Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Utdanningen du drømmer om

CCSS er stolt over å være å sette utdanning agenda for ambisiøse unge. Våre elevenes prestasjoner og suksess for våre studenter reflekterer vår ambisjon om å forvandle aspirasjon til prestasjon.

CCSS ... inspirerende utdanning.

Om oss

Cambridge Centre for sjette-form er en etablert og ledende uavhengige sjette videregående skole som tilbyr høy kvalitet ett og to år GCSE og et nivå kurs.

I løpet av de siste 35 årene CCSS har bygget et imponerende rykte for å stimulere, suksess-fokusert utdanning, forberede studentene på universitetet og for livet.

CCSS ligger i hjertet av akademisk Cambridge, omgitt av høyskoler ved University of Cambridge.

Våre små klasse størrelser og førsteklasses undervisning aktivere prestasjon og oppmuntre ambisjoner og selvtillit. Med både dag og boarding steder og et bredt internasjonalt student mix, britiske og utenlandske studenter trives og lykkes.

Internasjonale studenter tilbys en innføring i det britiske utdanningssystemet via vår internasjonale sommerskole program eller vår Academic Foundation Course, eller kan velge å bli med fullt studieår GCSE og A-nivå kurs.

Britiske studenter kan også oppleve en "smakebit" av livet på CCSS, ved å bli med i enten våre påske Revisjon kurs eller en kort Sommerkurs - som begge er utviklet for å hjelpe elever fra uavhengige eller statlige skoler få de ekstra karakterer som gjør forskjellen i karakterer.

Velkommen til CCSS ... inspirerende utdanning. Vi ser frem til å møte deg.

Utdanning som passer for deg

Våre spesialiserte lærere og fremragende læring de skaper, i noen av de minste klasse størrelser hvor som helst i Storbritannia, mener våre studenter har hele tiden og oppmerksomheten de trenger for å studere og å tilegne seg læring. Det unikt støttende atmosfære av CCSS sikrer elevenes evner og horisonter blir stadig utfordret og utvidet.

CCSS - inspektørenes mening

"Skolen har som mål å gi utdanning som bidrar til at alle studenter til å forberede seg, både innenfor og utenfor pensum, for kravene og mulighetene for voksne liv."

ISI Rapporter 2013

"Den definerende trekk er nær harmoni og vennskap som har utviklet seg blant disse ungdommene. Mangfold er feiret og kulturen i skolen er tydelig demonstrert av respekt vist til hverandre. "

OFSTED 2010

Den CCSS fordel

Dine kurs og læring er skreddersydd for å passe din stil og dine ambisjoner.

Inspirerende lærere, små studiegrupper, en uovertruffen valg av fag, ekstra undervisning tid, og selvfølgelig, entusiastiske studenter alle bidra til å gjøre din tid på CCSS en fantastisk erfaring.

Liten klasse størrelser (gjennomsnitt seks) Utmerket nasjonalitet blanding (40% britisk / 60% EU og internasjonalt) Opptil 7,5 timer undervisning tid per emne per uke på et nivå Fremragende undervisning av høyt kvalifiserte medarbeidere Enestående muligheter for nettverksbygging med faglige, sosiale og forretningskontakter Variert og pedagogisk utenomfaglige program av sports- og kulturaktiviteter Utmerket SO støtte og universitet progresjon Alle grenser bor i ett rom i CCSS klarte boliger Støttende og omsorgsfulle omgivelser som oppmuntrer selvstendighet og modenhet

"Den enkelte oppmerksomhet fra verdensklasse lærere er enestående." Hadley Freeman, Graduate fra CCSS, nå journalist i The Guardian.

Resultater og Destinasjoner

Opp til 200 studenter fra Storbritannia og rundt om i verden kommer til CCSS hvert år for å fullføre sin videregående opplæring før du går videre på universitetet. I alle tilfeller, viser våre resultater at studentene ha stor nytte av små klasse størrelser, erfarne og stimulerende undervisning og individuelle personlige tutorials. Det overveldende flertall av CCSS studenter velger å fortsette sin læring ved universiteter i Storbritannia eller i utlandet. Mange har hatt suksess på Storbritannias beste universiteter, inkludert Cambridge, Oxford, LSE, Imperial og andre.

Med grad temaer som spenner fra International Business til Law and Medicine vår akademiske prestasjoner er klart. I kunsten vi også utmerke seg, med CCSS nyutdannede regelmessig blir tilbudt plasser på ledende kreative institusjoner, for eksempel Central St Martins, London.

Mange av våre studenter oppnå resultater utover sine opprinnelige forventninger, noe som gjør vår "value-added" en virkelig imponerende statistikk. Vi kan være sikre på at de forlater oss i stand til å forfølge sine ambisjoner, etter å ha oppnådd sitt beste, med mange oppnå A * karakterer som kreves for verdens mest konkurransedyktige universiteter.

For eksempel i 2015, fem studentene fikk tilbud fra Oxford og Cambridge, hvorav tre tok opp sine plasser i September, en slått ned Cambridge i favør av Durham, og en gikk til Edinburgh.

CCSS er en av de mest suksessrike skoler og høyskoler i landet på å oppnå Oxford og Cambridge sted, som en høyere andel av våre studenter oppnå Oxbridge suksess enn noen av de tilsvarende skoler eller høyskoler vi kjenner. For nærmere opplysninger om alle 2015 resultater og destinasjoner kan du klikke på linken nedenfor (en fullstendig liste over eksamensresultat for siste studieåret er tilgjengelig på forespørsel fra hoved skolekontoret).

Fasiliteter

CCSS har to sentrale læresteder og fem boarding boliger. Alt ligger midt i hjertet av Cambridge bare minutter fra hverandre og av Cambridge City Centre (til fots eller sykkel, men litt lenger i en bil!) Vår campus gjenspeiler vår stil og ethos: høy kvalitet, målrettet og en million miles bort fra en tradisjonell skolemiljøet. Vår kollegialt oppsett oppfordrer våre studenter til å gjøre best mulig bruk av førsteklasses undervisningslokaler, et stille og velutstyrte lesesaler og i moderne og velutstyrte sosiale rom.

undervisning

Våre pedagogiske bygninger omfatter spesialiserte laboratorier for fag, velutstyrte og lyse lesesaler og en komplett pakke for visuell kunst. Vår IT bestemmelsen er uten sidestykke, med superrask bredbånd opererer over hardt kablet og WiFi-nettverk og unikt sjenerøse nedlasting grenser.

boarding

Våre pensjonater gi 130 attraktive, støttes fullt ut enkelt-rom, alle med høy standard og alt en stor "hjem". De fleste av våre rom har eget bad, og det er et godt utvalg av forskjellige stiler som passer individuelle smak.

Pensjonater også dra nytte av superrask bredbånd som støtter forbindelser med hjem og den beste tilgang til faglige ressurser.

AKTIVITETER

Alle studenter oppfordres til å oppleve bredt spekter av sport, kunst, kultur og fritidsaktiviteter. Vi slå seg sammen med sentrale våre kulturelle samarbeidspartnere når dette øker verdien for våre studenter. For eksempel deler vi sportsanlegg med University of Cambridge: vårt hjem fotballbane er på Pembroke College der elevene opplever fasiliteter av høy kvalitet, samt et innblikk i universitetslivet.

Cambridge har så mye å tilby og vår undervisning og bolig steder er innen minuttene av innendørs tennisbaner, førsteklasses sport plasser, en olympisk størrelse svømmebasseng og idrettshaller.

Veiledere og ansatte

Den CCSS system

Underbygger den unike stilen av CCSS er et pastoralt system som oppmuntrer effektiv kommunikasjon mellom alle ansatte, elever og foreldre. Hver student blir tildelt en personlig veileder som jobber tett med dem og deres foreldre, lærere og boarding ansatte i hele sin tid på CCSS. Vi har et felles mål: å sikre at elevene lage en effektiv overgang til selvstendighet og ansvar. I løpet av sin tid på CCSS, vil studentene bli støttet i å oppnå akademisk suksess, personlig utvikling og et rikt kulturliv og utenomfaglige erfaring.

Arbeide med hver enkelt

Den Tutorial-teamet består av over 20 erfarne og dedikerte medarbeidere som oppfyller deres tutees individuelt på en ukentlig basis. Den "tutorial" gir beskyttet tid til å vurdere slike spørsmål som:

Hjelp med studien, tidsstyring og revisjon ferdigheter Overvåking fremgang og gi tilbakemeldinger Støtte i opprettholde forbindelsene med pedagogisk personale for å hjelpe deg å overvinne fagspesifikke vansker Muligheter for å diskutere eventuelle personlige bekymringer bør særlige vansker med læringsprosessen oppstår henvisninger til vår SEND avdeling Veiledning om valg av passende grad kurs med spesialiserte stillinger Profilerings Intensiv hjelp med SO søknadsprosessen og egenerklæring forberedelse Søknader til passende universitet informasjon og Taster Dager f.eks engineering erfaring plasseringer / medisinsk arbeid skygge / Law Workshops og head Kurs Oppfordre deg til å få mest mulig ut av de pedagogiske og kulturelle muligheter for å være i Cambridge for eksempel University of Cambridge åpen offentlig foredrag program, og The Institute of Astronomi offentlige foredrag.

Opptakskrav

Hvis du har fullført GCSE eksamener, standard krav for våre to-års A-nivå programmet er for studenter å ha oppnådd karakterer A * til C i minst fem fag, inkludert engelsk og matematikk. Hvis du ikke har vært å studere GCSEs vi vurdere søknaden individuelt.

Som hvert oversjøiske land har sitt eget utdanningssystem det er ingen enkel inntakskrav. Vår erfaring i å vurdere utenlandske skole utskrifter og eksamen sertifisering (fra Europa, Asia, Afrika, CIS, USA, etc.) betyr at vi vil være i stand til å foreta en informert beslutning ganske raskt, basert på din tidligere eller kommende kvalifikasjoner. Rapporter og transkripsjoner fra din nåværende eller tidligere skoler vil være viktig. Vi vil alltid oppfordre kommer til intervju på CCSS, hvis det er mulig, og hvis du ikke kan komme i person vil vi snakke med deg av Skype videolink.

Hva engelsk språk nivå må jeg ha for å bli med CCSS?

Det er ikke nødvendig å ha en formell engelsk språk kvalifisering når du blir med CCSS, men å takle et nivå studie du trenger en engelsk nivå som minst tilsvarer IELTS 5.0. For ett års A Level program en engelsk nivå på minst IELTS 6.0 er nødvendig, med minst 6,0 i skriftlig komponent. For GCSE trenger du minst IELTS 4.5, og for vår Pre-programmet et minimum på 4,0 er nødvendig.

Vi vil gjøre en vurdering av din muntlig engelsk på intervju fordi det er avgjørende for læring som du er i stand til å delta ordentlig i timene. Hvis ditt første språk ikke er engelsk vil vi gi deg et program for ESL leksjoner, som vårt krav er å få deg til et høyt nivå i engelsk for suksess på universitetet.

Steder

Cambridge

Cambridge Centre for Sixth-form Studies

Address
4-5 Bene’t Place, Lensfield Road
CB2 1EL Cambridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1223 716890