Bosworth Independent College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge Bosworth?

Etablert i 1977 som en liten opplæringshøgskole, i dag er Bosworth en ledende uavhengig pensjonskole i Storbritannia. Våre gode faglige resultater, etablerte universitetskoblinger og omsorgsfull og støttende etos har resultert i et misunnelsesverdig rykte. Undervisning på alle nivåer er preget av entusiasme og lidenskap, og vi er stolte av å være en ikke-selektiv høyskole med bevist rekord, både lokalt og utenlands, for å øke studentenes ambisjoner.

Bosworth har over 310 studenter med hver og en ser frem til å oppfylle sitt individuelle faglige potensial. Med en mangfoldig nasjonalitetskombinasjon hvert år, finner Bosworth-studenter regelmessig seg sammen med klassekamerater av forskjellig kulturell, sosial og religiøs bakgrunn. Dette sikrer at de forlater universitetet som avrundede personer med en utmerket mulighet til å lykkes i den videre verden. Bosworth kan tilby bredden av kunnskap og erfaring som kreves for at studentene skal utmerke seg.

Ved å tilby akademiske programmer i alderen 14-19, sikrer Bosworth at en tilpasset timeplan er på plass for hver student. Det er svært få restriksjoner på fagkombinasjoner på GCSE og A-nivå, og med gjennomsnittlig klassestørrelse på åtte får hver elev den individuelle oppmerksomheten de trenger for å nå sitt faglige potensial. Etter hvert som høgskolen bygger på sin vellykkede fortid, ser det frem til fremtiden å utdanne britiske, europeiske og internasjonale studenter innenfor sin kultur av prestasjon.

Independent Schools Association (ISA)

Frem til 2015 ble Bosworth inspisert av Ofsted, en statlig avdeling med ansvar for å inspisere skolens standarder. Du kan lese vår siste inspeksjonsrapport på Ofsted nettside. Vi har nå blitt med i Independent Schools Association, så eventuelle fremtidige inspeksjoner kommer under ISI (Independent Schools Inspectorate). Medlemmer av ISA-verdien innovasjon og inspirasjon, bygger på de beste tradisjonene for å fremme integritet, høy standard, industri og ansvar.

Fiona Pocock, regissør, sitter også på styret i IHE (Independent Higher Education) http://independenthe.com/about-us/our-board/

Bosworth Verdier

Vårt mål er å oppdra og utdanne hver elev i vårt samfunn uansett hans eller hennes evne, kultur, etnisitet eller sosial bakgrunn. Vi søker å oppmuntre hver student til å vokse i selvtillit, å dyrke en livslang nysgjerrighet for verden rundt oss, for å kommunisere med entusiasme, arbeide sammen og bidra til vårt samfunn med engasjement og kreativitet. Vi tar sikte på å fremme faglig fortreffelighet temperert av omsorg og omsorg for de rundt oss.

Prinsippens melding

Det er de som gjør Bosworth Independent College unike. Studentene, lærerne og de ansatte jobber sammen som et team for å sikre at vi oppnår de aller beste faglige resultatene i et omsorgsfullt, trygt og godt miljø. Vi tilbyr struktur balansert med fleksibilitet, veiledning herdet med forståelse og ubøyelig oppmuntring, tilbys med varme og optimisme. Hvert medlem av høgskolen bør føle seg verdsatt og respektert når vi lærer og vokser sammen.

Våre studenter deler de høye og realistiske ambisjonene vi har for dem samtidig som de bidrar til trivsel for hele vårt globale samfunn. Vi nyter en rik og mangfoldig identitet der vi fremmer excellence og feirer individuell prestasjon, inkludert moro og originalitet. Våre studenter trives godt innenfor et nærende og medfølende miljø som er fullt av positive.

Jeg håper veldig mye at du får anledning til å besøke Bosworth Independent College. Jeg vil elske deg å oppleve vår innbydende atmosfære der studentene trives.

Fiona Pocock MA PGCE

Principal

College Livet

Bosworth Hall og tre av våre overvåkede pensjonater har utsikt over en fem hektar stor park kalt The Racecourse. Den er ideell for utendørs sport med fotball som den mest populære. I samme nærhet har vi bruk av en idrettshall hvor studentene på kveldene og i helgene kan delta i en rekke innendørs sport: badminton, basketball, volleyball, bordtennis og 5-fotball.

Hver uke tilbyr vi en berikningsøkt og studenter kan velge å delta i en rekke ulike aktiviteter. Disse varierer hvert term, men inkluderer aktiviteter som: yoga, fotball, fotografering, kunst, matlaging, strikking, mandarin, bead håndverk, kjører, yoga, debattering, gitar spiller og sjakk.

Bosworths Studentråd er sterkt involvert i å arrangere vinter- og sommerballene, samt organisere årlige innsamlingsarrangementer. De som deltar i Studentrådet har mye moro. Andre aktiviteter på kveld og helg tilbys for studenter å delta, og disse inkluderer rockskole, pilates, selvforsvarsklasser samt lørdagsturer til områder av interesse i Storbritannia, for eksempel Oxford og Cambridge.

Vi kan arrangere individuelle musikkleksjoner i College for en rekke forskjellige instrumenter fra nybegynnere til diplomnivå. Grad eksamener kan organiseres på Northampton School of Music. Rockskoleelever utfører også alltid på jul og sommer konserter, sammen med andre talentfulle studenter som ønsker å delta.

Hvert år utvikles nye hendelser og aktiviteter; Disse blir ofte drevet av interessene til nye studenter som oppfordres til å stå for valg til Studentrådet. Vår nettside gir ytterligere detaljer om studentaktiviteter og arrangementer vi holder eller deltar i.

A-nivå Resultater Dag 2017

Vi er glade for å rapportere årets resultater har ennå en gang overgått Storbritannias nasjonale gjennomsnitt med 74,6% å oppnå A * til B-karakterer og 89,4% å oppnå A * til C-karakterer.

Fiona Pocock, regissør ved Bosworth stater,

"Vi er glade for at så mange av våre studenter har mottatt slike tilfredsstillende resultater som følge av deres harde arbeid, ikke å glemme foreldrenes støtte og veiledningen av teamet her hos Bosworth. Vi opplevde en ekstremt engstelig ventetid denne sommeren fordi det var første syklus ved hjelp av en revidert spesifikasjon i mange fag, særlig vitenskap. Det er testament til den dedikerte planleggingen av våre lærere og den unike bestemmelsen av våre studenter at resultatene er så veldig gledelige. Vi brenner med stolthet og bare litt lettelse! "

Vi er så stolte av alle våre studenter som nå kan gå videre til neste fase av deres akademiske karriere der vi ønsker dem fortsatt suksess og nysgjerrighet for å fortsette å lære. Vi vet at vi kan stole på dem for å representere oss godt.

Steder

Northampton

Address
Nazareth House
Barrack Road
Northampton

NN2 6AF Northampton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer