Cambridge International Education Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

hvem vi er

Vi er spesialister i økonomi og ledelse utdanning og engelsk språkopplæring med et globalt publiseringsprofil å ha skrevet og utviklet tekster og serier for store utgivere som Pearson og Kaplan med over 10 millioner salg over hele verden, inkludert viktige tekster i kinesisk, russisk og mange andre språk .

Vi har lang erfaring i rådgivning og forskning med organer som OECD og store multinasjonale selskaper, og i kurs validering, ekstern undersøke og utvikle læremidler for mange britiske og internasjonale universiteter.

CIEC har også høyt nivå erfaring i utøvende utdanning og i bestemmelsen og vurdering av et bredt spekter av engelsk språk kvalifikasjoner, inkludert Pearson Test av engelsk (PTE Academic) og IELTS. Vi er utpekt som den offisielle Cambridge testsenter for PTE Academic. CIEC er også medeier i Cambridge Seminarer College i Cambridge, Storbritannia, hvor vår CIEC formann, professor Stuart Wall, er Principal.

Hva vi gjør

hva vi gjør

Vi utvikler og leverer høyere utdanning programmer som grunnkurs, bachelor, Pre-Master og masterprogrammer i økonomi og ledelse samt engelsk opplæringsprogrammer.

Våre Pre-universitetet programmer utstyre elevene med kunnskap, ferdigheter og språk evne å kunne gjennomføre grad og masterstudier i engelsktalende universiteter.

Vi utvikler, leverer og vurdere modulene som er involvert i disse grad og masterprogrammer for en rekke høyere utdanningsinstitusjoner og universiteter i Storbritannia og internasjonalt. CIEC har også lang erfaring i å utvikle online og fjernundervisning materialer i økonomi og ledelse for fagvis kurs, inkludert de akkreditert av Pearson / Edexcel.

Innenfor vår engelske opplæringsprogrammer skaper vi og leverer skreddersydd opplæring for en rekke institusjoner og statlige etater over hele verden.

våre kontorer

Våre kontorer ligger i den historiske og vakre byen Cambridge, England. Cambridge ligger ved siden av M11 og A14 veier, og er rundt 49 minutter fra London Kings Cross av non-stop tog, med andre jernbaneforbindelser til Norwich, Birmingham og andre steder. Det er også nær London Stansted Airport.

Steder

Cambridge

Address
Sheraton House
Castle Park


CB3 0AX Cambridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland