Read the Official Description

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40182_rsz_camb-feature.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Oversikt

En uovertruffen pedagogisk opplevelse holdt i den historiske universitetsbyen Cambridge

 • Sesjon 1: 8. juli - 21. juli 2018
 • Sesjon 2: 22. juli - 4. august 2018
 • Sesjon 3: 5 august - 18 august 2018
 • Globalt lederskap: 1. juli - 7. juli 2018


Cambridge Immerse er et to-ukers bolig akademisk program med en variert og berikende læreplan, designet for 16-18 år gamle studenter - gir en smak av hva det er å studere et fag på universitetet nivå. Veiledninger og seminarer er utformet og undervist av ekspertveiledere i et optimalt læringsmiljø som stimulerer faglig forespørsel. Og vår nøye planlagte tidsplan sørger for at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også en unik opplevelse av universitetets by gjennom en overflod av fritidsaktiviteter./>

Studentene bor i en av sentrale Cambridges største og vakreste høyskoler. Innenfor høgskolens historiske vegger stoler vi på å gi unike opplevelser av ledelse og faglig dyktighet gjennom et inspirerende program for deltakerne. Med sin mangfoldige og berikende læreplan gir studenten mulighet til å utforske og videreutvikle sin kunnskap om et valgt emne i et uovertruffen faglig miljø. Studentene blir mer selvsikker og klar til å artikulere hva de har lært, med kunnskap om sine utvalgte felt som gir uovertruffen akademisk innsikt - og selvfølgelig mange uforglemmelige minner underveis.

Eksepsjonell undervisning

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Vi tilbyr deltakerne et utvalg av fag, fra kunst til vitenskap. Alle fagene undervist ved Cambridge Immerse blir undervist av nåværende eller tidligere lærere fra Cambridge University eller Oxford University. Vår strenge vettingprosess sørger for at alle studenter blir undervist av veiledere som er engasjerende og støttende - og mest av alt, entusiastiske til å dele sin kompetanse.

Vår filosofi er at deltakerne våre bør bli utfordret med interessante faglige konsepter; mens våre veiledere skaper et innbydende og støttende miljø der deltakerne føler seg komfortable og trives. undervisning Du vil bli oppfordret til å dykke inn og utforske de aktuelle debattene og problemene i din valgte disiplin i nøye planlagte opplæringsprogrammer som etterligner det unike Oxbridge-systemet av tutor-student engasjement og debatt. Dette er en tilnærming som går utover overflaten og gir unike innsikter som både er forfriskende og intellektuelt stimulerende.

Det som er sikkert er at du utvilsomt vil komme langt mer trygg og kunnskapsrik i din valgte disiplin, takle utfordrende, men likevel interessante emner som vi håper vil fremme dine akademiske lidenskaper. Studentene kan nå velge å studere opptil to fag under programmet. Emner som vi tilbyr inkluderer:

 • Medisin
 • Lov
 • Ingeniør
 • fysikk
 • Matematikk
 • Kjemi

Cambridge Assessments

Deltaker vurderinger

Gjennom hele programmet overvåker våre veiledere studentoppdrag med de emnene de har blitt lært. Etter programmet skrives en deltaker vurdering av veilederen, evaluerer deltakerens fremgang og gir også anbefalinger om hvordan man mest effektivt kan fremme deltakerens forståelse og interesse for temaene som har blitt utforsket.

Intervju kompetanse Workshops (valgfritt)

Cambridge interviews

Innenfor våre nøye utformede intervju ferdigheter verksteder, vil studentene få et innblikk i de kjernekompetanse som kreves for å lykkes med å formulere sine synspunkter i et presset miljø. Disse workshops fokuserer på å utvikle selvtillit og intellektuell utholdenhet som kreves for å takle noen av de sentrale spørsmålene som kan bli spurt under intervjuet, i tillegg til å ta opp debatter om noen av de mest aktuelle problemene innenfor disiplinen for øyeblikket. Intervjuskunnskapene er inkludert i programavgiften, men det er valgfritt å delta.

Personlig erklæring Konsultasjoner (valgfritt)

I løpet av Cambridge Immerse kurset vil studentene ha mulighet til å utvikle utkast til deres personlige uttalelser som kreves for tilgang til universiteter over hele verden, med kompetanse og assistanse fra høyt ansett veiledere. Studentene lærer teknikker for å konsistent uttrykke sin interesse for en bestemt disiplin, lage et overbevisende personlig utsagn som viser fremgang og interesse for et emne. Personlig erklæring konsultasjon er inkludert i programavgiften, men oppmøte er valgfritt.

