Les den offisielle beskrivelsen

Alle kursene foregår på Ditchley Park i Oxfordshire, en av Sør-Englands fineste landhus.

Du kan ikke be om et bedre miljø for å lære butling ferdigheter. En rekke scener fra den populære TV-serien Downton Abbey Ble filmet her, og du vil føle at du gni skuldre med de karakterene som du lærer å mestre alle moderne ferdigheter i en moderne butler.

"Bygget i 1722 presenterer Ditchley Park et stykke perfekt bevaret engelsk historie. Det er et nydelig, tidløst sted. Du vil ikke tro skjønnheten i det med mindre du ser det med egne øyne."

  • Damien McMorran, historiker Dens komfort og utmerkede fasiliteter gjør den til den perfekte bakgrunnen for å lære alt som er nødvendig for å bli en førsteklasses butler eller betjent. Målet med skolen er å heve standarder og instruere nye trainee butlers om hvordan de skal utføre sine oppgaver med tillit, lidenskap og flair.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Butler Valet School

Vi dekker nøyaktig de samme emnene som på 4 ukers kurs, men i mindre detalj og i raskere tempo for de studentene som har litt kunnskap, men ønsker å fokusere på bestemte ... [+]

2 ukers kursprogram

£ 5 160 + MVA (inkluderer overnatting, frokost og alle måltider i skolen). For delegater med noen tidligere erfaring.

Vi dekker nøyaktig de samme emnene som på 4 ukers kurs, men i mindre detalj og i raskere tempo for de studentene som har litt kunnskap, men ønsker å fokusere på bestemte områder og utvikle visse ferdigheter.

Uke 1

DENNE Uken gir intensiv hånd på erfaring og praksis i BUTERENS PUNKTER.

1.Hvordan du skal oppføre deg, kle og snakke med arbeidsgivere og gjester.

2.Hvis du vil hilse på gjester, ta vare på deres behov og gjøre dem velkommen.

Bli kjent med hushjelpens og andre ansattes plikter og forstå hvordan du skal jobbe sammen. 4. Les hva som skjer i pantryet, for eksempel omsorg for fin krystall, sølv og porselen. ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Witney
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Butler Valet School

Dette detaljerte og intensive kurset lærer deg hvordan du skal være en butler om 4 uker. Fink vil starte helt fra begynnelsen, og personlig dele hans ferdigheter og kunns ... [+]

4 ukers kursprogram

£ 7,950 + MVA (inkluderer overnatting, frokost og alle måltider i skolen). Dette detaljerte og intensive kurset lærer deg hvordan du skal være en butler om 4 uker. Fink vil starte helt fra begynnelsen, og personlig dele hans ferdigheter og kunnskaper og trene deg til et verdensklasse nivå. Det anbefales sterkt til de som ikke har tidligere erfaring, eller endrer seg fra gjestfrihet til privat tjeneste.

Hver kursplan varierer litt avhengig av hendelsene som foregår på Ditchley Park i løpet av året.

Uke 1

DENNE Uken gir intensiv hånd på erfaring og praksis i BUTERENS PUNKTER.

En. Hvordan oppføre seg, kle og snakke med arbeidsgivere og gjester.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Witney
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk