Brookfield Aviation

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

Hvem er vi og hva gjør vi?

Brookfield Aviation er verdens ledende leverandør av piloter, ingeniører og personalløsninger til luftfartsindustrien over hele verden.

Siden etableringen i 1993 vår track record for rask respons og levering av spesialisert kompetanse på svært kort varsel er uten sidestykke og våre tjenester er utnyttet verden av flyselskaper, fly leasing selskaper, opplæring og vedlikehold organisasjoner. Vi går langt for å møte eventuelle krav om at våre kunder til stede, enten på kort, mellomlang eller lang sikt oppdrag.

Med vår evne til å levere på kort varsel, et bredt spekter av godt kvalifiserte og erfarne flybesetningen / vedlikeholdspersonell for de fleste vestlige fly, hjelper vi utfyller våre kunders fast ansatte, mens nye fly blir implementert i flåter eller typekonvertering opplæring er fullført . Dette gir også kundene til å ta opp muligheter knyttet til planlagte arbeidsoppgaver og krav til flere ansatte i løpet av høysesongen operasjoner.

Vi har også jobbet med nylig etablerte aktørene å forsyne dem med kvalifiserte og erfarne mannskaper, instruktører og sensorer, dyktige og erfarne ingeniører personell, gi og hjelpe med alle relevante documentation.We stolte av å tilby god kundeservice med riktig stell og oppmerksomhet til kunder og personell likt. Vi gir gode råd, tilby interessante og utfordrende oppgaver, på gang betalinger, personlig oppmerksomhet og kontinuitet i arbeidet til den enkelte piloter og vedlikeholdspersonell.

Vår tidligere har sett fenomenal vekst og vår fremtid ser lysere som hvert år passerer. Vi kontinuerlig bevege seg videre ut i verden, og jo bedre kjent vi blir, jo flere klient flyselskapene har lyst til å benytte våre tjenester, tilsvarende med mer flybesetningen / vedlikeholdspersonell som ønsker å arbeide for us.Longevity bringer stabilitet, og det er dette stabilitet at flere og flere kunder, flight crew og vedlikeholdspersonell har kommet til å stole på.

Steder

Epsom

Brookfield Aviation International

Address
Brookfield Aviation International
P.O. Box 279, Epsom, Surrey
KT19 8YX, England

Epsom, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1372 747044