Les den offisielle beskrivelsen

110930_Social_Media-8.jpg

Oversikt

En uovertruffen pedagogisk opplevelse holdt i den historiske universitetsbyen Cambridge

 • Sesjon 1: 7 - 20 juli
 • Sesjon 2: 21. juli - 4. august
 • Sesjon 3: 28. juli - 10. august
 • Sesjon 4: 4. - 17. august
 • Sesjon 5: 11. - 24. august

Immerse Education er et to-ukers bolig akademisk program med en variert og berikende læreplan, designet for 11-18 år gamle studenter - gir en smak av hva det er å studere et emne på høyere nivå. Veiledninger og seminarer er utformet og undervist av ekspertveiledere i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel. Og vår nøye planlagte timeplan sikrer at programmet ikke bare tilfredsstiller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også en unik opplevelse av universitetsbyen gjennom en overflod av fritidsaktiviteter.

Studentene bor i en av sentrale Cambridges største og vakreste høyskoler. Innenfor høgskolens historiske vegger stoler vi på å gi unike opplevelser av ledelse og faglig dyktighet gjennom et inspirerende program for deltakerne. Med sin mangfoldige og berikende læreplan gir studenten mulighet til å utforske og videreutvikle sin kunnskap om et valgt emne i et uovertruffen faglig miljø. Studentene blir mer selvsikker og klar til å artikulere hva de har lært, med kunnskap om sine utvalgte felt som gir uovertruffen akademisk innsikt - og selvfølgelig mange uforglemmelige minner underveis.

Eksepsjonell undervisning

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Vi tilbyr deltakerne et utvalg av fag, fra kunst til vitenskap. Alle fagene undervist på Immerse blir undervist av nåværende eller tidligere veiledere fra Cambridge University eller Oxford University. Vår strenge vettingprosess sørger for at alle studenter blir undervist av veiledere som er engasjerende og støttende - og mest av alt, entusiastiske til å dele sin kompetanse.

Vår filosofi er at deltakerne våre bør bli utfordret med interessante faglige konsepter; mens våre veiledere skaper et innbydende og støttende miljø der deltakerne føler seg komfortable og trives. undervisning Du vil bli oppfordret til å dykke inn og utforske de aktuelle debattene og problemene i din valgte disiplin i nøye planlagte opplæringsprogrammer som etterligner det unike Oxbridge-systemet av tutor-student engasjement og debatt. Dette er en tilnærming som går utover overflaten og gir unike innsikter som både er forfriskende og intellektuelt stimulerende.

Det som er sikkert er at du utvilsomt vil komme langt mer trygg og kunnskapsrik i din valgte disiplin, takle utfordrende, men likevel interessante emner som vi håper vil fremme dine akademiske lidenskaper. Studentene kan nå velge å studere opptil to fag under programmet. Emner som vi tilbyr inkluderer:

 • Medisin
 • Lov
 • Ingeniør
 • fysikk
 • Matematikk
 • Kjemi

Cambridge Assessments

Deltaker vurderinger

Gjennom hele programmet overvåker våre veiledere studentoppdrag med de emnene de har blitt lært. Etter programmet skrives en deltaker vurdering av veilederen, evaluerer deltakerens fremgang og gir også anbefalinger om hvordan man mest effektivt kan fremme deltakerens forståelse og interesse for temaene som har blitt utforsket.

Intervju kompetanse Workshops (valgfritt)

Cambridge interviews

Innenfor våre nøye utformede intervju ferdigheter verksteder, vil studentene få et innblikk i de kjernekompetanse som kreves for å lykkes med å formulere sine synspunkter i et presset miljø. Disse workshops fokuserer på å utvikle selvtillit og intellektuell utholdenhet som kreves for å takle noen av de sentrale spørsmålene som kan bli spurt under intervjuet, i tillegg til å ta opp debatter om noen av de mest aktuelle problemene innenfor disiplinen for øyeblikket. Intervjuskunnskapene er inkludert i programavgiften, men det er valgfritt å delta.

Personlig erklæring Konsultasjoner (valgfritt)

I løpet av Immers programmet vil studentene ha mulighet til å utarbeide utkast til deres personlige uttalelser som kreves for tilgang til universiteter over hele verden, med kompetanse og assistanse fra høyt ansett veiledere. Studentene lærer teknikker for å konsistent uttrykke sin interesse for en bestemt disiplin, og utarbeide en overbevisende personlig erklæring som viser fremgang og interesse for et emne. Personlig erklæring konsultasjon er inkludert i programavgiften, men oppmøte er valgfritt.

Ekstracurricular mangfold

Cambridge extracurricular

Immerse gir en virkelig nedsenkende opplevelse av universitetets liv. Ikke bare vil du oppdage og fremme dine faglige interesser, du vil også dykke inn i det spennende og ofte fascinerende spekteret av kulturelle aktiviteter som er tilgjengelige i Cambridge. Muligheten til å oppleve daglige organiserte utflukter tillater også muligheten til å sosialisere med likesinnede jevnaldrende fra et variert utvalg av bakgrunner, og for raskt å bli kjent med byen.

Aktiviteter organisert som en del av programmet inkluderer:

 • En sommers ettermiddag som dunker nedover elva Cam, en uvanlig Cambridge-affære.
 • En dagstur til Oxford, hjemmet til Cambridge University's arch 'rival'.
 • Formell bespisning i Cambridges berømte middelalderske bankettsal.
 • Besøk vår aktiviteter side for å se hele spekteret av emner som vi tilbyr.

Rutetabell

The Immerse-timeplanen er fullpakket med et bredt spekter av unike faglige og ekstrakursive aktiviteter.

Deltakere starter dagen med frokost i hovedhøjskolesalongen, med en rekke kontinentale og varme frokostvalg. Dette følges av dagens første faglige økt, som foregår i et seminar eller forelesningsformat. Deltakerne blir deretter guidet til lunsj på noen av Cambridges fineste sandwichbarer og kafeer, og er velkomne til å utforske byen i små grupper. Etter lunsj fortsetter akademiske økter i form av små opplæringsgrupper eller workshops. Etter at alle kjerne akademiske økter er ferdig, blir elevene behandlet på et av et bredt spekter av utflukter og kulturelle aktiviteter, blant annet punting, museumsbesøk og sportsaktiviteter. En tre-retters middag i høgskolesalongen blir deretter fulgt av en kveldsforening for å hjelpe deltakerne til å slappe av og sosialisere seg etter en fullpakket dag.

Tidsplanen som vises på siden gir et innblikk i den typiske daglige timeplanen, selv om dette kan variere avhengig av hendelsene som er planlagt på den oppgitte dagen.

En typisk dag...

Start dagen med enten en kontinental eller tilberedt frokost i høgskolesalongen. Et bredt utvalg av frokostvarer hjelper deltakerne med å forberede den utfordrende dagen framover.

Cambridge a typical day

Uovertruffen støttesystem

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Vi legger stor vekt på å skape et støttende og tilnærmet miljø på Immerse. Våre mentorer er et team av vennlige, spesialutdannede kandidater og undergraduates fra Cambridge University, som hjelper deltakerne raskt til å bosette seg i programmet. Mentorene har førstegangsopplevelsen med en rekke faglige og ikke-akademiske problemstillinger og er derfor i beste posisjon til å tilby vennlig, konfidensielt en-til-en-råd. Det er et uovertruffen støttenettverk som vi er utrolig stolte av.

Mentorene har studert en rekke disipliner, slik at de kan dele sine egne innsikter og erfaringer fra deres akademiske karriere. Hver deltaker er også tildelt en mentor i et forhold på seks studenter til en mentor, som alle er entusiastiske for å hjelpe deltakerne til å skape et "hjem borte fra hjemmet".

Overnatting

Cambridge Mentors

Immerse finner sted i Cambridge Universitys mest fantastiske og historiske sentrale høgskoler. For å finne ut hvilken høyskole du vil bli innkvartert i, ta kontakt med oss.

Alle deltakerne vil bli innkvartert i sine egne individuelle soverom, utstyrt med høyhastighets internettilgang. Korridorer eller trapper skiller mellom mannlige og kvinnelige studenter, og badene er eget eller deles mellom bare noen få deltakere. Høgskolen er sikret og overvåket til enhver tid. Besøk vår Campus-side for mer informasjon.

Praktisk informasjon

Reise informasjon:

Avgiften for Immerse er ikke inkludert reise til Cambridge. Det finnes flere transportalternativer, inkludert ankomme i Cambridge med tog, buss eller fly. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å planlegge reisen din til Cambridge.

For internasjonale deltakere arrangerer vi en felles flyplasstransport fra London Heathrow Airport til Cambridge. Dedikerte medarbeider møter deltakerne på flyplassen terminal ved ankomst. Deltakerne kan bestille denne tjenesten når de har sikret seg sin plass i programmet.

Medisinske og diettbehov:

Vi er i stand til å imøtekomme de fleste diettbehov (vegetarisk, vegan, mutterallergi, halal, kosher); vennligst ikke nøl med å kontakte oss hvis du er usikker på om vi kan imøtekomme dine diettbehov. Frokost og kveldsmåltider er inkludert i Immerse, og deltakere forventes å lage sine egne bestemmelser for lunsj på ulike deilige spisesteder rundt Cambridge.

Annen informasjon:

Studentene må være mellom 13 og 18 år på deltid i 2019. Studentene forventes å være flytende / nærflytende på engelsk.

Delta i 2019

Immerse er et boligkursum som består av fremragende akademiske klasser, gode ferdighetsverksteder og spennende fritidsaktiviteter i den historiske universitetsbyen Cambridge. Forsink kjøringer i følgende 2 ukers økter:

 • Sesjon 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Øvelse 2: 21. juli - 3. august 2019
 • Øvelse 3: 28. juli - 10. august 2019
 • Sesjon 4: 4. august - 17. august 2019
 • Sesjon 5: 11. august - 24. august 2019

Vi vil gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål før du reserverer stedet.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Cambridge Immerse

Fra den brutalistiske brutalistiske designen til det britiske biblioteket, til den futuristiske utformingen av National Space Center i Leicester, og den funksjonelle skjø ... [+]

Vi anerkjenner at justering til campuslivet, å følge opp med en streng studieplan, og å lære å leve uavhengig kan føle seg overveldende for selv de mest faste elevene. Derfor, på det to-ukers Immerse Architecture-sommerprogrammet, satser vi på å gi en opplevelse som hjelper deltakerne til å forestille seg hvordan det kan være å studere på Universitetsnivå. Deltakerne vil kunne engasjere seg med arkitekturmateriale fra første år, bosette seg ved en høyskole i Cambridge, og utvikle nye ferdigheter som de jobber gjennom en nøye utformet pensum.

Arkitektur er en disiplin som sjelden utforskes i typiske videregående skoler, men det er en fascinerende kunst på skjæringspunktet mellom design og engineering. Arkitekturprogrammet er rettet mot potensielle studenter som er interessert i å studere arkitektur på universitetsnivå, eller som bare ønsker å lære mer om arkitekturverdenen. I løpet av programmet utforsker deltakerne ulike arkitektoniske stiler i tillegg til å utvikle nøkkelferdigheter, og gir dem en enestående innsikt i å studere arkitektur på universitetsnivå. Etter to ukers veiledning vil studentene forlate programmet med en bedre forståelse av historien og trender bak moderne arkitektur, samt de virkelige utfordringene som er forbundet med å være en praktiserende arkitekt i dag.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Unravel mysteriene bak alt fra verdens minste mikroorganismer til de største økosystemene som er kjent for mennesket. I løpet av det to-ukers biologiske programmet, vil d ... [+]

Programmet vil presse deltakerne til å jobbe sammen, da de avdekker mekanismene bak livets byggeklosser, styrker ny kunnskap gjennom en rekke planlagte aktiviteter, og dykker inn i avanserte emner som ikke vanligvis er dekket i en videregående skoleplan. Læreplanen starter med et dypt dykk i celleteori, før du utforsker verden av smittsomme sykdommer, og går videre til et bredt spekter av ytterligere utfordrende materiale.

Som deltakere arbeider gjennom denne læreplanen, vil de tilbringe dagene som studerer på campus ved en høyskole i Cambridge, og vil være selvstendig ansvarlig for sin læring. Dette bidrar til å sikre at deltakerne ved slutten av kurset ikke bare vil ha en forståelse for komplekse førsteårige biologiske konsepter, men en ny forståelse for rutinene og ansvaret for universitetets liv også... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Sommerspørsmålet Deltatt Computer Science gir deltakerne et spennende innblikk i hvordan det er å studere datavitenskap på universitetet. Gjennom en læreplan utviklet av eksperter fra verdensledende universiteter, underviser Computer Science-programmet videregående skole studenter om noen av de mest spennende og grunnleggende temaene utforsket i en typisk grunnleggende datalogi grad. Her vil elevene i alderen 16-18 lære å bringe sine ideer til liv, skape nye programmer og diskutere potensielle konsekvenser av å jobbe i et felt som tilpasser seg så raskt.

