Les den offisielle beskrivelsen

Historie

Cardiff Sixth Form College : Begynnelsen

Cardiff Sixth Form College ble grunnlagt i 2004. Som en liten privat skole, var vi dedikert til å banebrytende en ny tilnærming. Kombinere små klassestørrelser, utmerket undervisning og individuell oppmerksomhet for hver elev; vi trodde på næringspotensialet - og resultatene var første klasse.

Siden da har høgskolen gått fra styrke til styrke. Hurtig vekst har nødvendiggjort utvikling på alle fronter. Vi har flyttet høgskolen to ganger etter hvert som ordene kom ut om våre prestasjoner, og vi bor nå på Trinity Court, Newport Road. I hjertet av Cardiff byen er vår moderne, romslige campus det perfekte stedet for våre voksende ambisjoner - og vi utvider fortsatt!

I 2009 godkjente Cardiff Sixth Form College sine første internasjonale studenter. Siden da har vi tatt imot flere og flere studenter fra utlandet, og tilbyr ombordstigningsfasiliteter og førsteklasses helsetjenester. Cardiff Sixth Form College er et grundig multikulturelt miljø. Vi er stolte av vårt mangfold, og vi har nå studenter fra over 30 forskjellige nasjonaliteter som studerer på våre høyskoler.

Vi har vokst på alle måter - mer stab, mer undervisning, mer suksess! Nå har Cardiff Sixth Form College nå sitt mål - Top Independent School i Storbritannia ved A-Level resultater! Vi er stolte av vår opprinnelse, men nå gleder vi oss til fremtiden. Vi tar sikte på å fortsette å streve for suksess; står i forkant med disiplinert og kreativ undervisning i kommende generasjoner.

Vår unike tilnærming

Hvordan gjør vi det?

Hvordan oppnår du høye karakterer? Hvilken form for utdanning støtter de mest avrundede studentene? Hvilket læringsmiljø fungerer egentlig? Dette er spørsmål vi spør hver dag på Cardiff Sixth Form College .

Som våre studenter arbeider vi hardt med våre studier. Vi analyserer våre klasser og lærerestiler; hele tiden sikter mot å perfeksjonere. Det er alltid mulig å forbedre - det er en vitenskap å undervise. Ved å evaluere detaljer om utdanning - stor og liten - gir vi den beste mulige atmosfæren for våre studenter å lære.

Tradisjon er viktig. Hver skole trenger en kultur. På Cardiff Sixth Form College er imidlertid vår kultur grundig i dag. Mange engelsk pensjonskoler stole på lange historier og arv. Her på Cardiff ser vi fremover. Vi ønsker å bygge for fremtiden og være standarden som alle skoler dømmes til. Og våre resultater viser at vi allerede er på vei ...

I 2017 oppnådde 92% av elevene A * -A karakterer, mens 99% av elevene oppnådde A * -B karakterer. I åtte år har vi blitt tildelt Top Private Co-Education Boarding School og Top Independent Sixth Form College i utdanningsrådgiverutdelingene. I tillegg har vi blitt rangert som nummer ett for A-Level, som resulterer i league-tabeller publisert av The Telegraph and The Times i fem påfølgende år.

For mer informasjon om priser og akkrediteringer, vennligst besøk vår Awards side.

øst møter vest

Cardiff Sixth Form College søker bokstavelig talt verden for de beste tilnærmingene til utdanning. Vår læringsfilosofi trekker fra både øst og vest. Som vår flerkulturelle studentgruppe tror vi at våre integrerte metoder skiller oss fra andre pensjonskoler.

Østen utdanning priser rigor og disiplin, og studentene får en førsteklasses forståelse av kjernefag i studentkroppen, mens vestlige tilnærminger verdsetter individuell kreativitet. Hver elev får gaver og oppfordres til å fremme talentene som er unike for dem.

På Cardiff Sixth Form College , tror vi at du ikke trenger å velge. Vår undervisning kombinerer styrken til begge systemene for å skape en unik pedagogisk tilnærming. Vi gir alle studentene en sterk, disiplinert læreplan for kjernefag, samtidig som de overvåker og støtter individuelle fremskritt. Vi jobber hardt mot karakterer, og utstyre hver elev med ferdigheter og selvtillit til å trives i deres liv utover. Våre studenter er klare til å bli med på universiteter i Storbritannia, USA, eller hvor som helst i verden! Utdanningen deres slutter ikke med oss, men vi tror det er best mulig start.

Akkrediteringer og priser

Cardiff Sixth Form College er stolt av å bli plassert øverst på Education Advisers 'ligatabeller for åttende år i rad, i to kategorier:

  • Top Private Co-Education Boarding School
  • Top Independent Sixth Form College

UK Education Advisers, en spesialist privat utdanning konsulenttjeneste som gir råd til foreldre fra hele verden, samler A Level statistikk gitt dem direkte av skoler i Storbritannia og gir årlige priser til de beste institusjonene basert på A * -A prosenter.

Crystal Awards, som de er kjent, ble presentert til Cardiff Sixth Form Principal, Gareth Collier, ved utdanningsrådgivere administrerende direktør Les Webb og utdanningskonsulent, Ryan Crittenden. Cardiff Sixth Form College har vunnet disse priser takket være sine fremragende 2017 A-nivå resultater, der det oppnådde 99% A * - B karakterer; 92% av disse var A * - En karakter. For å se en fullstendig rapport om resultatene våre, vennligst besøk vår A-Level Results-seksjon.

akkrediteringer

Etter vår siste inspeksjon (2016) gradert Independent Schools Inspectorate (ISI) Cardiff Sixth Form College som "overgår forventningene til kvaliteten på utdanningen."

Rapporten fortsatte å si:

"Kvaliteten på læreplanen, undervisningen og elevene er gode. Studentene får en ekstremt god utdanning i samsvar med deres mål og høgskolens mål ... Arrangementene for helse, sikkerhet og velferd for studenter er gode ... effektiviteten av styring, ledelse og ledelse er utmerket. "

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

A-levels

Cardiff Sixth Form College

På Cardiff Sixth Form College ønsker vi å fremme en ekte lidenskap for læring i våre studenter. Vår undervisning tar sikte på å få elevene til å tenke for seg selv. Vi tr ... [+]

Oversikt

På Cardiff Sixth Form College ønsker vi å fremme en ekte lidenskap for læring i våre studenter. Vår undervisning tar sikte på å få elevene til å tenke for seg selv. Vi tror at dette setter våre studenter bortsett fra mengden, noe som fører til gode resultater fra år til år.

Nedenfor er en kort introduksjon til det britiske A-nivå-systemet, vårt eget A-nivå-program og hvordan du best velger dine A-nivå emner. Informasjon om A-nivå kursene vi tilbyr på høgskolen er tilgjengelig på vår avdelings side.

For en grundig titt på alle fagvalgene som er tilgjengelige for studenter, vennligst last ned en kopi av vår faglige håndbok .

UK A-LEVELS - AS OG A2... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff
August 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk

Forberedende år

Cardiff Sixth Form College

Gjennom et ettårig intensivt GCSE-kurs, gir Cardiff Sixth Form College en unik mulighet for yngre studenter, hvorav mange ønsker å utvikle seg på den prisbelønte sjette f ... [+]

Oversikt

Gjennom et ettårig intensivt GCSE-kurs, gir Cardiff Sixth Form College en unik mulighet for yngre studenter, hvorav mange ønsker å utvikle seg til den prisbelønte form, for å kunne dra nytte av den inspirerende undervisningen, god karriereutvikling og moderne boarding miljø på toppskolen i Storbritannia.

En utmerket plattform for å gå videre til neste nivå og et solid grunnlag for å fortsette sine studier, gir dette nye kurset studentene mulighet til å studere mellom seks og ni sentrale fagfag, samt forbedre deres engelskspråklige ferdigheter i små klassestørrelser med intensiv undervisning.

Undervist av den eksisterende Cardiff Sixth Form-staben, vil alle studenter også delta fullt ut i sport, kulturelle aktiviteter, et superstudentprogram, akademiske berikningsmuligheter og hverdagens høyskoleliv, sammen med deres A Level-kolleger.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff
August 2020
Engelsk
1 år
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Cardiff Sixth Form College

Programmet er utviklet hovedsakelig for studenter i alderen 14 år som vil gå videre til heltidsopplæring i britiske institusjoner, enten umiddelbart etter ferdigstillelse ... [+]

Oversikt

Tenker du på å studere i Storbritannia? Hvorfor ikke komme sammen til vår sommerskole og få en start på jevnaldrende?

For sommeren 2018 vil Cardiff Sixth Form College tilby tre programmer:

1. AKADEMISK SOMMERPROGRAM

Programmet er utviklet hovedsakelig for studenter i alderen 14 år som vil gå videre til heltidsopplæring i britiske institusjoner, enten umiddelbart etter ferdigstillelse eller i det følgende år. Det er like egnet som et pre-GCSE eller pre-A-Level kurs, og vil tjene enten som en start eller som et omfattende revisjonsprogram. Bortsett fra intensiv engelskspråklig forberedelse, vil studentene også bli undervist i kjernefaglige fag (matematikk, biologi, kjemi, fysikk og økonomi) for å hjelpe dem til å tilpasse seg spesifikke krav til britisk utdanning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff
Kontakt skolen
Engelsk
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk