skolen. Våre familier overholder British Councils standarder.Aldersgruppe for hjemsted: 12-17 (14-17 for personer)Romtype: Twin som standardBaderom: DeltGratis wifiMåltider og menyFrokost og middag er med vertene. En varm 2-retters lunsj serveres på skolen mandag-fredag. Matpakke vil bli gitt av verter i helgene.Standard matpakke: vann, frukt, sandwich, chips, kjeks / kakeKosttilskudd er tatt hensyn tilHvorfor Marble Arch... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Marylebone
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
43 dager
Campus
Les mer på norsk

Bayswater College

Address
Bayswater College, 167 Queensway
W2 4SB London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland