Bournemouth & Poole College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et bredt spekter av programmer

Bournemouth og Poole College er en stor statlig institusjon som tilbyr et bredt utvalg av videreutdanning og høyere utdanningsprogrammer. Hvert år velger rundt 300 utenlandske studenter fra mange forskjellige bakgrunner og land å studere med oss.

Som en av de største statsfinansierte videreutdanningskollegene i Storbritannia, gir vi deg utmerkede fasiliteter og undervisningsteam og tilbyr et bredt spekter av profesjonelle og tekniske kurs som gir adgang til universitetet, medlemskap av internasjonalt anerkjente faglige organisasjoner og forberedelse til verden av arbeid.

Livsstil og valg

Bournemouth og Poole College utdanner rundt 20 000 studenter hvert år, inkludert internasjonale studenter fra hele Midtøsten, Europa, Asia, Latin-Amerika, Afrika og Stillehavet. Enten du forbereder deg på universitetet, utvikler dine faglige eller tekniske ferdigheter eller studerer språk, vil du motta en høy kvalitet på utdanning og kvalifikasjoner som anerkjennes av universiteter og arbeidsgivere over hele verden.

Lokalområdet er et svært populært valg av reisemål for internasjonale studenter og tilbyr en utmerket livsstil; Når du studerer hos oss, er du garantert en verdifull og minneverdig opplevelse.

Den beste omsorg for internasjonale studenter

Fra det øyeblikket du ankommer flyplassen, til dagen du forlater oss, kan du være trygg på den beste omsorg og støtte. Høgskolen har blitt tildelt den prestisjetunge Beacon Award for støtte fra internasjonale studenter.

Å tilby engelsk språkopplæring og studiekompetanse støtte

Høgskolen er en av Storbritannias sentre for engelsk språkopplæring. Du vil bli undervist av ledende eksperter og få tilgang til noen av de beste læringsanleggene i landet, inkludert omfattende biblioteker, lydbøker og støttematerialer. Vi tilbyr fleksible engelsksprogsprogrammer med vanlige startdatoer og engelsk språkstøtte mens du studerer på en vanlig kurs.

Studie med britiske studenter

Som den største statskolen i regionen vil du studere sammen med tusenvis av britiske studenter. Dette gir en utmerket mulighet til å forbedre engelsk og lære om britisk liv og kultur.

Flott beliggenhet

Den lokale regionen, inkludert byene Bournemouth og Poole, er kjent som et stort britisk turistmål og strandferiested. Klimaet er bra og det er aktiviteter for alle å nyte, inkludert utmerket shopping, uteliv, restauranter og selvfølgelig de 7 miles av strender og et bredt utvalg av vannsport.

Det er raske tog til London som tar rundt en time og førti minutter, og vår posisjon i Sør-England tilbyr enestående muligheter for kulturelle utflukter til London, Bath, Oxford og Thorpe Park for bare å nevne noen.

Steder

Bournemouth

Address
International Operations
The Bournemouth and Poole College
The Lansdowne
Dorset

BH1 3JJ Bournemouth, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland