British School of Marketing International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Søk om stipend her!

Vårt oppdrag

BSMI tilbyr faglige og akademiske kurs i næringsliv og markedsføring som er skreddersydd for å sikre at unge og eksisterende fagfolk er forberedt på universitetsstudier og karriere i den utviklende globale digitale økonomien.

Visjonerklæring

Vår visjon på BSMI er å gi faglig markedsføring og forretningskurs som forberedelse til universitet og høyere utdanning og faglige kurs for karriere. Vi ønsker å vokse skolen ved å øke våre eksisterende høyere utdanningspartnerskap og videre tilknytte universiteter over hele verden. Med vårt uttalte mål om å bli en Tier 4 britisk skole, vil BSMI fortsette å forvandle studenter og fagfolk til globale markedsførere og bedriftsledere gjennom studien fra Stiftelsen til Post-Graduate nivå.

BSMI ønsker studentene velkommen fra alle verdenshjørner for å fremme karrieremuligheter. Studentene kan velge mellom profesjonelle kurs i bedriftsøkonomi, digital markedsføring, kundeservice, ledelse og ledelse og bransjespesifiserte karriereprogrammer.

106052_pexels-photo-785667.jpeg

Om oss

British School of Marketing International er en handels- og markedsføringsspesialskole, som tilbyr studentene Pathway programmer til britiske universiteter, profesjonelle kurs og karriereprogrammer i forretnings- og markedsføringsrelaterte majors, samt engelskspråklige kurs. Vi har et sterkt samarbeidsforhold med britiske universiteter, som gjør det mulig for våre studenter å gå videre til første eller siste år på universitetet.

British School of Marketing er en ung, dynamisk skole. Vi er stolte av vår avslappede, gjestfrie atmosfære og tror at elevene også vil ta med noen fantastiske minner fra å studere hos oss. Dette familiemiljøet gjør det mulig for oss å overvåke studentens progresjon mens vi studerer hos oss.

Denne skolen blir regelmessig inspisert av Det britiske rådet og oppfyller de standarder som kreves for akkreditering for å undervise i engelsk som fremmedspråk.

BSMI tilbyr studentene en rekke internship alternativer der de kan forbedre sin engelsk og bygge på faglige ferdigheter oppnådd fra BSMI karriere-fokuserte programmer. British School of Marketing International er basert i hjertet av Bournemouth. Skolen består av to klasserom, basert på andre etasje, egnet for femten pluss studenter. Begge klasseromene består av whiteboards og man har en datamaskin og projektor. På grunn av utvidelse fra tidlig 2019 vil BSMI ha ytterligere fire klasserom i øverste etasje av bygningen.

BSMI har et datarom for studenter å bruke hele dagen. Datamaskinene kjører MS Word, PowerPoint og Excel, og er ideelle for studenter å gjøre prosjektarbeid og presentasjoner.

Bournemouth er en pulserende kystby som har vært imøtekommende internasjonale studenter i flere tiår. BSMI har utsikt over Bournemouths sentrale hager, som vender seg ned til sandstranden mindre enn en kilometer unna. Innen gangavstand fra skolen er kinoer, butikker, et teater, treningsstudioer samt lokale busser, er Bournemouth jernbanestasjon en kort busstur unna. Bournemouths strand har vunnet mange priser for sin rene sand og vann. Bournemouth er omtrent to timer fra London med tog, buss eller bil og omtrent samme avstand fra Oxford og designeretikettene til Bicester Village.

Vi gleder oss til å ønske oss velkommen studenter fra alle verdenshjørner til BSMI.

Steder

Bournemouth

Address
4 Westover Rd
BH1 2BY Bournemouth, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland