Les den offisielle beskrivelsen

For 50 år, Boston College har vært å tilby høy kvalitet videreutdanning til tusenvis av studenter.

Hvor er vi?

The College ligger i nærheten av sentrum av Boston med tre studiesteder i umiddelbar nærhet til hverandre. På vår viktigste campus - Rochford, finner du vår dedikerte videregående sentrum og universitet sentrum sammen med verksteder og industri stylet klasserom av våre yrkesfag. Peter Paine er våre Sport og Performing Arts Center og Sam Newsom er vår dedikerte musikksenter.

våre kurs

The College tilbyr mer enn 400 kurs, til og med lavere grad, inkludert et bredt spekter av yrkesrettet opplæring samt A / AS nivåer, avgangseksamen og diplomer. Uansett alder, kan du velge noe som vil utvide dine horisonter og gi deg selvtillit til å lykkes.

våre studenter

Hvert år College tar imot rundt 8000 studenter gjennom sine dører. Om 1500 av disse studie med oss ​​på heltid, opp til 200 er internasjonale studenter fra hele verden, og 200 flere studerer på en høyere utdanning. Våre deltidsstudenter varierer fra russen og lærlinger til voksne elever og gradsstudenter.

Visjon

"Å være en strålende høyskole som forvandler menneskers liv og gjør en fremragende bidrag til den økonomiske, sosiale og kulturelle livet i Lincolnshire."

Verdier

Boston College er en inkluderende organisasjon som bygger på følgende verdier:

Trust åpenhet Respekt Utfordring Ærlighet

Likestilling og mangfold

Advancing likestilling, mangfold og inkludering, slik at det er sentralt for vår college kultur er en av våre viktigste strategiske mål. Det vil bidra til å oppfylle vår visjon: "Å være en strålende høyskole som forvandler menneskers liv og gjør en fremragende bidrag til økonomisk, sosial og kultur liv i Lincolnshire".

Se denne siden for å se hvordan vi jobber med våre studenter, ansatte og partnere for å fremme likestilling gjennom våre retningslinjer og prosedyrer, sammen med et variert spekter av prosjekter og aktiviteter.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

A-levels

Boston College UK

A-nivåer er en tradisjonell rute til britiske universiteter. Studentene tar fire som fag i det første året og kan fortsette med tre fag i det andre året hvis de ønsker å ... [+]

Finn nye muligheter og studere A-Levels ved Boston College

A-nivå er en tradisjonell rute til britiske universiteter. Studentene tar fire som fag i det første året og kan fortsette med tre fag i det andre året hvis de ønsker å gå videre til universitetet. Emner som tilbys er: Kommunikasjon og kultur, økonomi, Engelsk litteratur, Filmvitenskap, Regjeringen og politikken, historie, loven, Matematikk og videre Matematikk.

Studentene er i stand til å utvikle seg til toppuniversiteter inkludert: York, Durham, Nottingham, Kings College London, Warwick, Birmingham, Manchester, Sheffield, Leeds og Leicester.

Studerer A-Levels ved Boston College åpner døren til nye fag og muligheter du kanskje ikke har opplevd før. Ikke bare kan vi tilby tradisjonelle fag som matematikk, engelsk litteratur og historie, men også ulike alternativer som filmvitenskap, sosiologi, psykologi.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Forberedende år

Boston College UK

Dette Tilgang til Business Studies Programmet er utviklet for voksne som er interessert i å gjennomføre en karriere i Business and Marketing, jus, data, eller finans felt ... [+]

Dette Tilgang til Business Studies program er beregnet for voksne som er interessert i å gjennomføre en karriere i Business and Marketing, jus, data, eller finans felt.

Dette kurset er tilgjengelig i Boston.

Vellykket gjennomføring av kurset kan også føre til fremgang på høgskolens universitetsnivå kurs. Du kan studere HNC / HND i Business, Travel and Tourism Management på dørstokken, og på opp til halvparten av kostnadene universitet avgifter.

Hva skal jeg gjøre?

Diplomet er oppnådd ved å oppnå 24 Nivå 3 studiepoeng i Business.

Du vil også velge 2 flere hovedemner å få 15 studiepoeng. Disse fagene inkludert Law, matematikk og databehandling. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Boston College UK

Dette Tilgang til Science Programmet er utviklet for voksne som er interessert i å gjennomføre en karriere i vitenskap eller ingeniørfag felt. ... [+]

Dette Tilgang til Science program er beregnet for voksne som er interessert i å gjennomføre en karriere i vitenskap eller ingeniørfag felt.

Dette kurset er tilgjengelig i Boston.

Vellykket gjennomføring av kurset kan også føre til progresjon på høgskolens universitetsnivå kurs. Du kan studere HNC / HND i Applied Science eller Computing Systems og utvikling på dørstokken og på opp til halvparten av kostnadene universitet avgifter.

Hva skal jeg gjøre?

Diplomet er oppnådd ved å oppnå 18 Nivå 3 studiepoeng i 3 hovedemner. Du kan velge disse fra følgende fag, biologi, fysikk, matematikk, kjemi eller Computing.

Du vil også gjennomføre 3 Nivå 3 studiepoeng i studie ferdigheter: Forskning og Klassifisering og 3 Nivå 3 studiepoeng i det for vitenskapelige formål.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Forkurs

Boston College UK

Den internasjonale Tilgang til HE kurset er en spesiell ettårig studium for studenter som ønsker å forberede for oppføring i en britisk universitet. Målet med kurset er ... [+]

Den internasjonale adgang til høyere utdanning er selvfølgelig en spesiell ettårig studium for studenter som ønsker å forberede for oppføring i en britisk universitet.

Målet med kurset er å gi deg nødvendig kunnskap og ferdigheter for å lykkes i det britiske universitetet systemet. Det sikrer at engelsk vil være god nok til å takle universitetsnivå studie. Du vil lære å gjøre god bruk av biblioteker og læringsressurser, og du vil bruke tid på å forbedre studie ferdigheter slik at du kan ta gode notater, skrive essays og rapporter, lage presentasjoner og forberede seg til eksamen.

Se hvorfor studenter fra hele verden velger å studere ved Boston College ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Boston College UK

Vi tilbyr kurs fra september til juni. Du kan delta i 2 uker eller for et helt studieår (34 uker). ... [+]

Vi tilbyr kurs fra september til juni. Du kan delta i 2 uker eller for et helt studieår (34 uker). Du skal studere engelsk i 20 timer i uken, pluss vi har moderne fasiliteter og vennlige og erfarne medarbeidere. Hva bedre sted å lære engelsk enn i England - hjemmet til det engelske språket!

Mange studenter velger å studere engelsk i England fordi de tror det gir dem en best mulig start på anskaffelse av språkferdigheter som trengs, både for universitetet og internasjonale jobber markedet i fremtiden.

Ved Boston College, kan du

Hva skal jeg gjøre?

Du har to alternativer: - Enten å studere engelsk som en full-time kurs, eller - Kombiner engelsk med andre fag. For eksempel kan du ta engelsk med økonomi eller filmvitenskap eller Sport eller Media. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 34 uker
Campus
Les mer på norsk
Boston College UK

Den Edexcel BTEC Nivå 5 HND gir større bredde og spesialisering enn Nivå 4 HNC. Strukturen i programmet gir en innovativ og kreativ pensum, som dekker kjerneområder som f ... [+]

Den Edexcel BTEC Nivå 5 HND gir større bredde og spesialisering enn Nivå 4 HNC. Strukturen i programmet gir en innovativ og kreativ pensum, som dekker kjerneområder som for eksempel forretningsmiljø, business kommunikasjon og informasjon, markedsføring og menneskelige ressurser - alt grunnleggende for å lykkes i bedrifter.

Hva skal jeg gjøre?

Den Edexcel BTEC Nivå 5 HND består av 16 enheter: åtte obligatoriske og åtte spesialiserte enheter.

De obligatoriske enheter inkluderer: - Virksomheten miljøet - Administrere økonomiske ressurser og beslutninger - Organisasjoner og atferd - Markedsførings prinsipper fagenheter kan omfatte: - Prosjektledelse

Opptakskrav ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Experience College, Experience Boston College