Ekstracurricular mangfold

Cambridge extracurricular

Cambridge Immerse gir en virkelig nedsenkende opplevelse av universitetets liv. Ikke bare vil du oppdage og fremme dine faglige interesser, du vil også dykke inn i det spennende og ofte fascinerende spekteret av kulturelle aktiviteter som er tilgjengelige i Cambridge. Muligheten til å oppleve daglige organiserte utflukter tillater også sjansen til å sosialisere med likesinnede jevnaldrende fra et variert utvalg av bakgrunner og for å raskt gjøre deg kjent med byen.

Aktiviteter organisert som en del av programmet inkluderer:

 • En sommers ettermiddag som dunker nedover elva Cam, en uvanlig Cambridge-affære.
 • En dagstur til Oxford, hjemmet til Cambridge University's arch 'rival'.
 • Formell bespisning i Cambridges berømte middelalderske bankettsal.
 • Besøk vår aktiviteter side for å se hele spekteret av emner som vi tilbyr.

Rutetabell

Cambridge Immerse timeplanen er fullpakket med et bredt spekter av unike faglige og ekstrakursive aktiviteter.

Deltakere starter dagen med frokost i hovedhøjskolesalongen, med en rekke kontinentale og varme frokostvalg. Dette følges av dagens første faglige økt, som foregår i et seminar eller forelesningsformat. Deltakerne blir deretter guidet til lunsj på noen av Cambridges fineste sandwichbarer og kafeer, og er velkomne til å utforske byen i små grupper. Etter lunsj fortsetter akademiske økter i form av små opplæringsgrupper eller workshops. Etter at alle kjerne akademiske økter er ferdig, blir elevene behandlet på et av et bredt spekter av utflukter og kulturelle aktiviteter, blant annet punting, museumsbesøk og sportsaktiviteter. En tre-retters middag i høgskolesalongen blir deretter fulgt av en kveldsforening for å hjelpe deltakerne til å slappe av og sosialisere seg etter en fullpakket dag.

Tidsplanen som vises på siden gir et innblikk i den typiske daglige timeplanen, selv om dette kan variere avhengig av hendelsene som er planlagt på den oppgitte dagen.

En typisk dag...

Start dagen med enten en kontinental eller tilberedt frokost i høgskolesalongen. Et bredt utvalg av frokostvarer hjelper deltakerne med å forberede den utfordrende dagen framover.

Cambridge a typical day

Uovertruffen støttesystem

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Vi legger stor vekt på å skape et støttende og tilnærmet miljø ved Cambridge Immerse . Våre mentorer er et team av vennlige, spesialutdannede kandidater og undergraduates fra Cambridge University, som hjelper deltakerne raskt til å bosette seg i programmet. Mentorene har førstehånds erfaring med en rekke faglige og ikke-akademiske problemstillinger, og er derfor i den beste posisjonen å tilby vennlig, konfidensielt en-til-en-råd. Det er et uovertruffen støttenettverk som vi er utrolig stolte av.

Mentorene har studert en rekke disipliner, slik at de kan dele sine egne innsikter og erfaringer fra deres akademiske karriere. Hver deltaker er også tildelt en mentor i et forhold på seks studenter til en mentor, som alle er entusiastiske for å hjelpe deltakerne til å skape et "hjem borte fra hjemmet".

Overnatting

Cambridge Mentors

Cambridge Immerse finner sted i Cambridge Universitys mest fantastiske og historiske sentrale høgskoler. For å finne ut hvilken høyskole du vil bli innkvartert i, ta kontakt med oss.

Alle deltakerne vil bli innkvartert i sine egne individuelle soverom, utstyrt med høyhastighets internettilgang. Korridorer eller trapper skiller mellom mannlige og kvinnelige studenter, og badene er eget eller deles mellom bare noen få deltakere. Høgskolen er sikret og overvåket til enhver tid. Besøk vår Campus-side for mer informasjon.

Praktisk informasjon

Reise informasjon:

Gebyret for Cambridge Immerse inkluderer ikke reise til Cambridge. Det finnes flere transportmuligheter, inkludert ankomst i Cambridge med tog, buss eller fly. Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger hjelp med å planlegge reisen til Cambridge.

For internasjonale deltakere arrangerer vi en felles flyplasstransport fra London Heathrow Airport til Cambridge. Dedikerte medarbeider møter deltakerne på flyplassen terminal ved ankomst. Deltakerne kan bestille denne tjenesten når de har sikret seg sin plass i programmet.

Medisinske og diettbehov:

Vi er i stand til å imøtekomme de fleste diettbehov (vegetarisk, vegan, mutterallergi, halal, kosher); vennligst ikke nøl med å kontakte oss hvis du er usikker på om vi kan imøtekomme dine kostbehov. Frokost og kveldsmåltider er inkludert i Cambridge Immerse , og deltakere forventes å lage egne bestemmelser for lunsj på ulike deilige spisesteder rundt Cambridge.

Annen informasjon:

Studentene må være mellom 16 og 18 år på deltid i 2017. Studentene forventes å være flytende / flytende på engelsk.

Delta i 2018

Cambridge Immerse er et boligkurs sommerkurs bestående av fremragende akademiske klasser, gode ferdighetsarbeider og spennende fritidsaktiviteter i den historiske universitetsbyen Cambridge. Cambridge Immerse kjører i følgende 2 ukers økter:

 • Sesjon 1: 8. juli - 21. juli 2018
 • Sesjon 2: 22. juli - 4. august 2018
 • Sesjon 3: 5 august - 18 august 2018
 • Globalt lederskap: 1. juli - 7. juli 2018

Vi vil gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål før du reserverer stedet.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018

---

Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to-ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse Architecture-kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. Designet som en introduksjon til en universitetsgrad i arkitektur, studerer studentene fascinerende tema på universitetsnivå på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. Cambridge Immerse Architecture-kurset er perfekt for de som vurderer å studere arkitektur på universitetet, og for de som ønsker å få en smak av hva det er å studere emnet. Programmet er perfekt for de med entusiasme for både kunst og vitenskap. Og med en rekke eksempler på strålende arkitektur - med bygninger fra middelalderens tid til i dag, er den unike byen Cambridge den perfekte ramme for å studere emnet./>... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018

---

Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to-ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare tilfredsstiller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av ekstrakursive aktiviteter. Cambridge Immerse Biology kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir studentene også undervist på avanserte emner på universitetsnivå på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse av biologi, introduserer kurset studenter til mer avanserte emner og debatter som ikke bare vil stimulere intellektuell nysgjerrighet, men vil også bidra til å forberede seg til å studere disiplin på universitetsnivå./>... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018

---

Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse Computer Science-kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. Studentene blir undervist på universitetsnivå emner på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. Cambridge Immerse Computer Science kurset er perfekt for de som vurderer å studere datavitenskap på universitetet og ikke har noen formell akademisk erfaring innen datavitenskap. Kurset introduserer studentene til grunnleggende emner som ikke bare gir en grundig forståelse av nøkkelteori, men vil stimulere intellektuell nysgjerrighet og bistå med å forberede seg til å studere disiplin på universitetsnivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse English Literature-kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir studentene også undervist på avanserte emner på universitetsnivå på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. Cambridge Immerse English Literature kurset er perfekt for de som vurderer å studere engelsk på universitetet nivå. Kurset fokuserer på å utstyre studentene med de ferdighetene som er avgjørende for å studere engelsk litteratur på universitetet: Spesielt evnen til å danne logiske, sammenhengende og veltalende argumenter, og å analysere de ulike funksjonene i tekster for å stille spørsmålet - det som gjør 'litterære' språk litterære?... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse Philosophy-kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov blir adressert. Studentene blir undervist på universitetsnivå emner på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. Cambridge Immerse Philosophy kurset er perfekt for de som ønsker å lære mer om de fascinerende emnene som kan bli funnet i en grunnleggende filosofi kurs. Kurset introduserer studenter til emner og debatter som ikke bare vil stimulere intellektuell nysgjerrighet, men også bidra til å forberede seg på å studere disiplinen ved ledende universiteter. Emnet krever ikke at studentene har noen forkunnskaper om filosofien.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse Physics kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir studentene også undervist på avanserte emner på universitetsnivå på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse av fysikk, introduserer kurset studenter til mer avanserte emner og debatter som ikke bare vil stimulere intellektuell nysgjerrighet, men vil også bidra til å forberede seg til å studere disiplin på universitetsnivå. Emner inkluderer: klassisk mekanikk, bølgefenomener, elektrisitet og magnetisme, astrofysikk, optikk, spesiell relativitet og kvantemekanikk.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse History kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir studentene også undervist på avanserte emner på universitetsnivå på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. Cambridge Immerse History kurset er perfekt for de som vurderer å studere historie og relaterte disipliner på universitetet nivå. Dette kurset gir deltakerne et spennende og uovertruffen innblikk i hva som studerer historie på universitetet vil medføre. Emnene som utforskes, vil gi studentene en smak av de sentrale akademiske konseptene i moderne historisk studie, sammen med å oppfordre dem til å tenke kritisk og utvikle informerte, logiske argumenter - et viktig ferdighetssett for universitetsnivåhistorie. Faglig... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kursetØvelse 1: 23. juli 2017 - 5. august 2017Øvelse 2: 6. august 2017 - 19. august 2017Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse International Relations kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. Studentene blir undervist på universitetsnivå emner på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. Cambridge Immerse International Relations kurset er perfekt for de som vurderer å studere internasjonale relasjoner, statsvitenskap, samfunnsfag eller relaterte disipliner på universitetet nivå. Kurset introduserer studentene til sentrale emner og debatter innenfor disiplinen som ikke bare vil stimulere intellektuell nysgjerrighet, men også bidra til å forberede seg til studier på ledende universiteter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018

---

Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Designet for å være en utfordrende smak av hva det er å studere på universitetsnivå, læres klasser av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer intellektuell forespørsel. Den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av fritidsaktiviteter. Cambridge Immerse Chemistry kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir studentene også undervist på avanserte emner på universitetsnivå på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse av kjemi, innfører kurset studenter til avanserte emner og debatter som ikke bare vil stimulere intellektuell nysgjerrighet, men vil også bidra til å forberede seg til å studere disiplin på universitetsnivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kursetØvelse 1: 23. juli 2017 - 5. august 2017Øvelse 2: 6. august 2017 - 19. august 2017

---

Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse Law-kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. Studentene blir undervist på universitetsnivå emner på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. Cambridge Immerse Law kurset er perfekt for de som vurderer lov eller rettsvesen på universitetet nivå og har ingen formell akademisk erfaring med loven. I tillegg til å gi studentene grunnlag i de sentrale teoretiske og praktiske juridiske prinsippene, fokuserer kurset på spesielle ferdigheter som er avgjørende for studiet av lov ved universitetet, herunder evnen til å danne logiske og sammenhengende argumenter og funksjonene til effektive debatt. I tillegg gir lovprogrammet innsikt i de teoretiske rammene i sentrale rettsområder, herunder strafferettslig, internasjonal rett og selskapsrett, samt å utforske fascinerende saker og bemerkelsesverdige... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevis

Sammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse Mathematics-kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir studentene også undervist på avanserte emner på universitetsnivå på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse av matematikk, introduserer kurset studenter til mer avanserte emner og debatter som ikke bare vil stimulere intellektuell nysgjerrighet, men vil også bidra til å forberede seg til å studere disiplin på universitetsnivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University t ... [+]

Oversikt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Bosted i en sentral University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist av UniversitetslærereEn rekke nøye planlagte ferdigheter verkstederDedikert universitet og fagspesifikk rådgivningInkludert av alle utflukter og ekstra kursUlike utvalg av internasjonale deltakereDeltaker vurderingDeltakelsesbevisSammendrag

Cambridge Immerse er en unik to ukers boligopplæringsopplevelse med en variert og berikende læreplan, designet og undervist av Cambridge University og Oxford University tutors. Veiledninger og seminarer blir lært av eksperter i et optimalt læringsmiljø som stimulerer akademisk forespørsel; men den nøye planlagte timeplanen sikrer at programmet ikke bare oppfyller de akademiske behovene til deltakerne, men gir også et unikt innblikk i universitetsbyen gjennom en overflod av utøvende aktiviteter. Cambridge Immerse Economics kurset er både utfordrende og engasjerende, med studenter som lærer i små grupper for å sikre at hver elevs behov er adressert. I tillegg til å dekke materiale som er studert på A-nivå og IB-nivå, blir studentene også undervist på avanserte emner på universitetsnivå på en måte som er tilnærmet og lett å forstå. I tillegg til å konsolidere studentenes eksisterende forståelse for økonomi, introduserer kurset studenter til mer avanserte emner og debatter som ikke bare vil stimulere intellektuell nysgjerrighet, men vil også bidra til å forberede seg til å studere disiplin på universitetsnivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge London
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk

Cambridge Immerse

People I Met

People I Met

Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
undefined