Coventry University London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

International Study Center

Den Coventry University London International Study Center, basert på forretningssenteret i London, gir internasjonale studenter en direkte rute på en rekke grader ved universitetet.

Våre programmer består av faglige moduler, studiekompetanse og engelskspråklig opplæring for å sikre at du har ferdigheter til å lykkes når du går videre på ditt valgte studium.

På Coventry University London International Study Center kan du velge mellom tre programmer avhengig av dine ferdigheter, faglig bakgrunn og alder:

Internasjonalt Stiftelse År In Business, Ledelse, Regnskap, Finans Og Mote

Dette kurset er utviklet for å hjelpe internasjonale studenter med å lykkes i et britisk klasseromsmiljø og oppfyller opptakskravene til bachelorstudiet.

Internasjonalt År Ett I Virksomhet, Ledelse, Regnskap Og Finans

Dette kurset tilsvarer det første året av en lavere grad og det fører til det andre året av din valgte grad.

Førstudentprogram i næringsliv, ledelse, regnskap og finans

Dette kurset er spesielt utviklet for å møte behovene til internasjonale studenter. Du vil få fagkunnskaper og kunnskaper du trenger for å lykkes i din mastergrad.

En smak av universitetets liv

International Study Center-programmer vil introdusere deg til undervisnings- og læringstypen du vil oppleve når du går videre på din grad. Du vil lære via en-til-en opplæring, små seminarer og som en del av større forelesningsgrupper.

Tilgang til førsteklasses fasiliteter

I tillegg til å studere i vårt velutstyrte senter, har du også tilgang til et omfattende utvalg av fasiliteter på campus, inkludert biblioteket og toppmoderne fagressurser.

Ved slutten av ditt valgte program vil du være fullt forberedt på studiet og ha de ferdighetene du trenger for å lykkes på universitetet.

Hvorfor velge Coventry University London?

Virkelig forretningsopplevelse i hjertet av London, med karrierefokusert undervisning og programmer

Globalt anerkjent institusjon

Når du går med Coventry University London, kan du være sikker på at du blir med i en globalt anerkjent kvalitetsinstitusjon.

  • Coventry University har blitt rangert som nr. 15 UK University (Guardian University Guide 2017)
  • Moderne universitetets universitet tre år i gang (The Times og The Sunday Times Good University Guide 2014, 2015 og 2016)
  • 91% av elevene fornøyd med undervisningen på kurset sitt (NSS 2014)
  • Nr. 1 britisk universitet for tilbakemelding tilfredsstillelse basert på National Student Survey (Guardian University League Tabell 2015)
  • Årets universitet for studentopplevelse (The Times og The Sunday Times Good University Guide 2015)
  • Best Employability Initiative (Guardian University Awards 2015)
  • En av de største leverandørene av forretningsrelaterte studieprogrammer i Europa

Universitetet leverer konsekvent kvalitet på tvers av viktige områder som studenttilfredshet, forskningskvalitet, oppnådd arbeidsperspektiver, oppnådde grader, og studentforhold.

Internasjonalt orientert perspektiv

Coventry University London ligger nær Canary Wharf, et globalt forretnings- og finanssenter, og tilbyr gode arbeidsbaserte læringsmuligheter i globale organisasjoner og nettverkshendelser med bransjeledere.

Unikt utvalg av internasjonale programmer gir studentene de ferdigheter og kunnskaper som kreves for å operere på tvers av nasjonale og kulturelle grenser, og arbeide vellykket med fremtidens organisasjoner.

Industrikoblinger

Vår kompetanse, dybdegående forståelse av industrikrav og nært forhold til arbeidsgivere har informert en læreplan som er relevant og oppdatert. Ved hjelp av ledende eksperter har vi skapt intensive og skreddersydde programmer som fokuserer på å forberede studentene på en vellykket internasjonal forretningskarriere. En rekke partnere inkluderer Jaguar Land Rover, Deloitte og Lloyds Banking Group for å nevne noen få.

Karrierefokusert undervisning

Coventry University London er det første skrittet mot din fremtidige karriere. Studenters ansettelsesevne er vår prioritet, og vi er forpliktet til å produsere svært ansatt kandidater. Læringsressurser i verdensklasse sikrer at du kan søke hva du har lært til virkelige forretningsprosesser og suksess i morgendagens internasjonale forretningsmiljø. Vi tilbyr også praktik og arbeidsplasser både i Storbritannia og i utlandet.

Innovativ programleveranse

Programmer på Coventry University London er livlige, interaktive og relevante for den internasjonale næringslivet. Suveren fasiliteter og læringsmiljøer inkluderer en unik simulert handelsgulv, utviklet med ledere i økonomiindustrien; teknologi-aktiverte lærings- og læringsmiljøer; og state-of-the-art bibliotek og læringsferdighetssenter. Med en rekke internasjonalt fokuserte programmer tilgjengelig, vil du få den kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lykkes i dagens globale økonomi.

Bransjeekspert veileder

Vi er stolte av vårt engasjerte og erfarne personale. Kommer fra over 20 land, våre veiledere har et vell av global erfaring fra en rekke bransjer. Ved hjelp av ledende eksperter, har vi skapt intensive og skreddersydde programmer som er fokusert på å forberede studentene for en vellykket internasjonal karriere.

Support student

Vårt vennlige personale vil være tilgjengelig for å svare på dine spørsmål når du ankommer på campus og i hele studiene. Coventry University London Experience begynner med et formelt induksjons- og orienteringsprogram. Personalet vil være til stede for å gi deg råd om saker som overnatting, åpne en bankkonto, bli med klubber og gå på turer.

Det er et dedikert faglig og studenttjenesteteam som tilbyr løpende råd til alle internasjonale studenter. Vi har også et dedikert ansettelsesgruppen som fokuserer på byggebransjens linker og forbereder deg på plasseringer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Forkurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Internasjonalt grunnår

Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Internasjonalt grunnår er et treårig program designet for å hjelpe internasjonale studenter til å lykkes i et britisk klasseromsmiljø og oppfylle opptakskravene til grunnstudiet. [+]

Den internasjonalt grunnår er et tre-tids program designet for å hjelpe internasjonale studenter med å lykkes i et britisk klasseromsmiljø og oppfyller opptakskravene til bachelorstudiet.

Dine klasser vil variere fra forelesninger og workshops til interaktive aktiviteter og møter med gjesteforelesere. Du vil lære om viktigheten av å administrere ytelse for å oppnå forretningsmessig suksess, og vil undersøke initiativrike og kreative løsninger på forretningsproblemer. Du vil også studere grunnleggende prinsipper, konsepter og modeller for mikroøkonomisk og makroøkonomisk analyse og skaffe seg en rekke forretningsmessige og kjerne matematiske ferdigheter som er relevante for bachelorstudiet ved Coventry University London. Programmet er modulært i struktur med fagfag, studiekompetanse og engelskspråklig opplæring. Vår ekspertundervisning, små klassestørrelser og støttende miljø sikrer at du får den spesialistkunnskapen og kunnskapen du trenger for å lykkes i din grad ved Coventry University London. ... [-]