Cambridge Marketing College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge Cambridge Marketing College?

Omdømme og erfaring

Cambridge Marketing College tilbyr kontinuerlige og diplom kurs i markedsføring og kommunikasjon i over 21 år. Vi sertifiserer mer enn 8000 fagfolk over hele verden gjennom en kombinasjon av gruppetimer og på nettet. Vi er den ledende opplæringssenter i Europa med åtte sentre i Storbritannia, men også sentre i Holland, Tyskland, Canada, Russland, Asia .... I fjor 99% av våre delegater sa de ville anbefale oss.

Trening

Alle våre kurs er

• undervist på engelsk, dette vil tillate deg å forbedre dine markedsføring ferdigheter samtidig som det gir deg muligheten til å studere på engelsk. Disse nye ferdigheter vil tillate deg å arbeide med markedsførere over hele verden. Du må beherske engelsk for disse kursene.

• kvalifikasjoner - Akkreditering CIM, CAM, MRS og ICRP, ledende organisasjoner i markedsføring og internasjonalt anerkjente medlemmer av EMC (European Marketing Confederation). Din kvalifisering vil gi deg en kvalifisering standard anerkjent verden over og legge til rette for dine profesjonelle mutasjoner.

• Fjern Trening / Utdanning en-line- identisk med det som er fastsatt i "face-to" i form av innhold og støtte.

• Obligatorisk klasse i England.

Høy kvalitet utdanning

Våre lærere er alle profesjonelle markedsføring eller PR. Dette gir oss muligheten til å berike vår utdannings- og yrkesutdanning og å gi utmerket suksess rate. Vi har for tiden et fakultet av over 60 professorer fra ulike bakgrunner, med ulike erfaringer og ferdigheter.

Suksessraten

Våre delegater har alltid hatt gode resultater. I fjor hadde vi 75 klasser med en suksessrate på 100%

Opplæringsmateriell: Gjestene får utdanningsstøtte høy kvalitet

  • En personlig veileder vil kontakte deg gjennom hele treningen - Selvfølgelig som inneholder evaluering øvelser guider, reelle eksempler, prøveopparbeidelse øvelser, ekstra ressurser for å utdype - kopier av beståtte eksamener Sensorene rapporter, oppgaver og svar eksemplarer som er valgt - Linker til ekstra ressurser - Tilgang til vår internett diskusjonsforum for debatt og trene lokale støttegrupper - Online webinarer - Conference Podcast

Steder

Cambridge

Address
Cambridge Marketing Colleges
Cygnus Business Park
Middlewatch
Swavesey

CB24 4AA Cambridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland