Bloomsbury International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om vår engelskskole

Bloomsbury International er en vennlig, uavhengig engelsk språkskole i sentrum av London, og tilbyr utmerkede kvalitets engelskspråkkurser til rimelige priser.

Vårt mål er å sikre at alle våre elever raskt forbedrer engelsk, nå sine læringsmål og nyte tiden i London. Du vil få en personlig studieplan, samt individuell oppmerksomhet og støtte gjennom hele kurset i engelsk for å sikre at du utvikler seg raskt og oppnår dine læringsmål.

Vi har en virkelig internasjonal atmosfære med rundt 2000 studenter fra over 40 forskjellige land som velger å studere i Bloomsbury International hvert år. Enten du er ute etter å forberede seg på en engelskspråklig eksamen, forbedre karrieremuligheter eller bare lære engelsk for moro skyld, er du sikker på å finne det perfekte kurset.

Bloomsbury International School of English" src="https://www.bloomsbury-international.com/images/school/school.jpg" alt="Bloomsbury International school of English" />

Bloomsbury International er akkreditert av British Council, EAQUALS (Excellence in Language Education) og ISI (Independent Schools Inspectorate), og vi har nylig mottatt to gode inspeksjonsrapporter. Vi er også en UKVI Tier 4 sponsor og et medlem av engelsk britisk.

Våre vakre, historiske bygninger ligger kun to minutters gange fra Holborn tunnelbanestasjon (sone 1) og bare noen få minutters gange fra Oxford Street, Covent Garden og British Museum. Vår skole er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert et internettstudio, et studentressursenter, en kafé, interaktive tavler (IWB) i de fleste av våre klasserom og høyhastighets Wi-Fi, som er gratis for alle våre studenter å bruke. Våre klasserom og fasiliteter er alle innredet til en høy standard, med komfort og sikkerhet i tankene.

Skolen drives av en dedikert og kvalifisert faggruppe som har mange års erfaring i ulike aspekter ved å administrere språkopplæringsoperasjoner. Sammen gir deres kompetanse deg en høykvalitets læringsopplevelse som plasserer deg, studenten, i sentrum og stiller dine behov og preferanser først.

Våre kvalifiserte, nøye utvalgte og dedikerte lærere har alle internasjonalt anerkjente engelskspråklige undervisningskvalifikasjoner, og du vil finne dem lidenskapelig, entusiastisk og forpliktet til elevernes læring. Inspektører har kommentert ekspertisen til undervisning på Bloomsbury International .

Med moderne fasiliteter, utmerket kundeservice, et spennende sosialt program og akademisk fortreffelighet, er Bloomsbury International ditt valg for suksess!

Hvorfor velge Bloomsbury International ?

Bloomsbury International London" src="https://www.bloomsbury-international.com/images/school/brochure.jpg" alt="Bloomsbury International, Study English in London" />

Med så mange engelskspråklige skoler i London forstår vi at valg av en kan være en svært vanskelig oppgave. Det er mange grunner til at du bør velge Bloomsbury International å studere engelsk; her er bare noen få:

Våre engelskskoleakkrediteringer

  • British Council og English UK

Bloomsbury International er akkreditert av Det britiske råd og er medlem av engelsk britisk (nasjonalforeningen av akkreditert engelskspråklige sentre). For å oppnå akkreditering og medlemskap, må sentre møte de høye kravene som kreves ved å gjennomføre en uavhengig ekstern akkreditering UK inspeksjon hvert fjerde år.

Engelsk britisk og britisk råd opprettet akkreditering britisk, verdens største og mest strenge kvalitetssikringsordning for engelskspråklig undervisning. Språk sentre må være i verdensklasse for å vinne Akkreditering UK status. Standarder for undervisning, ledelse og studentpleie blir inspisert sammen med fasiliteter og innkvartering , og kjører alltid oppover.

Bloomsbury International er medlem av Young Learners English UK - en spesialinteressegruppe i engelsk britisk for akkreditert leverandører av kvalitets engelskspråkkurs for unge lærere (vi identifiserer "unge lærere" som barn og tenåringer i alderen 7 til 17 år). Gruppen er forpliktet til å gi en trygg og givende språkopplæringsopplevelse for studenter i Storbritannia, gjennom en forpliktelse til å tilby de høyeste standardene for velferd, ledelse og undervisning.

  • EAQUALS

Bloomsbury International er akkreditert av EAQUALS (Evaluering og akkreditering av kvalitet i Language Services) og mottok en ekstremt god inspeksjonsrapport fra dem i 2013. Klikk her for å lese et sammendrag av rapporten skrevet av inspektørene.

EAQUALS har akkreditert og forbedret kvalitetsspråklig utdannelse siden grunnleggelsen i 1991. Akkreditering av EAQUALS er det primære middelet for at tilbydere av språkkurs kan demonstrere at de overholder høye internasjonale standarder utviklet spesielt for språkopplæringstjenester.

  • Uavhengig Skoleinspektorat (ISI)

Bloomsbury International mottok en utmerket inspeksjonsrapport fra utdanningsinspektionen (ISI) i 2016. Vi overgikk forventningene og mottok ekspertisepunkter på alle områder. For å lese vår siste inspeksjonsrapport, vennligst klikk her .

ISI inspiserer private høgskoler og engelskspråklige skoler på vegne av hjemmekontoret. Inspeksjon er til fordel for elevene og studentene, og søker å forbedre kvaliteten og effektiviteten av utdanning og omsorg.

  • Trinity College London

Bloomsbury International er en registrert Trinity GESE (Graded Examinations in Spoken English) Eksamenssenter og Trinity SELTs (Secure English Language Tests) Kursutbyder, som tilbyr Trinity GESE og ISE (Integrated Skills in English) forberedelseskurs. Trinity College London er en internasjonal eksamensstyret som gir anerkjente og respekterte kvalifikasjoner på tvers av kommunikative ferdigheter. Trinity gir SELTer over hele Storbritannia, som er gyldige for søknader til UKVI for visum, forlater å forbli og statsborgerskap.

  • UKVI Tier 4 Sponsor

Bloomsbury International er en UKVI Tier 4 Sponsor. Vi er oppført på Home Office Register of Sponsors listen og vi er lisensiert av hjemmekontoret for å registrere internasjonale Tier 4-studenter under Points Based System.
Sponsor Lisensnummer: 6VWX9HTW8.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Business English Course

Campus Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Med engelsk som verdensomspennende språk for alle aspekter av virksomheten, forventer mange bedrifter at deres ansatte skal bruke muntlig og skriftlig engelsk til å kommunisere effektivt på jobben. I våre Business English-leksjoner lærer du hvordan du uttrykker deg mer flytende og trygt når du kommuniserer med kunder og kollegaer på ulike nivåer og i ulike arbeidsforhold. [+]

Med engelsk som verdensomspennende språk for alle aspekter av virksomheten, forventer mange bedrifter at deres ansatte skal bruke muntlig og skriftlig engelsk til å kommunisere effektivt på jobben.

I våre Business English-leksjoner lærer du hvordan du uttrykker deg mer flytende og trygt når du kommuniserer med kunder og kollegaer på ulike nivåer og i ulike arbeidsforhold.

Noen av emnene som er omtalt i dette kurset på engelsk er:

Små snakk i næringslivetForhandle og overtaleDeltakelse i møterPresentasjons ferdigheterIntervju ferdigheterSkrive rapporter, e-post og forretningsdokumenter

På Bloomsbury International kan du velge å studere business engelsk i gruppeklasser, eller vi kan skreddersy et program som passer din spesialisering. Du kan til og med velge å ta et arbeidserfaringsprogram i ditt karriereområde.... [-]


Engelsk Eksamen IELTS Forberedelseskurs

Campus Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Vårt IELTS-forberedelseskurs leveres av kvalifiserte, nøye utvalgte og dedikerte lærere som forbereder leksjoner basert på elevers behov, og sikrer at du forbedrer engelsk og praktiserer eksamensferdighetene på samme tid. IELTS eksamen forberedelse kurs inkluderer grammatikk, vokabular, uttale og aktuelle kommunikasjonsferdigheter, samt tidligere eksamen papir praksis og mock eksamener. [+]

ELTS (International English Language Testing System) er anerkjent av over 8000 universiteter, skoler, høgskoler, byråer, bedrifter og arbeidsgivere i mer enn 135 land.

IELTS er utformet for å måle kandidatens evne til å bruke engelsk i et akademisk miljø. Det tester alle fire ferdigheter (lesing, skriving, snakk og lytting), og det er mest brukt for høyskole / skole / universitetsapplikasjoner.

Vårt IELTS-forberedelseskurs leveres av kvalifiserte, nøye utvalgte og dedikerte lærere som forbereder leksjoner basert på elevers behov, og sikrer at du forbedrer engelsk og praktiserer eksamensferdighetene på samme tid. IELTS eksamen forberedelse kurs inkluderer grammatikk, vokabular, uttale og aktuelle kommunikasjonsferdigheter, samt tidligere eksamen papir praksis og mock eksamener.... [-]


Engelsk Læreroppfriskningskurs

Campus August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette er en unik mulighet for engelsklærere som utenlandsk / andre språk som ønsker å oppdatere sin praktiske bruk av språket sammen med læringsevnen og kunnskapen om dagens metoder og trender i EFL-verdenen. [+]

Dette er en unik mulighet for engelsklærere som utenlandsk / andre språk som ønsker å oppdatere sin praktiske bruk av språket sammen med læringsevnen og kunnskapen om dagens metoder og trender i EFL-verdenen.

Den engelske læreroppfriskningskursen er veldig praktisk og interaktiv, som består av innmøter, workshops, mini-undervisningsmøter og opplæringsprogrammer, hovedsakelig fokusert på følgende:moderne læringsmetoder, som blandet læringtips om undervisning grammatikk, leksikon og alle fire ferdighetersiste lærings- og undervisningsmateriell, kritisk evaluering av ressurserfokuserte phonology økter for å hjelpe elevene forbedre deres uttalelse og redusere aksenterbruker en kombinasjon av tradisjonell og nyeste klasseromsteknologi, inkludert interaktive whiteboardstilbakemelding med klart yrkesfokus... [-]

Engelsk Samtale Og Skriveferdighetskurs

Campus Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Lær hvordan du uttrykker deg selv med mer flyt og nøyaktighet når du kommuniserer med mennesker i forskjellige situasjoner. Våre utmerkede lærere sørger for at alle enkeltpersoner i klassen forbedrer seg både engelsktalende og skriftlig under disse korte og fokuserte engelsklæringene. [+]

Utmerket som et frittstående kurs eller som et tillegg til morgen- eller ettermiddagskursene.

Lær hvordan du uttrykker deg selv med mer flyt og nøyaktighet når du kommuniserer med mennesker i forskjellige situasjoner. Våre utmerkede lærere sørger for at alle enkeltpersoner i klassen forbedrer seg både engelsktalende og skriftlig under disse korte og fokuserte engelsklæringene .

Hva er hovedfokuset på dette kurset?For å lære hvordan du bruker passende stiler for å snakke og skrive for ulike situasjoner.Å fokusere på evnen til å snakke og skrive ved hjelp av mer komplekse setningstrukturer og linkende ord.Å lære engelskspråklige språk (for eksempel idiomer og phrasal verb) og hvordan man kommuniserer effektivt i både britiske og internasjonale miljøer.Å forbedre din tillit til kommunikasjon i ulike situasjoner i livet ditt. [-]

Generell Engelsk Kurs

Campus Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Et perfekt kurs for studenter som ønsker å forbedre sin evne til å kommunisere med mennesker i hverdagssituasjoner. Våre kvalifiserte, nøye utvalgte og dedikerte lærere planlegger sine engelskundervisning med individuelle studenters behov og gir leksjoner med fokus på alle aspekter av språk, inkludert ordforråd, grammatikk, uttale, lesing, skriving, snakk og lytting. [+]

Et perfekt kurs for studenter som ønsker å forbedre sin evne til å kommunisere med mennesker i hverdagssituasjoner.

Våre kvalifiserte, nøye utvalgte og dedikerte lærere planlegger sine engelskundervisning med individuelle studenters behov og gir leksjoner med fokus på alle aspekter av språk, inkludert ordforråd, grammatikk, uttale, lesing, skriving, snakk og lytting.

Det er et sterkt fokus på flyt og effektiv kommunikasjon, og en stor del av dette generelle engelskkurset er å aktivere passiv kunnskap som mange studenter allerede har. Dette betyr at et kort kurs på enda en uke er gunstig.

Vennligst se CEFR-nivåene for hva den gjennomsnittlige studenten kan gjøre ved vellykket gjennomføring av en 10-12 ukers generell engelskkurs i pre-intermediate (A2), B1, B2, C1 og C2 nivåer.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 6-7 Southampton Place
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland