CAE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etterspørselen etter nye piloter har aldri vært større. Med kommersiell luftfart forventes å doble i størrelsen de neste 20 årene, finnes det en spennende mulighet for unge menn og kvinner som ønsker en karriere over skyene som flyselskaper.

CAE anslår at det vil være behov for 255 000 nye flyselskaper i løpet av de neste 10 årene for å opprettholde veksten av den kommersielle flytransportindustrien. Hurtigflåteutvidelse og høypensjonssatsene gir et ytterligere behov for å utvikle 180.000 første offiserer til nye flykapteiner, mer enn i noen tiår. Disse tallene betyr at over 50% av piloter som vil fly verdens kommersielle fly i 10 år, har ennå ikke startet opplæringen. Det må være 70 nye typeprøvede piloter som starter karrieren med flyselskaper hver dag de neste 10 årene!

Hvem er CAE ?

70 års ekspertise
Lær å fly med CAE og gjør drømmen om å bli en pilot en realitet. CAE er en global leder innen opplæring av sivile luftfart, forsvar og sikkerhet og helsemarkeder. Støttet av en 70-årig rekord av bransjens førstegang, er vi treningspartner av valg av verdens flyselskaper og verdensledende innen fullflight-simulatorproduksjon. Lær med oss ​​og vær CAE pilot for livet!
CAE treningsprogrammer spenner over hele livssyklusen til en profesjonell pilot, slik at vi kan gi deg trening du trenger gjennom hele karrieren din, fra kadett til kaptein. Det er en del av hvorfor flere enn 120.000 piloter trener med oss ​​hvert år. Med 50 treningssteder over hele verden har CAE verdens største sivile luftfartstreningsnettverk, og tilbyr opplæring på den bredeste dekning av in-produksjon og inserviceflymodeller.
CAE leder industrien i pilotplassering
Møter treningsbehovene til over 300 flyselskaper over hele verden, mange ser til oss for å rekruttere det aller beste talentet for flyselskapet. Med mange luftfartskademier plassert over hele verden og våre flyrekrutteringstjenester, plasserer ingen andre organisasjoner flere piloter med flere flyselskaper enn CAE .

CAE er det største ab initio flyetreningsnettverket i verden med førsteklasses flyskoler på følgende steder:

 • Brussel, Belgia
 • Gondia, India
 • Madrid, Spania
 • Melbourne, Australia
 • Oxford, Storbritannia
 • Perth, Australia
 • Phoenix - Falcon Field, USA
 • Rae Bareli, India

CAE Cadet Pilot Training Programmer bygger på over 85 års erfaring innen pilotopplæring, og gir fokusert ab initio trening til ambisiøse piloter over hele verden. Utvalget av programmer inkluderer CPL-, ATPL- og MPL-treningsruter, som alle kombinerer førsteklasses grunnskolekurs med høy kvalitet flyveinstruksjon levert i samsvar med kravene til nasjonale luftfartsmyndigheter. CAE har en ressurs på over 170 fly, og har ressurser og kompetanse til å trene opptil 2000 cadetpiloter årlig.

Hvorfor CAE

 • Levende Campus Life
 • Stramt fellesskap
 • Great Flight School Locations
 • Den nyeste flyflåten
 • Tusenvis av fornøyde kadetter
 • Løpende karrierehjelp
 • Interaktiv læring
 • CAE Global Training Network
 • CAE Parc Pilot Resources

CAE treningsopplevelsen

Våre flyveinstruktører

Å gi kadetter med den kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å hjelpe dem på en sikker og effektiv måte å flytte kommersielle flyruter, blir våre programmer undervist av praktiske, eksakte flyveinstruktører som bringer mange års erfaring i klasseromsmiljøet.

Sikkerhet

Våre anlegg er utstyrt med den nyeste teknologien, og bruker de nyeste bransjens retningslinjer og forskrifter. CAE er det første luftfartskademiet i verden som skal operere fly utstyrt med tilpassede flydatahåndteringssystemer og trafikkbevissthetsteknologi. Disse systemene registrerer data, lyd og video under flyturen, slik at studentene kan debriefe umiddelbart etter en flytur og la CAE samle statistiske trender for langsiktig sikkerhet og ytelse.

Familie føler

Våre studenter forteller oss at familien føler som resonerer i våre akademier, setter oss egentlig fra andre luftfartskademier. Vårt team av dedikert kundeservice og instruktørpersonale gjør at du føler deg hjemme og støtter deg gjennom hele opplæringen din med pastoral pleie, og personlig på en undervisningstimer. Vi er lidenskapelige om hva vi gjør, og vi er forpliktet til å gjøre pilotdrømmen til virkelighet.

Steder

Oxford

CAE Oxford Aviation Academy

Address
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX Oxford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Address
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, Flandern, Belgia

Gondia

Address
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Gondia, Maharashtra, India

Madrid

Address
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Føniks

Address
Føniks, Arizona, USA