Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til en av de beste høgskolene i Storbritannia

Velkommen til Brock, en høyt oppnådd høyskole satt i en vennlig 27-acre campus innenfor den vakre New Forest National Park.

Nasjonalt anerkjent for fortreffelighet og innovasjon i videreutdanning, Hurst er Beacon College, tiltrekker seg rundt 3000 Sixth Form studenter fra hele regionen hvert år, sammen med en blanding av internasjonale studenter fra hele verden.

I fjor gikk 57% av våre internasjonale studenter til eliten Russell Group-universiteter, og i 2015 fikk tre av våre internasjonale studenter plasser i Cambridge. Videre utviklet 85% av våre internasjonale studenter til topp 50 rangert universiteter i Storbritannia.

Vi ønsker studenter fra hele verden til å studere med oss, med over 30 nasjonaliteter representert blant nesten 130 internasjonale studenter.

Brockenhurst College opprettholder et utmerket akademisk rykte og er forpliktet til å gi høyest kvalitet utdanning for alle. Vi tror at nøkkelen til vår suksess er vår lidenskap for læring og vår forpliktelse til hver enkelt student, uansett hva de har valgt å studere hos oss og hva stadium de er i i livet. Vår bestemmelse leveres innen et vennlig, inkluderende og stimulerende miljø hvor alle oppfordres og er i stand til å oppfylle sitt potensial og realisere sine ambisjoner.

Vi er førsteplassens sjette form for mer enn 3000 skolelever i hele regionen; deres suksess er bevist da de utvikler seg til høyere utdanning og en rekke karrierer, lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Våre studenters konsekvent høye resultater og fremgang til toppuniversiteter står vitnesbyrd til vår faglige ekspertise.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

A-levels

Brockenhurst College

... [+]

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hurst
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Forkurs

Brockenhurst College

... [+]

Ved slutten av kurset vil du kunne:

Assessment Progresjon Opportunities Opptakskrav

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hurst
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Brockenhurst College

Dette kurset er spesielt designet for internasjonale studenter hvis morsmål ikke er engelsk. Det vil hjelpe deg med å utvikle forståelse av vitenskaps- og ingeniørkonsept ... [+]

Dette kurset er spesielt designet for internasjonale studenter hvis morsmål ikke er engelsk. Det vil hjelpe deg med å utvikle forståelse av vitenskaps- og ingeniørkonsepter, og gi deg ekstra faglig støtte for å hjelpe deg med opptak til grunnkurs.

Du vil øve en rekke overførbare forklarende og evaluerende ferdigheter. Du vil lære hvordan du skal anvende disse ferdighetene, så vel som din ekspertise innen akademisk lesing, lytting, snakk og skriving.

Kursstruktur

Du vil velge mellom et utvalg av moduler, hver verdt 40 studiepoeng. Ditt valg vil være basert på din faglige bakgrunn og ditt bestemt gradprogram. Du må få totalt 140 studiepoeng for å fullføre kurset.

evaluering... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hurst
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Lyndhurst Road
Brockenhurst, England, SO42 7ZE GB
Social Media