Bloomsbury International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

Bloomsbury International er en vennlig, uavhengig engelsk språkskole i sentrum av London tilbyr utmerket kvalitet engelsk språkkurs til rimelige priser.

Vårt mål er å sikre at alle våre studenter forbedre sin engelsk raskt, nå sine læringsmål og nyte sin tid i London. Du vil bli utstyrt med en personlig studieplan, samt individuell oppmerksomhet og støtte gjennom ditt engelskkurs for å sikre at du utvikle seg raskt og nå dine læringsmål.

Vi har en virkelig internasjonal atmosfære med rundt 2000 studenter fra over 40 forskjellige land velger å studere ved Bloomsbury International hvert år. Enten du er ute etter å forberede seg på en engelsk eksamen, forbedre dine karrieremuligheter eller bare lære engelsk for moro, er du sikker på å finne den perfekte kurset.

Bloomsbury International er akkreditert av British Council, EAQUALS (dyktighet i språkopplæring) og ISI (Independent Schools Inspectorate), og vi har nylig fått to gode inspeksjonsrapporter. Vi er også en UKVI Tier 4 sponsor og medlem av English UK.

Våre vakre, historiske lokaler ligger kun to minutters gange fra Holborn tunnelbanestasjon (sone 1) og bare noen få minutters gange fra Oxford Street, Covent Garden og British Museum. Vår skole er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert en Internett Studio, en TOEIC Test Centre, en student Resource Centre, en Café, interaktive tavler (IWBs) i de fleste av våre klasserom og høyhastighets Wi-Fi som er gratis for alle våre studenter til bruk. Våre klasserom og fasiliteter er alle innredet til en høy standard, med din komfort og sikkerhet i tankene.

Skolen drives av en dedikert og kvalifisert gruppe av fagfolk som har mange års erfaring i de ulike aspekter ved å håndtere språkopplæring operasjoner. Sammen sin kompetanse gir deg en høy kvalitet lærerik opplevelse som plasserer deg, studenten, på midten og setter dine behov og preferanser først.

Våre kvalifiserte, nøye utvalgt og engasjerte lærere alle holder internasjonalt anerkjent engelskspråklige pedagogiske kvalifikasjoner, og du vil finne dem engasjerte, entusiastiske og forpliktet til elevenes læring. Inspektører har kommentert excellence av undervisningen i Bloomsbury International.

Med moderne fasiliteter, utmerket kundeservice, et spennende sosialt program og faglig dyktighet, er Bloomsbury International ditt valg for å lykkes!

Våre fasiliteter

En komfortabel, avslappet miljø med moderne studie ressurser og utstyr spiller en viktig rolle i å maksimere dine engelskstudier og sikre at du utvikle seg raskt.

Bloomsbury International er en perfekt blanding av tradisjonelle og moderne. Skolen ligger i en vakker georgiansk bygning beskyttet av regjeringen for å bevare alle sine historiske særpreg. Inside, den opprinnelige funksjoner forblir; Men bygningen har blitt fullstendig renovert og tilbyr 21. århundre komfort og teknologi inkludert trådløse datatilkoblinger, de nyeste audiovisuelle hjelpemidler og interaktive tavler i de fleste av våre klasserom.

OL-Lounge:

Kom ned i pausen eller etter klasse å sosialisere med klassekameratene dine og spille et slag biljard.

Multi-Faith rommet:

En rolig plass for folk av alle trosretninger til å tenke i stillhet.

Student Resource Centre:

En viktig del av læringen er å ha tid og et behagelig sted for praksis og konsolidering og vår Student Resource Centre tilbyr en rolig og avslappende atmosfære for deg å studere i før eller etter dine engelskkurs.

Vi har en rekke ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg med selvstudium, for eksempel ulike nivå arbeids ark, CDer, DVDer, grammatikk og ordforråd bøker og noveller skrevet spesielt for engelskspråklige elever. Du kan også bruke den bærbare datamaskinen eller elektronisk enhet for å studere ved å utnytte vår gratis høyhastighets Wi-Fi.

Bloomsbury Café:

Kafeen er et av fokuspunkter Bloomsbury International, der studentene møtes for å sosialisere seg med mat og drikke, slappe av og se på TV eller bruke sine bærbare datamaskiner med vår internettilgang via Wi-Fi.

Kafeen tilbyr fersk mat, snacks og varm og kald drikke til rimelige priser, utarbeidet av vår vennlige café personale.

Theatre Room:

Vår Theatre Room brukes for en rekke aktiviteter. Den inneholder flere datamaskiner og lærere ofte ta sine klasser der for eksamen praksis, prosjektarbeid og blandet-læring leksjoner. Rommet brukes også for presentasjoner, vår mandag vurdering og induksjon for nye studenter, og våre ukentlige TOEIC eksamener.

student Houses

Bloomsbury International Student Houses

 • Opphold fra en uke
 • Flott beliggenhet: fredelig boligområde med lett tilgang til skolen
 • Eksklusivt for Bloomsbury Internasjonale studenter
 • Twin rom kan bestilles selv om du er ute og reiser på egen hånd
 • Eget hus omsorgsarbeider: velholdte eiendommer og varm vennlig service
 • Fullt møblert og komfortabel

overnatting Tilbud

Å være et populært valg, er våre enkeltrom på Bloomsbury International Student Houses ofte fullbooket. Men ikke fortvil! For å hjelpe våre studenter som foretrekker å ha sitt eget soverom, vi tilbyr våre dobbeltrom og tomannsrom for spesielle enkelt belegget. Førstemann til mølla.

Med forbehold om tilgjengelighet

 • Standard delt dobbeltrom: £ 155 eller for én person: £ 235
 • Superior delt dobbeltrom: £ 198 eller for én person: £ 290
 • Standard dobbeltrom for én person: £ 215
 • Dobbeltrom for én person: £ 235

Bloomsbury studentboliger er perfekt for studenter som ønsker å oppleve levende uavhengig i London, mens han studerte engelsk og møte andre studenter fra hele verden.

Vi har høy kvalitet på studentboliger er innbydende, komfortable, fullt møblert og utstyrt med alt du trenger for dag-til-dag lever. Ved ankomst vil du bli ønsket velkommen av huset vårt omsorgsperson som vil sikre at du er godt ivaretatt under oppholdet hos oss. Våre hus ligger i rolige og trygge boligområder i sone 2. På dørstokken, har nabolaget Archway et stort utvalg av butikker samt puber, restauranter og kafeer for å sosialisere på med nylig funnet venner. Alternativt, travle Camden eller åpne områder av Finsbury Park og grønne i Hampstead Heath er lett tilgjengelig med offentlig transport.

Hvis du ønsker å fordype deg i London, øve på engelsk og gjøre gode venner fra hele verden, er en Bloomsbury Student House valget for deg!

Fasiliteter og tjenester

 • Alle regninger er inkludert
 • 24 timers beredskap telefonnummer
 • Rengjøring tjeneste: fellesområder rengjøres ukentlig
 • WiFi
 • Bruk av vaskemaskiner
 • Fullt utstyrt kjøkken med alle de redskapene du trenger
 • Freeview-TV i alle soverom med et bredt utvalg av kanaler
 • Bedding Pack

rom alternativer

 • Standard enkeltrom
 • Superior enkeltrom (privat bad kan ordnes, underlagt ekstra avgift og tilgjengelighet)
 • Standard dobbeltrom for enkelt- eller dobbeltrom
 • Superior dobbeltrom for svi av dobbeltrom
 • Standard delt dobbeltrom
 • Standard delt dobbeltrom med eget bad
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Allmenn Engelskkurs

Campus Heltidsstudier 1 uke Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Et perfekt kurs for studenter som ønsker å forbedre sin evne til å kommunisere med mennesker i hverdagssituasjoner. [+]

Allmennkurs

Et perfekt kurs for studenter som ønsker å forbedre sin evne til å kommunisere med mennesker i hverdagssituasjoner.

Våre kvalifiserte, nøye utvalgt og engasjerte lærere planlegge sine leksjoner med individuelle studentenes behov i tankene og levere undervisning som fokuserer på alle aspekter av språket, inkludert ordforråd, grammatikk, uttale, lesing, skriving, snakke og lytte.

Det er et sterkt fokus på flyt og effektiv kommunikasjon, og en stor del av dette engelskkurset er å aktivere passive kunnskaper at mange studenter allerede har. Dette betyr at en kort løpet av enda en uke er fordelaktig.

Hva er hovedfokus i dette kurset? Å studere og praktisere engelsk språk i en klasse med studenter fra hele verden som har samme nivå av engelsk som deg. For å gjøre god fremgang i forhold til dine egne læringsmål. For å bli mer trygg å bruke engelsk for å kommunisere med mennesker i hverdagssituasjoner. For å være i stand til å forstå at folk snakker engelsk på ulike nivåer og med ulike aksenter. [-]

Business English Course

Campus Heltidsstudier 1 uke Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Med engelsk som globalt språk av valget for alle sider av virksomheten, mange selskaper forventer sine ansatte til å bruke muntlig og skriftlig engelsk for å kommunisere effektivt på jobb. [+]

Business English Course

Med engelsk som globalt språk av valget for alle sider av virksomheten, mange selskaper forventer sine ansatte til å bruke muntlig og skriftlig engelsk for å kommunisere effektivt på jobb.

I våre Business engelsk klasser, vil du lære å uttrykke deg mer flytende og trygt når du kommuniserer med kunder og kolleger på ulike nivåer og i ulike arbeidssituasjoner.

Noen av temaene som dekkes i dette kurset er:

Småprat i næringslivet Forhandle og overtale Deltakelse i møter Presentasjonsteknikk intervju ferdigheter Skrive rapporter, e-post og forretningsdokumenter

På Bloomsbury International kan du velge å studere business engelsk i gruppe klasser eller vi kan skreddersy et program som passer din spesialisering. Du kan også velge å ta en arbeidserfaring program i din karriere område.... [-]


Cambridge Eksamensforberedelser

Campus Heltidsstudier 1 uke Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Cambridge engelske eksamener er anerkjent av mer enn 13.500 universiteter, høyskoler, arbeidsgivere, organisasjoner og regjeringer over hele verden. [+]

Cambridge eksamensforberedelser

Cambridge engelske eksamener er anerkjent av mer enn 13.500 universiteter, høyskoler, arbeidsgivere, organisasjoner og regjeringer over hele verden.

Bloomsbury International tilbyr forberedelse klasser for følgende Allmenn Cambridge eksamen:

Cambridge engelsk: Key (KET) - A2 nivå CEFR Cambridge engelsk: Preliminary (PET) - B1 nivå CEFR Cambridge engelsk: First (FCE) - B2 nivå CEFR Cambridge engelsk: Advanced (CAE) - C1 nivå CEFR Cambridge engelsk: Proficiency (CPE) - C2 nivå CEFR

Cambridge engelske eksamener er laget for å vurdere bruk av hverdagen muntlig og skriftlig engelsk for arbeid eller skole. Undersøkelsene blir drevet på ulike nivåer og teste alle engelskkunnskaper (lese, skrive, lytte og snakke), samt din kunnskap om grammatikk og ordforråd.... [-]


IELTS Forberedende

Campus Heltidsstudier 1 uke Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

IELTS (International English Language Testing System) er anerkjent av over 8000 universiteter, skoler, høyskoler, organisasjoner, bedrifter og arbeidsgivere i mer enn 135 land. [+]

IELTS forberedelse

IELTS (International English Language Testing System) er anerkjent av over 8000 universiteter, skoler, høyskoler, organisasjoner, bedrifter og arbeidsgivere i mer enn 135 land.

IELTS er laget for å måle kandidatens evne til å bruke engelsk språk i et fagmiljø. Den tester alle fire ferdigheter (lesing, skriving, snakke og lytte), og det er mest brukt for høyskole / skole / universitet programmer.

Våre kvalifiserte, nøye utvalgte og dedikerte lærere levere undervisning basert på deres elevenes behov, slik at du forbedre din engelsk og øve på eksamen ferdigheter på samme tid. Leksjonene omfatter grammatikk, vokabular, uttale og aktuelle kommunikasjonsevner, samt tidligere eksamensoppgaven praksis og mock eksamen.... [-]