Cambridge Immerse

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cambridge Immerse

Oversikt

En enestående pedagogisk erfaring holdt i den historiske universitetsbyen Cambridge

 • Sesjon 1: 23 juli til 5 august 2017
 • Sesjon 2: 6 august til 19 august 2017


Cambridge Immerse er en to ukers bolig akademisk program med et variert og berikende læreplan, beregnet for 16-18 år gamle elever - som gir en forsmak på hvordan det er å studere et fag på universitetsnivå. Guider og seminarer er designet og undervist av dyktige veiledere på en optimal læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel. Og vår nøye planlagt tidsplan sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men gir også en unik opplevelse av universitetsbyen gjennom en overflod av fritidsaktiviteter.

Studenter bor i et av sentrale Cambridge største og vakreste høyskoler. Innenfor høgskolens historiske vegger, er vi stolte av å tilby unike opplevelser av ledelse og faglig dyktighet gjennom en inspirerende program for deltakerne. Med sin varierte og berikende pensum, lar programmet studentene til å utforske og videreutvikle sine kunnskaper om et selvvalgt emne i en uovertruffen akademisk miljø. Studenter dukke opp mer trygg og klar til å artikulere hva de har lært, med kunnskap om sine utvalgte felt som gir enestående faglig innsikt - og, selvfølgelig, mange uforglemmelige minner underveis.eksepsjonell undervisning

Cambridge Immerse undervisning

Vi tilbyr deltakerne et utvalg av en rekke fag, fra kunst til vitenskap. Alle fagene ved Cambridge dyppe blir undervist av nåværende eller tidligere veiledere av Cambridge University eller Oxford University. Våre strenge vetting prosessen sikrer at alle elever blir undervist av lærere som er engasjerende og støttende - og mest av alt, entusiastiske til å dele sin kompetanse.

Vår filosofi er at våre deltakere skal bli utfordret med interessante faglige begreper; mens våre veiledere skape en innbydende og støttende miljø der våre deltakere føler deg komfortabel og trives. undervisning Du vil bli oppfordret til å gå i dybden og utforske de aktuelle debatter og problemstillinger innenfor det valgte disiplin i nøye planlagt tutorials som etterligne den unike Oxbridge system av veileder-student engasjement og debatt. Dette er en tilnærming som går utover den overfladiske og gir unik innsikt som er både forfriskende og intellektuelt stimulerende.

Det som er sikkert er at du vil dukke opp utvilsomt langt mer trygg og kunnskapsrik i din valgte disiplin, taklinger utfordrende ennå interessante emner som vi håper vil videreutvikle din faglige lidenskaper. Studenter kan nå velge å studere inntil to fag i løpet av programmet. Fag som vi tilbyr inkluderer:

 • Medisin
 • loven
 • ingeniør
 • Fysikk
 • matematikk
 • kjemi
Cambridge Assessments

deltaker Assessments

Gjennom programmet, våre veiledere overvåke elevenes engasjement med de emnene de har blitt lært. Etter at programmet er en Deltaker Assessment skrevet av veileder, evaluere deltaker fremgang og også å gi anbefalinger om hvordan man mest effektivt fremme deltakernes forståelse og interesse for de temaene som har blitt utforsket.


Intervju Ferdigheter Workshops (valgfritt)

Cambridge intervjuer

Innenfor våre nøye utformet intervju ferdigheter workshops, vil studentene få innsikt i grunnleggende ferdigheter som kreves for å lykkes artikulere sine synspunkter i en presset miljø. Disse verkstedene fokusere på å utvikle tillit og intellektuell fasthet som kreves for å takle noen av de viktigste spørsmålene som kan bli stilt under intervjuet, i tillegg til å ta debatter rundt noen av de mest aktuelle problemstillinger innenfor faget i øyeblikket. Intervjuet Ferdigheter workshops er inkludert i programmet gebyr, men oppmøte er valgfritt.

Personlig melding Rådgivning (valgfritt)

Over varigheten av Cambridge Immerse kurset skal studentene få mulighet til å utvikle utkast til sine personlige utsagn som kreves for tilgang til universiteter over hele verden med den kompetanse og bistand fra anerkjente veiledere. Studentene lærer teknikker for å konsist uttrykke sin interesse i en bestemt disiplin, å skape en overbevisende egenerklæring som viser prestasjoner og interessen for faget. Egenerklæring konsultasjoner er inkludert i programmet gebyr, men oppmøte er valgfritt.

extracurricular mangfold

Cambridge extracurricular

Cambridge Fordyp gir en altoppslukende opplevelse av universitetslivet. Ikke bare vil du oppdage og videreutvikle din faglige interesser, vil du også fordype deg i spennende og ofte fascinerende spekter av kulturelle aktiviteter i Cambridge. Muligheten til å oppleve daglig organiserte utflukter kan også sjansen til å sosialisere med likesinnede kolleger fra en rekke ulike bakgrunner og til raskt å bli kjent med byen.

Aktiviteter organisert som en del av programmet inkluderer:

 • En sommer ettermiddag elvebåttur nedover elven Cam, en quintessential Cambridge affære.
 • En dagstur til Oxford, hjemmet til Cambridge University erke 'rival ".
 • Formell spisestue i Cambridge berømte middelalderbankettsaler.
 • Besøk vår virksomhet for å se hele spekteret av fag som vi tilbyr.

Rutetabell

The Cambridge dyppe planen er fullpakket med et bredt utvalg av unike akademiske og fritidsaktiviteter.

Deltakerne starte dagen med frokost i hoved college dining hall, med en rekke kontinental og varm frokost valg tilgjengelig. Dette etterfølges av den første faglige sesjon i dag, som finner sted i et seminar eller foredrag format. Deltakerne blir deretter ført til lunsj på noen av Cambridge fineste sandwich barer og kafeer, og er velkommen til å utforske byen i små grupper. Etter lunsj, faglige sesjoner fortsette i formatet små veiledningsgrupper eller workshops. Etter at alle de sentrale faglige sesjoner er ferdig, blir elevene behandlet på en av et bredt utvalg av utflukter og kulturelle aktiviteter, blant annet elvebåttur, museumsbesøk og idrettsaktiviteter. En treretters middag i skolens spisesal blir så fulgt av en sosial begivenhet å hjelpe deltakerne trappe ned og sosialisere etter en travel dag.

Tidsplanen vist til side gir et innblikk i den typiske daglige timeplan, men dette kan variere avhengig av hendelser planlagt på den gitte dagen.

En typisk dag..

Start dagen med enten en kontinental eller tilberedt frokost i college dining hall. Et bredt utvalg av artikler hjelper deltakerne forberede seg utfordrende dag fremover.

Cambridge en typisk dag

Enestående støttesystem

Cambridge Immerse

Vi legger stor vekt på å skape et støttende og imøtekommende miljø ved Cambridge Immerse. Våre mentorer er et team av vennlige, spesialtrente akademikere og studenter fra Cambridge University, som hjelper våre deltakere raskt slå inn i programmet. Mentorene har førstehånds erfaring med en rekke akademiske og ikke-faglige problemstillinger og er derfor i best posisjon til å tilby vennlig, konfidensiell en-til-en råd. Det er en enestående nettverk som vi er utrolig stolte av.

Mentorer har studert en rekke disipliner, slik at de kan dele sine egne innsikter og erfaringer fra sin akademiske karriere. Hver deltaker er også tildelt en mentor, med et forhold på seks studenter til en mentor, som alle er begeistret for å hjelpe deltakerne til å bidra til å skape en "home away from home".

Overnatting

Cambridge mentorer

Cambridge Fordyp foregår i Cambridge University mest fantastiske og historiske sentralt høgskoler. For å finne ut hvilke college du vil bli innkvartert i, ta kontakt med oss.

Alle deltakere vil bli innkvartert i sine egne soverom, utstyrt med høyhastighets internettilgang. Korridorer eller trappeoppganger skille mannlige og kvinnelige studenter, og badene er en-suite eller delt mellom noen få deltakere. Høgskolen området er sikret og overvåkes til enhver tid. Besøk vår "Campus" side for ytterligere informasjon.

PRAKTISK INFORMASJON

Flygninger

Gebyret for Cambridge Immerse er ikke inkludert reise til Cambridge. Det er flere transportmuligheter tilgjengelig, inkludert ankommer i Cambridge med tog, buss eller fly. Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger hjelp planlegge din reise til Cambridge.

For internasjonale deltakere, arrangerer vi en felles flyplasstransport fra London Heathrow Airport til Cambridge. Dedikerte medarbeidere møtes deltakerne på flyplassterminalen deres ankomst. Deltakerne er i stand til å bestille denne tjenesten når de har sikret sin plass på programmet.

Medisinsk og kosttilskudd krav:

Vi er i stand til å dekke de fleste diettbehov (vegetarianer, veganer, mutter allergier, halal, kosher); ikke nøl med å kontakte oss hvis du er usikker på om vi kan ta i mot dine diettbehov. Frokost og kveldsmat er inkludert i Cambridge Immerse, og deltakere er ventet til å ta egne bestemmelser for lunsj på forskjellige utsøkte spisesteder rundt Cambridge.

Annen informasjon:

Studentene må være mellom 16-18 på tidspunktet for deltakelse i 2017. Studentene forventes å være flytende / nær-flytende i engelsk.

Delta i 2017

Cambridge dyppe er et bolig sommerkurs bestående av fremragende akademiske klasser, gode ferdigheter workshops og spennende fritidsaktiviteter i den historiske universitetsbyen Cambridge. Cambridge Fordyp kjører i følgende 2 ukers sesjoner:

 • Sesjon 1: 23 juli til 5 august 2017
 • Sesjon 2: 6 august til 19 august 2017

Vi vil gjerne hjelpe deg hvis du har noen spørsmål før du bestiller ditt sted.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Summer courses » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Arkitektur

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge dyppe Architecture Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. Utformet som en introduksjon til en universitetsgrad i arkitektur, elevene utforske fascinerende universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. The Cambridge dyppe Architecture kurset er perfekt for de som vurderer å studere arkitektur ved universitetet, og for de som ønsker å få en liten smakebit av hvordan det er å studere faget. Programmet er perfekt for de med begeistring for både kunst og vitenskap. Og med en rekke eksempler på strålende arkitektur - med bygninger fra middelalder til i dag, er den unike byen Cambridge den perfekte setting for... [-]


Biologi

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge dyppe biologi Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir elevene også lært avanserte universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse av biologi, introduserer kurset studenter til mer avanserte emner og debatter som ikke bare vil anspore intellektuell nysgjerrighet, men vil også bistå i forberedelsene til å studere faget på universitetsnivå.... [-]


Datavitenskap

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge Immerse er en unik to-ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge dyppe Computer Science Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. Studentene blir undervist på universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. The Cambridge dyppe Computer Science Kurset er perfekt for de som vurderer å studere informatikk ved universitetet, og ikke har noen formell akademisk erfaring for informatikk. Kurset introduserer studentene til grunnleggende emner som ikke bare vil gi en solid forståelse av sentrale teorien, men vil anspore intellektuell nysgjerrighet og bistå i forberedelsene til å studere faget på universitetsnivå.... [-]


Engelsk Litteratur

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge dyppe engelsk litteratur Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir elevene også lært avanserte universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. The Cambridge dyppe engelsk litteratur Kurset er perfekt for de som vurderer å studere engelsk på universitetsnivå. Kurset fokuserer på å utstyre studentene med ferdigheter som er avgjørende for å studere engelsk litteratur ved universitetet: spesielt, evnen til å danne logiske, sammenhengende og velformulerte argumenter, og å analysere de ulike funksjonene i tekster for å stille spørsmålet - hva gjør 'litterære' språk litterære?... [-]


Filosofi

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge dyppe Filosofi Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. Studentene blir undervist på universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. The Cambridge dyppe Filosofi kurset er perfekt for de som ønsker å lære mer om de fascinerende emner som kan finnes i en lavere Filosofi kurs. Kurset introduserer studentene til temaer og debatter som ikke bare vil anspore intellektuell nysgjerrighet, men bistår i ferd med å studere faget ved ledende universiteter. Emnet krever ikke at studentene har noen forkunnskaper om filosofien.... [-]


Fysikk

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge dyppe fysikk Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir elevene også lært avanserte universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse av fysikk, introduserer kurset studenter til mer avanserte emner og debatter som ikke bare vil anspore intellektuell nysgjerrighet, men vil også bistå i forberedelsene til å studere faget på universitetsnivå. Emner inkluderer: Klassisk mekanikk, bølgefenomener, elektrisitet og magnetisme, astrofysikk, optikk, spesielle relativitetsteori og kvantemekanikk.... [-]


Historie

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge dyppe History Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir elevene også lært avanserte universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. The Cambridge dyppe History Kurset er perfekt for de som vurderer å studere historie og beslektede disipliner på universitetsnivå. Dette kurset vil gi deltakerne en spennende og unik innsikt i hva som studerer historie ved universitetet ville innebære. Temaene utforsket vil gi studentene en smak av de sentrale faglige begreper i moderne historisk studie, sammen med oppmuntre dem til å tenke kritisk og utvikle informerte,... [-]


Internasjonale Relasjoner

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge fordype International Relations Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. Studentene blir undervist på universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. The Cambridge fordype International Relations Kurset er perfekt for de som vurderer å studere internasjonale relasjoner, statsvitenskap, samfunnsvitenskap eller beslektede disipliner på universitetsnivå. Kurset introduserer studentene til sentrale temaer og debatter i faget som ikke bare vil anspore intellektuell nysgjerrighet, men også bistå i å forberede for studier ved ledende universiteter.... [-]


Kjemi

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Designet for å være en utfordrende forsmak på hvordan det er å studere på universitetsnivå, er klasser undervist av eksperter i en optimal læringsmiljø som stimulerer intellektuell forespørsel. Den nøye planlagte tidsplan sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge dyppe kjemi Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir elevene også lært avanserte universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse for kjemi, introduserer kurset studenter til avanserte emner og debatter som ikke bare vil anspore intellektuell nysgjerrighet, men vil også bistå i forberedelsene til å studere faget på universitetsnivå.... [-]


Kreativ Skriving

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs Sesjon 1: 23 juli 2017 - 05.08.2017 Sesjon 2: 06.08.2017 - 19.08.2017 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter.... [-]


Loven

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge dyppe Law Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. Studentene blir undervist på universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. The Cambridge dyppe Law kurset er perfekt for de som vurderer lov eller rettspraksis på universitetsnivå, og ikke har noen formell akademisk erfaring of Law. I tillegg til å gi studentene en innføring i de viktigste teoretiske og praktiske prinsippene i Law, fokuserer kurset på bestemte ferdigheter som er avgjørende for å studere jus ved universitetet, blant annet evnen til å danne logiske og sammenhengende argumenter, og funksjonene til effektiv debatt. I tillegg gir loven program innsikt i teoretiske... [-]


Matematikk

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis

Sammendrag Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og lært av Cambridge University og Oxford University tutors. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. The Cambridge fordype Matematikk Kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter læring i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir ivaretatt. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir elevene også lært avanserte universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse av matematikk, introduserer kurset studenter til mer avanserte emner og debatter som ikke bare vil anspore intellektuell nysgjerrighet, men vil også bistå i forberedelsene til å studere faget på universitetsnivå.... [-]


Prosjektering

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge Immerse er en unik to-ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. [+]

Oversikt over kurs Sesjon 1: 23 juli 2017 - 05.08.2017 Sesjon 2: 06.08.2017 - 19.08.2017 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter.... [-]


økonomi

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London + 1 fler

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. [+]

Oversikt over kurs 8. juli - 21. juli 2018 22. juli - 4. august 2018 5. august - 18. august 2018 Residential i en sentral University of Cambridge høyskole Klassene designet og undervist av universitetslærere En rekke nøye planlagt ferdigheter workshops Dedikert universitet og fagspesifikk råd Inklusive alle utflukter og extracurriculars Variert utvalg av internasjonale aktører deltaker Assessment Deltakerbevis Oppsummering

Cambridge dyppe er et unikt to ukers bolig pedagogisk erfaring med et variert og berikende pensum, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University veiledere. Guider og seminarer blir undervist av eksperter på et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig henvendelse; likevel nøye planlagt fremdrift sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik innsikt i universitetsbyene gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. Cambridge Immerse Economics & Management kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir elevene også lært avanserte universitetsnivå temaer på en måte som er imøtekommende og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse av økonomi og ledelse, introduserer kurset studenter til mer avanserte emner og debatter som ikke bare vil stimulere intellektuell nysgjerrighet, men vil også bidra til å forberede seg til å studere disiplin på universitetsnivå.... [-]


Videoer

Cambridge Immerse

People I Met

People I Met