Hver leksjon har blitt nøye planlagt av eksperter på feltet, designet for å møte deltakerne på sitt nivå og gradvis presse dem mot dypere og mer utfordrende innhold. Deltakere i dette programmet vil starte med det grunnleggende, og bli kjent med mer avanserte, moderne bevegelser innen databehandling som kunstig intelligens, maskinlæring og kryptografi. Videre vil deltakerne vurdere hvordan disse nye ideene kan brukes til å løse verdens største problemer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Cambridge engelsk litteratur Summer School Summary

The Immerse English Literature Summer School Programmet ber deltakerne å nøye vurdere hva som gjør gode skriftlige skrifter skiller seg ut fra resten. Tross alt, for alle Shakespeare, Milton og JK Rowling i verden, er det utallige andre nøye etter å skrive, tolke det grundig og analysere hvorfor det fungerer. Deltakerne på dette sommerprogrammet kan lære å gjøre det samme ved å tilbringe to uker i den historiske byen Cambridge, lese, skrive og diskutere noen av de største engelske litterære verkene.

Dette engelsklitteraturkurset er designet for å hjelpe unge litteraturfans i alderen 16-18 år, lære hvordan tekster analyseres på universitetsnivå og utover. Ferdighetene undervist i programmet vil gjøre det lettere for deltakerne å forstå vanskelige arbeider og tolke dem nøyaktig, før de bestemmer seg for hvordan de best kan forklare sin tolkning i sin egen skriving.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Cambridge filosofi Summer School Summary

Filosofi er et bredt emne som gjennomsyrer mange felt på tvers av humaniora og samfunnsvitenskap, noe videregående skoleelever ikke alltid har mulighet til å sette pris på. Sommerskolekurset Immerse Philosophy i Cambridge lar deltakerne få innblikk i hva studiet av filosofi på universitetsnivå innebærer: fra introduksjon av nytt materiale, til å skrive gode essays, til å danne og forsvare et argument.

For mange videregående skoleelever er studiet av filosofi på universitetet nytt og potensielt skremmende. Gjennom Immerse Education's Philosophy-sommerprogram, designet og lært av eksperter fra verdens ledende universiteter, vil deltakerne ikke bare bli introdusert til sentrale temaer og områder av filosofisk diskusjon, men også til teorier om kjente filosoffer som har bidratt til slike debatter. I tillegg, uavhengig av omfanget av deltakernees tidligere erfaring med å studere filosofi, vil de små klassestørrelsene på vårt filosofi sommerprogram sikre at de vil bli utfordret og støttet i nøye planlagte klasser som oppmuntrer veileder og studentintervjuer og debatt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Summer Physics Course Summary

Studien av fysikk tar sikte på å hjelpe oss med å få en større forståelse av verden rundt oss og utenfor oss. Disciplinen studerer naturen og søker å forklare hvorfor verden oppfører seg som den gjør, og undersøker temaer som spenner fra studiet av store galakser, svarte hull og Big Bang, for å undersøke små subatomære partikler. Fysikk er et vidstrakt, utrolig variert felt som er ansvarlig for noen av tingene vi mener er uunnværlige for det moderne liv, inkludert medisinsk instrumentering som røntgenstråler og ultralyd, satellittsignaler for å se på fjernsyn og bruke mobiltelefoner; og er ansvarlig for internett selv.

The Immerse Education 2019 Physics Summer Program fokuserer på å gi deltakerne en smak av emnene dekket i en grunnfysisk grad, mens de omfatter noen av de grunnleggende utfordringene og spørsmålene som står overfor i moderne fysikk. På grunn av den raskt forandrede utviklingen i fysikk, kan mye av det som læres konvensjonelt i skolene, utvides mye. Derfor, sommerskoleprogrammet Immerse Education Summer Physics tar sikte på å utforske de aller nyeste funnene i fysikken og deres spennende implikasjoner med veiledning fra ekspertveiledere fra verdens ledende universiteter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Historie Summer School Course Summary

Fra den middelalderlige europeiske domstolens prestasjonelle natur, for å presentere sosio-politiske konflikter, vil deltakerne på Immerse History-sommerprogrammet utforske fascinerende historiske temaer samt konsepter av beste historisk praksis. Dette programmet er perfekt for de som vurderer å studere historie og relaterte disipliner på universitetsnivå. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, vil deltakerne også oppdage mer avanserte emner på universitetsnivå på en måte som er tilgjengelig og lett å forstå.

Dette sommerskoleprogrammet for historie vil gi deltakerne et spennende og uovertruffen innblikk i hva som studerer historie på universitetet vil medføre. Emnene som utforskes, vil gi en smak av de sentrale akademiske konseptene i moderne historisk studie, sammen med å oppfordre dem til å tenke kritisk og utvikle informerte, logiske argumenter - et viktig ferdighetssett for å studere emnet på høyere nivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Sammendrag

Engineering er en disiplin i forkant av innovasjon og problemløsing. Ved hjelp av komplekse matematiske og vitenskapelige prinsipper er ingeniører ansvarlige for å løse strukturelle og teknologiske problemer fra å skape den perfekte koppen kaffe for å bygge en struktur som vil stå tidstesten. På to-ukers Immerse Engineering-programmet vil deltakerne i alderen 16-18 lære de ferdighetene som er nødvendige for å jobbe kreativt og bruke sin fantasi til å designe elegante og robuste løsninger for utfordrende virkelige problemer. Deltakere vil utforske et mangfoldig utvalg av ingeniørfag på grunnnivå, noe som gir en smak av hva det er å studere disiplinen på universitetet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Cambridge International Relations Summer School Summary

Internasjonale relasjoner er en faglig disiplin som fokuserer på studiet av samspillet mellom skuespillerne i internasjonal politikk, inkludert stater og ikke-statlige aktører. Studien av IR reiser spørsmål som: Hvilke krefter har FN egentlig? Hvilken innflytelse har sikkerhetsrådet over resten av verden? Hvilke traktater og handelsavtaler har formet forhold mellom land som for bare tiår siden var i krig? Disse spørsmålene og andre som dem vil bli utforsket i løpet av to uker på Immerse's International Relations sommerprogram.

Det vil ta en første titt på de viktigste målene, konseptene og ideene innen internasjonale relasjoner som deretter vil bli brukt i senere klasser for å diskutere stedet for internasjonale relasjoner i de overordnede fagområdene Politisk og samfunnsvitenskapelig. Spørsmål som vurderes er: Hva er internasjonale forhold? Hvem er dens hovedaktører? Hva er kilden til statsmakten? Og hvorfor er stater viktige i internasjonale relasjoner?... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Sammendrag

Når det gjelder vitenskap, er et nysgjerrig sinn grunnlaget for suksess. Dette gjelder spesielt for Immerse Chemistry-programmet, der deltakerne må evaluere komplekse prosesser, gjøre informerte spådommer og teste hypotesene deres med eksperimenter som ikke bare gir spennende resultater, men også tilfredsstiller deres nysgjerrighet. Sammen med en lidenskap for etterforskning kommer et ønske om å se resultatene av ens arbeid brukt i den virkelige verden. På dette programmet skal studentene tilbringe to uker å lære å gjøre praktisk bruk av viktig teori.

Dette programmet gir den perfekte smaken av universitetslivet for studenter som er lidenskapelig om kjemi, men vil se hva deres fremtidige akademiske eller profesjonelle karriere faktisk kan se ut. Leveres gjennom forelesninger, hands-on labs og debatt i klassen, vil læreplanen introdusere deltakere til en rekke organisk, uorganisk og biologisk kjemi på universitetsnivå. Hver leksjon er nøye utarbeidet av ekspertveiledere for å bygge videre på videregående opplæringsmateriale, både å konsolidere tidligere kunnskap og forberede studentene på mer avanserte konsepter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Sammendrag

The Immerse Creative Writing-programmet gir sjansen for unge forfattere til å utvikle sitt håndverk i stimulerende kulturelle omgivelser på Cambridge University - det akademiske hjemmet til noen av verdens største litterære sanser. Det to ukers programmet, designet for ambisiøse 16-18 år gamle forfattere, oppfordrer deltakerne til å presse grensene for deres nåværende skriveferdigheter, jobbe med sakkyndige universitetsveiledere, og lære å forbedre sitt eget arbeid ved å kritisk analysere stor litteratur.

Deltakere i dette programmet vil utforske et bredt spekter av kreative skriveteknikker, motta konstruktiv tilbakemelding fra sine jevnaldrende, og til og med fullføre sin egen novella ved slutten av kurset. Gjennom hele oppholdet vil deltakerne lære hva som gjør flott skriving, etter en dynamisk læreplan bygget for å hjelpe dem med å identifisere deres unike styrker og svakheter. De vil også bli introdusert til begrepet "skriveverksted", en populær metode som profesjonelle forfattere bruker til å forbedre sitt eget arbeid.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Cambridge Law Summer School Summary

Designet for aspirerende grunnskoleelever i alderen 16-18 år, tilbyr dyreprogrammet Immerse Law sommerskole deltakerne et spennende innblikk i livet til en universitets lovstudent. Under lovens sommerprogram vil deltakerne bli introdusert til lov som akademisk disiplin, mens man ser på den daglige virkeligheten av dagens lovsystem i England og Wales.

For de fleste deltakere er studiet av lov helt nytt. Videregående skole læreplaner sjelden berøre dette utfordrende emnet, noe som betyr at begynnelsen av årsstudier kan føle seg utfordrende først. Denne lov sommerskole kurset tjener til å bygge bro over det gapet, og hjelpe elevene å bygge et solid fundament av grunnleggende kunnskap, teorier og konsepter i et program designet og lært av eksperter fra noen av verdens ledende universiteter. Ved slutten av sommerskoleprogrammet vil deltakerne ha deltatt i en omfattende læreplan som dekker grunnleggende forfatningsmessige, kriminelle, menneskerettigheter og EU-lov.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Matematikk Sommerskole Sammendrag

Matematikk er et kraftig verktøy, og dets innflytelse finnes i flere felt. Fra ingeniørfag, medisin og naturvitenskap til økonomi, økonomi og næringsliv er matematikk et bredt tema som tilbyr mange velstående veier.

Noen av verdens mest innflytelsesrike tenkere og fremtredende teorier har grunnlag i matematikk. Ved å velge å studere matematikk, plasserer elevene seg i en utmerket posisjon for å starte en utfordrende, men svært givende karriere.

Gulfen mellom matematikk på grunnskolenivå og på skolenivå kan være stor. Dette forlater ofte studenter uforberedt og overveldet av høyere utdanning matematikk. Immerse Education adresserer denne ubalansen ved å introdusere studenter til undervisningsnivå innhold på en forståelig og engasjerende måte. Matematikkens sommerprogram gjør det mulig for deltakerne å oppdage en rekke viktige emner i større dybde og forstå de praktiske bruksområder av matematiske ferdigheter. Ekspertveiledere fra noen av verdens ledende universitetets matematikkavdelinger utformer og lærer våre programmer, og veileder deltakerne for å utvikle sin interesse for disiplinen. Deltakere forlater med en ny funnet tillit til nærmer seg utfordrende materiale, en ferdighet som vil vise seg uvurderlig på universitetet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisbelønt leverandør av to ukers boligopplæringsopplevelser med en variert og berikende læreplan, designet og lært av ekspertveiledere fra verdensledende u ... [+]

Sammendrag

Før du bestemmer deg for å kjøpe noe, bruker du ofte en kostnadsfordelingsanalyse for å avgjøre om det er verdt prisen. Denne typen evaluering er et av hovedprinsippene bak økonomi, og fremhever hvordan denne disiplinen påvirker nesten alle aspekter av det moderne liv. På Immerse Summer Economics-programmet dykker deltakerne inn i fundamentet av faget, bygger et sterkt fundament av nøkkelkunnskap, og analyserer de underliggende faktorene som påvirker handlinger, beslutninger og oppførsel av både enkeltpersoner og verdensmarkeder.

The Economics Programmet er utviklet for unge økonomer i alderen 16-18 år, og gir deltakerne et omfattende blikk på de utfordrende verdener av mikro- og makroøkonomi utforsket i en lavere økonomi grad. Gjennom en nøye planlagt læreplan utviklet av ekspertveiledere fra verdensledende universiteter, vil deltakerne tilbringe to uker med å lære viktigheten av moderne økonomisk teori, før de dykker inn i mer avanserte emner som handel, finanspolitikk og utviklingsøkonomi.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
undefined