Cambridge International Education Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

hvem vi er

Vi er spesialister i økonomi og ledelse utdanning og engelsk språkopplæring med et globalt publiseringsprofil å ha skrevet og utviklet tekster og serier for store utgivere som Pearson og Kaplan med over 10 millioner salg over hele verden, inkludert viktige tekster i kinesisk, russisk og mange andre språk .

Vi har lang erfaring i rådgivning og forskning med organer som OECD og store multinasjonale selskaper, og i kurs validering, ekstern undersøke og utvikle læremidler for mange britiske og internasjonale universiteter.

CIEC har også høyt nivå erfaring i utøvende utdanning og i bestemmelsen og vurdering av et bredt spekter av engelsk språk kvalifikasjoner, inkludert Pearson Test av engelsk (PTE Academic) og IELTS. Vi er utpekt som den offisielle Cambridge testsenter for PTE Academic. CIEC er også medeier i Cambridge Seminarer College i Cambridge, Storbritannia, hvor vår CIEC formann, professor Stuart Wall, er Principal.

Hva vi gjør

hva vi gjør

Vi utvikler og leverer høyere utdanning programmer som grunnkurs, bachelor, Pre-Master og masterprogrammer i økonomi og ledelse samt engelsk opplæringsprogrammer.

Våre Pre-universitetet programmer utstyre elevene med kunnskap, ferdigheter og språk evne å kunne gjennomføre grad og masterstudier i engelsktalende universiteter.

Vi utvikler, leverer og vurdere modulene som er involvert i disse grad og masterprogrammer for en rekke høyere utdanningsinstitusjoner og universiteter i Storbritannia og internasjonalt. CIEC har også lang erfaring i å utvikle online og fjernundervisning materialer i økonomi og ledelse for fagvis kurs, inkludert de akkreditert av Pearson / Edexcel.

Innenfor vår engelske opplæringsprogrammer skaper vi og leverer skreddersydd opplæring for en rekke institusjoner og statlige etater over hele verden.

våre kontorer

Våre kontorer ligger i den historiske og vakre byen Cambridge, England. Cambridge ligger ved siden av M11 og A14 veier, og er rundt 49 minutter fra London Kings Cross av non-stop tog, med andre jernbaneforbindelser til Norwich, Birmingham og andre steder. Det er også nær London Stansted Airport.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Forkurs » Se kurs » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Forretningsgrunnlag

Campus Heltidsstudier 6 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Stiftelsen Programmet er et intensivt program for engelsk og akademiske studier for å forberede internasjonale studenter for innreise til business relaterte grader i britiske universiteter. Hvis du ikke har karakterer for direkte inngang til et britisk universitet, eller hvis du trenger å forbedre din engelsk først, er dette grunnlaget programmet perfekt for deg. [+]

Forretnings Grunnkurs i Cambridge

Studer i Cambridge for å forberede for din bedrift eller relatert grad Bli med oss ​​på vår 6 måneders program i Cambridge. Vellykket studenter vil motta både vår CIEC og athe (Ofqual godkjent) Diplomer som vil sikre progresjon til et stort antall britiske universiteter1. Men CIEC sender vellykket studenter på sine grunnkurs til topp universiteter over hele Storbritannia.

Cambridge International Education Centre (CIEC) har spesialisert seg på Business, Management og engelsk språkopplæring, med sine nøkkelpersoner som har et globalt anerkjent faglig og publisering profil. It samarbeider med universiteter over hele verden i felles levering og akkreditering av kurs og CIEC har sentre i et økende antall byer og land.... [-]


Grunnkurs i lov

Campus Heltidsstudier 6 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Dette programmet er spesielt utviklet for å forberede og utstyre studentene, særlig internasjonale studenter, som har til hensikt å studere til en lov grad levert og vurdert i det engelske språket. Det søker å utvikle de juridiske engelsk og studere ferdigheter som sammen med juridisk kunnskap og forståelse, er så viktig for å lykkes på universitetet. [+]

Law Foundation Course i Cambridge

Studier ved Cambridge Melchior College (CMC) og med Cambridge International Education Centre (CIEC) for å forberede for Law relatert grad. Bli med oss ​​på vår 6 måneders program i Cambridge. Vellykket studenter vil motta både vår CMC / CIEC Nivå 3 Diploma in Law og amenneskers (Ofqual godkjent) Nivå 3 Diploma in Law. Disse Vitnemål vil sikre progresjon til et stort antall advokat relaterte grader i britiske universiteter, inkludert for eksempel Southampton Solent University, University of Bedfordshire, University of Northampton blant andre.

Om dette programmet

Dette programmet er spesielt utviklet for å forberede og utstyre studentene, særlig internasjonale studenter, som har til hensikt å studere til en lov grad levert og vurdert i det engelske språket. Det søker å utvikle de juridiske engelsk og studere ferdigheter som sammen med juridisk kunnskap og forståelse, er så viktig for å lykkes på universitetet. ... [-]


Kurs

Pre-doktorgradsprogram

Campus Heltidsstudier 12 uker April 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Dette programmet er utviklet for Storbritannia, EU og internasjonale studenter til hensikt å gjennomføre mastergrad og / eller doktorgradsstudier, enten PhD eller DBA, i den engelske mediet. Å bli akseptert for doktorgradsstudium ved universiteter over hele verden blir stadig mer konkurransedyktig. Det er derfor viktig at du har en klart definert og godt undersøkt forslaget helt på starten av ditt engasjement med en beregnet universitet. Dette programmet har blitt nøye strukturert for å hjelpe deg å gjøre nettopp det! [+]

Pre-doktorgradsstudiet i Cambridge Om dette programmet

Dette programmet er utviklet for Storbritannia, EU og internasjonale studenter til hensikt å gjennomføre mastergrad og / eller doktorgradsstudier, enten PhD eller DBA, i den engelske mediet. Å bli akseptert for doktorgradsstudium ved universiteter over hele verden blir stadig mer konkurransedyktig. Det er derfor viktig at du har en klart definert og godt undersøkt forslaget helt på starten av ditt engasjement med en beregnet universitet. Dette programmet har blitt nøye strukturert for å hjelpe deg å gjøre nettopp det!

Det er også lurt at du kan vise til det planlagte universitets en sterk faglig bakgrunn, hvis de er å innrømme at du til doktorgradsstudier. Det vil vanligvis bety at du har oppnådd, i Storbritannia sammenheng, en øvre andre æresbevisninger klassifisering (eller dets internasjonale tilsvarende) i din første grad, eller at du har vist et tilsvarende nivå av prestasjon i en videreutdanning kvalifisering i din valgte emne. ... [-]


Pre-master i næringsliv og forvaltning

Campus Heltidsstudier 24 uker April 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Dette programmet forbereder studentene for videreutdanning i et bredt utvalg av forretninger, økonomi og ledelse fag. CIEC har sendt sine studenter til masterstudier i et stort antall universiteter over hele Storbritannia, hvorav mange er høyt rangert. [+]

Pre-Masters: Business and Management

Dette programmet forbereder studentene for videreutdanning i et bredt utvalg av forretninger, økonomi og ledelse fag. CIEC har sendt sine studenter til masterstudier i et stort antall universiteter over hele Storbritannia, hvorav mange er høyt rangert.

om CIEC

Vi er spesialister i økonomi og ledelse utdanning og engelsk språkopplæring med et globalt publiseringsprofil å ha skrevet og utviklet tekster og serier for store utgivere som Pearson og Kaplan med over 10 millioner salg over hele verden, inkludert viktige tekster i kinesisk, russisk og mange andre språk .

Vi har lang erfaring i rådgivning og forskning med organer som OECD og store multinasjonale selskaper, og i kurs validering, ekstern undersøke og utvikle læremidler for mange britiske og internasjonale universiteter.... [-]