Les den offisielle beskrivelsen

Vi er en Engelsk skole I hjertet av East London, et pulserende og quirky område som tilbyr en flerkulturell opplevelse.

Vi tilbyr en rekke engelskkurs som er designet for å dekke dine behov og imøtekomme dine evner. Leksjonene er dynamiske og kommunikative, slik at du kan praktisere alt du lærer og bruker det på daglig basis.

Våre profesjonelle, entusiastiske og tilnærværende lærere hjelper deg med å oppnå dine engelskspråklige mål og vil alltid støtte deg i løpet av din tid med oss ​​for å få mest mulig ut av din lærerfaring.

Våre medarbeidere er her for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha og veilede deg gjennom hele tiden på skolen. Vi har flerspråklig stab som alltid vil være tilgjengelig for å hjelpe deg og gjøre oppholdet enklere.

Vi håper du nyter din tid i London, og at du drar nytte av alt denne byen har å tilby.

Hva vil du oppnå når du studerer hos oss?

  • Forbedre dine språkkunnskaper og nivå på engelsk gjennom kontinuerlig praksis og engasjerende aktiviteter.
  • Bruk engelsk nøyaktig med korrekt uttale og grammatikk.
  • Bli tryggere i ditt faglige og profesjonelle liv.
  • Lær om andre kulturer. Takket være vår internasjonale atmosfære, vil du kunne få nye venner fra forskjellige land.
  • Lær livsferdigheter som vil være verdifulle dag for dag, forbedre dine karrieremuligheter og nå dine mål.
  • Lær av erfarne og profesjonelle lærere, alltid der for å hjelpe deg med å forbedre engelsken din.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Bethnal Student Academy

Våre generelle engelskkurs er tilgjengelig for studenter på alle nivåer: fra nybegynnere (A1) til ferdighet (C2). Våre kurs vil hjelpe deg med å utvikle dine engelske fer ... [+]

Generell engelsk kurs Våre generelle engelskkurs er tilgjengelig for studenter på alle nivåer: fra nybegynnere (A1) til ferdighet (C2) . Våre kurs vil hjelpe deg med å utvikle dine engelske ferdigheter, slik at du kan forbedre din talende og flytende. Vårt mål er å øve kommunikasjonsferdigheter, med fokus på å snakke, lytte og uttale. Vår læringsmetode sikrer at du får mange muligheter til å bruke engelsk, og vi er alltid tilgjengelige for å gi deg ekstra praksis. Vi ønsker at du skal nyte din lærerfaring, og også for å sikre at det vi lærer deg i leksjoner er relevant og nyttig utenfor klasserommet. Vi aksepterer studenter på 16 år eller eldre *. Våre engelske kurs løper hele året *. BSA opprettholder maksimalt 20 studenter per klasse, med gjennomsnittlig klassestørrelse på 12 studenter. Du kan velge hvor lenge du vil studere. Vi tilbyr ulike alternativer fra 1 uke med leksjoner til så mange uker som du vil. Du kan velge å studere 9 **, 15, 20, 25 eller 30 timer i uken. ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
9 - 30 timer
Campus
Les mer på norsk