Les den offisielle beskrivelsen

History of Bucksmore Education

Historien om Bucksmore Education begynner i 1979 da British Educationalist Michael Reise grunnla en videregående skole på Buckswood Grange. 'Buckswood Summer Programs' ble også etablert som sommerskole for internasjonale studenter som ønsker å lære engelsk.

Sommerskolen ble modellert på amerikanske sommerleirer, med "Rådgivere" som bor sammen med studenter, lærer leksjoner og leder ekskursjoner og aktiviteter, gir høyere grad av pastoral omsorg, veiledning og vennskap - gir elevene mer enn bare "lærer" og "aktivitet" ledere "på en sommerskole.

I 1999 splittet engelskspråkskolen for internasjonale studenter seg fra Buckswood School for engelsk studenter, og ble i 2003 en del av Oxford International Education Group (tidligere kjent som ISIS Education and Travel).

Under veiledning av Rory Wilkinson, nå vår selskapsformann, som overtok ledelsen av Buckswood Summer Programs, startet selskapet i en ny retning i 2007 og begynte å ekspandere raskt og kjøre flere kurs på nye steder over hele landet.

Å erkjenne at høyoppnående og motiverte individuelle studenter ønsket mer fra en britisk sommerskole enn bare engelskspråklige, utflukter og ettermiddagsaktiviteter, utviklet selskapet mer utfordrende kurs som Unge Ledere, Universitetsforberedelse, Kunstvalg og Avanserte Studier og ligger deres kurs for eldre studenter i mange Oxford og Cambridge University høgskoler. Selskapet ga videre mer valg, flere aktiviteter, flere leksjoner, flere utflukter, mer "wow" -faktor for sine yngre studenter.

For å unngå forvirring med den gamle Buckswood Grange School, rebranded selskapet seg til "Bucksmore Summer Programs" i 2009, og deretter til " Bucksmore Education " i 2012. I løpet av denne perioden har høye standarder, akademisk rigor, originalitet og fantastiske plasseringer av Bucksmore kurs ga merkevaren et voksende rykte som flere og flere studenter ønsket å tilbringe sine somre på Bucksmore kurs. Med 'første engelskspråklige opplevelser i utlandet' kurs for 7 - 10 år til høyt lederskap og avansert studiekurs for 15-17-åringer, kan studenter dedikert til Bucksmore komme tilbake hvert år på et annet mer utfordrende kurs.

I 2014, etter å ha kjøpt Homelingua, et hjemmeundervisningsfirma med base i Oxford, begynte Bucksmore å gi intensiv hjemmeundervisning i tillegg til sommerskoler og helårsbaner og dannet 'Bucksmore Homelingua'.

Bucksmore Education er full av historie og tradisjon, men også originalitet og utfordring. Med 40 års erfaring for å perfeksjonere og forbedre kvaliteten på våre prestisjetunge sommerskoler, er vi stolte av sommerprogrammene vi tilbyr. Det er vårt mål for hver enkelt av våre kurs å være det beste kurset våre studenter noen gang har hatt.113660_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Oxford International Education Group

Bucksmore Education er en del av Oxford International Education Group, en akkreditert Bucksmore Education som driver uavhengige pensjonskoler, internasjonale høyskoler, utdanningsturer og engelskspråklige sentre over hele Storbritannia og Nord-Amerika for å skape livsforbedrende opplevelser for studenter over hele verden. Våre kurs hjelper over 50 000 i Storbritannia og internasjonale studenter oppnår akademisk suksess hvert år. Vi har bygget sterke relasjoner med utdanningskonsulenter over hele verden og er stolte av å levere de beste programmene for sine studenter.

akkreditering

Bucksmore Education er akkreditert av British Council for å tilby engelsksproglige programmer som kvalitetssikring til internasjonale studenter som tar eller planlegger å ta et engelskspråkkurs i Storbritannia.

Det britiske rådet inspiserer alle områder av en sommerskole, inkludert velferd, senterhåndtering, ressurser og undervisning, ressurser og undervisning i engelsk som fremmedspråk.

Awards

Etter vår siste British Council inspeksjon ble Bucksmore Education tildelt tittelen "Center of Excellence" av EL Gazette. Center of Excellence status blir tildelt for eksepsjonelle britiske råds inspeksjonsresultater, på områder som pastoral omsorg, undervisning standard og overordnet ledelse.

I 2015 ble Bucksmore Young Leaders listet for en prestisjetunge ELTon-pris (engelsk språkundervisning). Selv om han snakket tapt til Oxford University Press, var Bucksmore Education den eneste sommerskoleleverandøren som ble listet i en hvilken som helst kategori og å bli vurdert i samme klasse som andre høyt respekterte faglige organer demonstrerer excellence av Young Leaders kurset.

Medlemskap

Engelsk Storbritannia er den nasjonale foreningen av akkrediterte ELT-sentre. Engelsk Storbritannia er verdens ledende språkundervisningssammenslutning med over 400 medlemmer - alle akkreditert av British Council - inkludert private språkskoler, utdanningstoler og velgørenhetsorganisasjoner og språksentre i videre utdanningshøgskoler og universiteter.

Bucksmore Education er medlem av ALTO. Foreningen av språkreiserorganisasjoner (ALTO) er verdens eneste globale handelsforening for anerkjente kjøpere og selgere av språkreiser.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

Bucksmore Education

Global University Preparation gir studentene en enestående mulighet til å forstå og forberede seg på universitetsapplikasjon over verdens beste land for høyere utdanning; ... [+]

Global University Preparation gir studentene en enestående mulighet til å forstå og forberede seg på universitetsapplikasjon over verdens beste land for høyere utdanning; USA, Canada, Storbritannia, Singapore og Australia.

I en global by vil studentene sammenligne prosesser og krav til inngang til ledende institusjoner, samtidig som de utvikler egne applikasjoner. Ved slutten av kurset har studentene bestemt seg for kurs og nasjon (er) de vil søke på, og vil få det første utkastet til søknaden deres klar til å bli sendt inn.

Inkludert i Bucksmore Young EntrepreneursFull board overnattingForsikringFlyplasstransportPersonlig rapportkortInngang til attraksjoner på utflukterFull aktivitetsprogramkursdetaljer... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
August 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Bucksmore Education

På plass ved Corpus Christi College ved University of Cambridge, gir UK University Preparation (UKUP) studentene råd om hvor og hvordan man skal søke på universitetet. UK ... [+]

På plass ved Corpus Christi College ved University of Cambridge, gir UK University Preparation (UKUP) studentene råd om hvor og hvordan man skal søke på universitetet. UKUP gir internasjonale studenter den beste muligheten til å søke på ledende britiske institusjoner.

En blanding av 1: 1 opplæring, små gruppeklasser, UCAS-applikasjonsworkshops og universitetsstil forelesninger veileder elevene gjennom søknadssystemet og gir et innblikk i livet som en undergraduate på et toppbritisk universitet.

Inkludert med britisk universitets forberedelsesprogramFull pensjon i Cambridge University College.Forsikring.Flyplasstransport.Personlig rapportkortBillett til en forestilling på Shakespeare's Globe Theatre.En-til-en opplæring med en spesialistrådgiver.Tradisjonell universitets formell middag i College-spisesalen.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Bucksmore Education

Bucksmores mest intensive engelskspråklige program læres gjennom en kombinasjon av generell engelsk, akademisk engelsk, CLIL (innholds- og språkintegrert læring) og grupp ... [+]

Bucksmores mest intensive engelskspråklige program, lært gjennom en kombinasjon av generell engelsk, akademisk engelsk, CLIL (innholds- og språkintegrert læring) og gruppeprosjekt, som kulminerer med Bucksmore Assessment ved slutten av kurset.

Vær oppmerksom: En del av St Hildas grunnlag er under bygging i sommeren 2019. Dette vil ikke påvirke Bucksmores klasserom eller overnatting.

Med 25 timers opplæring hver uke og en maksimal klassestørrelse på 11 studenter, er Bucksmore Oxford et intensivt engelskspråkkurs som nedsetter studenter i alderen 13-16 på engelsk.

Kombinert med et morsomt aktivitetsprogram, er kurset perfekt for studenter som ønsker å maksimere sin språkkunnskap borte fra et tradisjonelt sommerskole miljø.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 6 uker
Campus
Les mer på norsk
Bucksmore Education

Studenter på Avansert Studier Programmet (ASP) studere to utfordrende universitetsnivå emner i små klasser med ikke mer enn seks studenter undervist av lidenskapelige og ... [+]

Studenter på Avansert Studier Programmet (ASP) studere to utfordrende universitetsnivå emner i små klasser med ikke mer enn seks studenter undervist av lidenskapelige og kunnskapsrike veiledere. Basert på Oxford og Cambridge University undervisningsmetode og foregår i universitetshøgskolene, er ASP designet for å gi studentene en godt avrundet pedagogisk og kulturell opplevelse. På grunn av kursets utfordrende karakter er Avansert Studieprogram tilgjengelig for innfødte eller avanserte studenter fra hele verden.

Inkludert med CambridgeFull pensjon i Cambridge eller Oxford University College.20 fag å velge mellom for å studere i dybden.Maksimal klassestørrelse på 6.1: 1 økt med din veileder.6 Workshops og 10 Master Classes å velge mellom.Forsikring.Flyplasstransport.Inngang til attraksjoner på utflukter.Full aktivitetsprogram.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juni 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 6 uker
Campus
Les mer på norsk
Bucksmore Education

Studenter på Avansert Studier Programmet (ASP) studere to utfordrende universitetsnivå emner i små klasser med ikke mer enn seks studenter undervist av lidenskapelige og ... [+]

Studenter på Avansert Studier Programmet (ASP) studere to utfordrende universitetsnivå emner i små klasser med ikke mer enn seks studenter undervist av lidenskapelige og kunnskapsrike veiledere. Basert på Oxford og Cambridge University undervisningsmetode og foregår i universitetshøgskolene, er ASP designet for å gi studentene en godt avrundet pedagogisk og kulturell opplevelse. På grunn av kursets utfordrende karakter er Avansert Studieprogram tilgjengelig for innfødte eller avanserte studenter fra hele verden.

Inkludert i Oxford Advanced Studies ProgramFull pensjon i Cambridge eller Oxford University College.20 fag å velge mellom for å studere i dybden.Maksimal klassestørrelse på økten.økter med din veileder.6 Workshops og 10 Master Classes å velge mellom.Forsikring.Flyplasstransport.Inngang til attraksjoner på utflukter.Full aktivitetsprogram.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juni 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 6 uker
Campus
Les mer på norsk
Bucksmore Education

Ny for 2019, gir Bucksmore Boarding School Experience studenter fra 10 til 13 år til liv i en uavhengig skole. I den grønne omgivelser på Tonbridge School, en av Storbrit ... [+]

Ny for 2019, gir Bucksmore Boarding School Experience studenter fra 10 til 13 år til liv i en uavhengig skole. I den grønne omgivelser på Tonbridge School, en av Storbritannias ledende boardingskoler, vil studentene forberede seg til akademisk rigor på pensjonskoler og få erfaring med å leve med andre studenter.

Inkludert i Bucksmore Boarding School ExperienceFull pensjon i en tradisjonell engelsk pensjonskole.Forsikring.Flyplasstransport.Personlig rapportkortInngang til attraksjoner på utflukter.Full aktivitetsprogram.kursdetaljer

Opplæringskursopplevelse inkluderer:

20 timer engelskundervisning hver uke.2 helgedag utflukter, inkludert besøk til ledende boarding skoler.Full ettermiddag og kveld aktivitetsprogram, inkludert sportslige, kulturelle og morsomme spill.Personlig rapportkortMock inngang eksamen.Maksimal klassestørrelse på 11 studenter.KurskravBucksmore Boarding School Experience krever et minimum av middels (B1) nivå engelsk.Aldersgruppen for studenter på Bucksmore Boarding School Experience er 10-13.Kursinnhold... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Tonbridge
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Bucksmore Education

STEM Experience nedsetter studenter på engelsk, kombinert med en rekke morsomme, pedagogiske og praktiske verksteder, og introduserer muligheten for "Science, Technology, ... [+]

STEM Experience nedsetter studenter på engelsk, kombinert med en rekke morsomme, pedagogiske og praktiske verksteder, og introduserer muligheten for "Science, Technology, Engineering and Maths" som fremtidige valg for studenter.

Gjennom morsomme, pedagogiske og praktiske verksteder blir studentene introdusert til fagområder som rakett, jetfremdrift, båtdesign, flydesign og mekaniske armer.

Med 15 timers engelskundervisning hver uke og en maksimal klassestørrelse på 11 studenter, samt 7,5 timer STEM-timer per uke, tilbyr STEM Experience muligheten for studenter å forbedre sin engelsk både i klasserommet og med et virkelig internasjonalt samfunn under ettermiddagens verksteder.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Witley
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
Bucksmore Education

Bucksmore Three Capitals-turen tar en sommerskole på veien ettersom studentene kombinerer engelskspråklig læring med å reise i Storbritannia. ... [+]

Bucksmore Three Capitals-turen tar en sommerskole på veien ettersom studentene kombinerer engelskspråklig læring med å reise i Storbritannia.

30 timer engelsk opplæring over to uker og gruppekulturelle prosjekter får studentene mulighet til å utforske forskjellene mellom alle tre landene. Med privat busstur mellom London, York, Edinburgh, Lake District og Cardiff, er unge oppdagelsesreisende utstyrt med best mulig opplevelse.

Bucksmore Three Capitals tilbyr mulighet for studenter til å forbedre sine engelsk og forstå kulturelle forskjeller i Storbritannia.

Inkludert i Bucksmore Three CapitalsFull board overnatting.Vaskerom i Edinburgh.Forsikring.Flyplasstransport.Privat trener reise.Personlig rapportkortInngang til alle attraksjoner.West End Musical.Oversikt over destinasjoner... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Bucksmore Education

Unge entreprenører ved University of Pennsylvania i Philadelphia introduserer studenter i alderen 14-17 til viktige forretningskonsepter. På dette prestisjetunge Ivy Leag ... [+]

Unge entreprenører ved University of Pennsylvania i Philadelphia introduserer studenter i alderen 14-17 til viktige forretningskonsepter. På dette prestisjetunge Ivy League-universitetet, rangert 10th i verden (Times World University Rankings, 2018), vil studentene dykke inn i analyse, ledelse, markedsføring og økonomi. De vil sette sine nye lærte ferdigheter til handling, konkurrere i teamutfordringer, og oppdage hvem som har mest entreprenørskapsflair.

Inkludert i Bucksmore Young EntrepreneursFull board overnatting.Forsikring.Flyplasstransport.Personlig rapportkortInngang til attraksjoner på utflukter.Full aktivitetsprogram.kursdetaljer

Unge Entreprenører inkluderer:

15 timer undervisning per uke2 helgedag utflukter per uke.Fullt kveldsprogram med sport, spill og kulturelle turer.Personlig rapportkortMaksimal klassestørrelse på 11 studenter.KurskravPå grunn av det høye faglige innholdet har Bucksmore Young Entrepreneurs et minimumsnivå på engelsk av B1 på CEFR-skalaen.Aldersgruppen for studenter på unge entreprenører er 14-17.Kursinnhold... [-]
USA Philadelphia
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Bucksmore Education

Bucksmore Young Leaders er vårt flaggskip lederskapskurs som gir studentene de viktigste ferdighetene de trenger for å bli fremtidige ledere av deres generasjon. Bucksmor ... [+]

Bucksmore Young Leaders er vårt flaggskip lederskapskurs som gir studentene de viktigste ferdighetene de trenger for å bli fremtidige ledere av deres generasjon. Bucksmore Young Leaders er tilgjengelig for studenter i alderen 13-16 på Tonbridge School og 16-18 på Pembroke College.

Bucksmore Young Leaders er en høyt ansett og prestisjetunge sommerskole, og tilbyr en utfordrende og moderne tilnærming til å utvikle ikke bare elevers språkferdigheter, men deres selvtillit og lederskapspotensial med 28 timers opplæring per uke og maksimalt klassestørrelser på 11 studenter.

For 2019 legger vi til mer innhold med gjestehøyttalere fra ledende merker og faglige verksteder på ikoniske steder, inkludert de kongelige domstolene og parlamentene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 6 uker
Campus
Les mer på norsk
Address
Cowley Place
OX4 1DY Oxford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland