Berlitz - London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Enten for forretninger eller fornøyelser, lærer å snakke et andre eller et tredje språk, blir stadig viktigere i dagens moderne verden.

Berlitz språkkurs gir gode resultater, samtidig som studenten gir en hyggelig læreropplevelse, vil de aldri glemme. Berlitz tilbyr flere programalternativer og mer spennende måter å lære enn noen annen språkopplæringsleverandør. Våre erfarne trenere og Berlitz Metoden vil få deg til å snakke ditt nye språk fra din aller første leksjon og gjøre maksimal fremgang i tiden du gjør tilgjengelig for studier.

Over tjue verdens språk er nå tilgjengelig i et bredt spekter av kursalternativer. For å finne ut mer om hvordan Berlitz kan ta dine språkkunnskaper til neste nivå, ta kontakt med ditt lokalsenter og se hva våre studenter sier om oss! Våre sentre ligger i hjertet av London sentrum, og er innen få minutter av alle de største attraksjonene London har å tilby. Sentrene er begge Wi-Fi aktivert. Et program på Berlitz London vil gi deg en læreropplevelse som du vil huske for resten av livet ditt - vi gleder oss til å ønske deg velkommen her.

London Berlitz Language School

Vårt sentrum ligger i hjertet av London sentrum, og er innen få minutter av alle de største attraksjonene London har å tilby. Et program på Berlitz London vil gi deg en læreropplevelse som du vil huske for resten av livet ditt - vi gleder oss til å ønske deg velkommen her.

Uansett hvilken språklæring du trenger, vil Berlitz London, med over 110 års erfaring, gjerne tilby en gratis konsultasjon, personlig eller via telefon / skype, og hjelpe deg med å finne den løsningen som best passer dine behov og budsjett. Vi trener i sentrum av Holborn, sone 1 i London sentrum, eller kan sende våre trenere til din plassering - med fokus på en-til-en trening og små grupper. Vi spesialiserer oss også på tverrkulturelle seminarer, selvstudium og virtuell språkopplæring, og har en rekke språkundervisningsprodukter som passer for alle behov.

Hva vi tilbyr:

Enten du planlegger leksjonene dine i Berlitz-senteret eller på et annet sted, velger Berlitz Method® raske og effektive resultater. Med et kontinuerlig utvidet utvalg av studieinnhold, som dekker en rekke emner, tilpasser dine instruktører språkopplæringsopplevelsen. Derfor får du mest mulig ut av hver leksjon, målsettingen. Kontakt Berlitz senter London i dag for å få mer informasjon om språkkurs og seminarer.

Ta en gratis plasseringstest

Berlitz inviterer deg til å fullføre språkprøven designet for å sjekke ditt ordforråd, grammatikk, lytting og leseforståelse. Du vil bli scoret basert på ditt språkferdighetsnivå på Berlitz-skalaen.

Opplev Berlitz Method®

Lytt til hva noen av våre studenter og lærere har å si om å lære med Berlitz. Kjernen i vår metode er maksimal og aktiv studentdeltakelse. Bare ved å snakke aktivt, kan elevene raskt kommunisere på det nye språket.

BERLITZ Lærere

Store lærere, lidenskapelig om språk

Gode ​​lærere er essensen av en effektiv læringsopplevelse! Vi på Berlitz tar utvalg av våre trenere veldig seriøst. Alle våre instruktører har kunnskap og evne til effektivt og raskt å ta dine språkkunnskaper til neste nivå. Mer enn kompetente fagfolk, er Berlitz-instruktørene lidenskapelige for språk og kulturer!

Et kikk inn i Berlitz-språklærerens verden

  • Innfødte høyttalere med lærerfaring
  • Instruktører med forretningsopplevelse for våre forretningsorienterte klasser
  • Løpende overvåkning av kvaliteten på undervisningen i hvert klasserom
  • Kontinuerlig opplæring i didaktikk og undervisningsmetodikk
  • Maksimal relevans av materialer som brukes under språkopplæring
  • Læringsplaner basert på den nyeste forskningen på feltet

Mye arbeid går ut på å garantere Berlitz-trenernes kompetanse og grundighet og anvendelighet av kursinnhold. Dette skyldes at Berlitz bare lykkes når du lykkes. Bare de beste trenerne og kursmaterialene kan hjelpe traineer med å nå sine mål. Vær trygg på at når du registrerer deg for Berlitz-språkklasser, er trenerne klare til å møte dine læringsbehov, arbeider med materialer som er utformet for å maksimere læringsopplevelsen din. I en innstilling som dette har det aldri vært enklere å holde motivet!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Engelsk Gruppe Språkkurs: London

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 5 uker August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Mange folk ikke bare finne gruppen lærer mye moro, men også få ekstra motivasjon av å praktisere språk sammen med andre. Imidlertid, noen ganger store grupper har en tendens til å bli overveldende. Ledelsen kombinerer alle fordelene ved å ha klassekamerater med den ekstra fordelen av individuell oppmerksomhet [+]

Gruppe Språkkurs

Små grupper tilbyr utmerket valuta for pengene.

Hvem er det for?

Mange folk ikke bare finne gruppen lærer mye moro, men også få ekstra motivasjon av å praktisere språk sammen med andre. Imidlertid, noen ganger store grupper har en tendens til å bli overveldende. Ledelsen kombinerer alle fordelene ved å ha klassekamerater med den ekstra fordelen av individuell oppmerksomhet Alle som setter pris på den fleksibilitet og muligheter for å lykkes som tilbys av en liten gruppe, og ønsker å gjøre rask fremgang i sitt nye språk, vil finne akkurat det de leter for i en Berlitz ledergruppen.

Fordelene: Executive grupper består av maksimalt fire deltakere, med blandede nasjonaliteter Utmerket valuta for pengene Dra nytte av bidragene fra de andre deltakerne som arbeider med det samme språket mål Små, homogene grupper [-]

Halv Dag Privat Instruksjon Engelsk Kurs

Campus Heltidsstudier August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Halvdag Privat: 09.45-13.30 Daglig på en-til-en-språkopplæring. Morgen eller ettermiddag. [+]

HALF-DAY PRIVATE INSTRUCTION

Intense språkopplæring

Halv-dagers individuelle kurs kombinerer alle fordelene med den velprøvde Berlitz Method® med fordelene ved å jobbe med en personlig instruktør. Klassene blir undervist i målspråket, og våre trenere er forberedt på å overvinne hemninger, slik at du snakke minst 50% av tiden. Du har full fleksibilitet til å velge når leksjonene foregår og den totale varigheten av kurset. Med trenerens personlige oppmerksomhet holdes motivasjonen din på maksimal nivå, noe som bidrar til rask oppnåelse av dine læringsmål.

Fordeler med vårt halvdags private kurs 09.45-13.30 daglig av en-til-en-språketrening. Hurtig læring fremgang gjennom intensiv trening. Du vil snakke minst 50% av tiden. Du tenker og snakker det nye språket fra starten. Kjerne temaer, valgt i henhold til dine behov. Et språkkurs designet med deg i tankene ... [-]

Kompakt Kurs

Campus Heltidsstudier 1 - 6 uker August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Kompaktkurs: Daglig planlegging 09.00-16.30 av en-til-en språkopplæring, inkludert en arbeidslunsj. [+]

Kompaktkurs

Oppnå målene dine raskt

En intensiv og effektiv form for språkopplæring hvor du umiddelbart nedsenkes på språket og oppnår maksimale resultater innen kortest mulig tid.

Berlitz Method® er kjent for sin undervisningsteknikk, og vår Compact kurs tar dette prinsippet til neste nivå. Den består av en-mot-instruksjon med en Berlitz-trener i 10 daglige leksjoner (33,3 timer i uken) i opptil seks uker. En kvalifisert innfødt trener hjelper du møter noen hemninger du måtte ha, holder du snakker minst 50% av tiden. Hvis du er ute etter intensive språkløsninger, er Compact-kurset et av dine beste valg.

Fordeler med våre kompakte kurs Individuelle intensive språkkurs fokusert på dine spesifikke mål. Effektiv læringserfaring for alle språknivåer ved hjelp av Berlitz Method®. Daglig planlegging 09.00-16.30 av en-til-en språkopplæring, inkludert lunsj, over 1-6 uker. Maksimert deltakelse med minst 50% av elevens taletid. Målrettet til dine personlige og faglige behov ... [-]

Lynkurs I Engelsk

Campus Heltidsstudier 1 - 6 uker August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Berlitz Norsk Crash Course er et intensivt program spesielt utviklet for å kombinere det beste av vår intensive methodogy med ekstra fleksibilitet for dine personlige forpliktelser. Dette programmet kjører 09:45-12:45 og 14:15-15:45 over minimum fem hverdager. [+]

Crash Course

Berlitz Norsk Crash Course er et intensivt program spesielt utviklet for å kombinere det beste av vår intensive methodogy med ekstra fleksibilitet for dine personlige forpliktelser. Dette programmet kjører 09:45-12:45 og 14:15-15:45 over minimum fem hverdager. Den intensive læringsstrategi er det samme som med Total Immersion, men du dra nytte av en gratis 90 minutters lunsjpause, og har ekstra tid for dine forpliktelser før og etter arbeidsdagen. Kurset undervises gjennom et lite team av trenere som skal jobbe tett sammen med deg for å sikre at du utlede maksimal verdi danne din kontakttid. Som med alle Berlitz programmer, Crash Course inkluderer også tilgang til Cyberteachers online læringsplattform og en rekke telefontimer slik at du kan fortsette med din studie etter endt ansikt til ansikt trening.... [-]


Private Flex Instruction in English Course

Campus Heltidsstudier Deltid August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

[+]

Berlitz trenere velger kursmateriale basert på dine oppgitte mål, identifisert i begynnelsen av kurset. Dette sikrer at du lærer å snakke i en innstilling som gjenspeiler reelle erfaringer. Uansett hvilket nivå av ferdigheter du har når du starter kurset, etter bare noen få uker vil du se umiddelbare forbedringer.

KONTAKT DIT LOCAL BERLITZ CENTER for å få mer informasjon og bestille en av våre individuelle kurs i dag.

Gratis test

Ta en gratis plasseringstest

Test dine ferdigheter på 30 minutter. med vår online plasseringstest.

Berlitz London - Prisliste 2017

[-]

Total Nedsenking I Engelsk Språk

Campus Heltidsstudier 1 - 6 uker August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

En Berlitz Total Immersion programmet er den beste måten å forbedre din engelsk på kortest tid. Trening begynner på 09:00 og fortsetter til 16:30 med en arbeidslunsj kl 12:45. Ingen andre program kan levere de samme resultatene i en, to eller tre uker. Videre inneholder alle programmet tilgang til den elektroniske læringsplattform Cyberteachers, slik at du kan fortsette studiet når du forlater Berlitz Centre. [+]

Total Immersion

En Berlitz Total Immersion programmet er den beste måten å forbedre din engelsk på kortest tid. Trening begynner på 09:00 og fortsetter til 16:30 med en arbeidslunsj kl 12:45. Ingen andre program kan levere de samme resultatene i en, to eller tre uker. Videre inneholder alle programmet tilgang til den elektroniske læringsplattform Cyberteachers, slik at du kan fortsette studiet når du forlater Berlitz Centre.

Hvem er det for?

Alle som trenger å forbedre sin selvtillit og engelskkunnskaper i en kort periode. For de studentene på høyere nivåer, kan vi spesialisere seg i et bredt spekter av virksomheten ferdigheter, inkludert salg, markedsføring, presentasjoner, engelsk for HR-ledere, Forhandlinger og virtuelt møte ferdigheter.... [-]


Videoer

Berlitz Language Centre - London

Berlitz - 135 Years (1878 - 2013)