Les den offisielle beskrivelsen

Om våre College

En privat høyskole som ligger i hjertet av Oxford, spesialiserer Carfax College på å gi den høyeste kvalitet en-til-en og en liten gruppeundervisning.

Carfax tilbyr et strukturert læringsmiljø og et vennlig, responsivt samfunn. Her får hver elev individuell oppmerksomhet, støtte og oppmuntring, ikke bare i arbeidet med akademiske mål, men også når det gjelder deres personlige trivsel. Uansett om du studerer mot A-nivåer, GCSEer eller andre kvalifikasjoner, reviderer for eksamen eller re-sittende, får elever nytte av personlige programmer med undervisning som er nært tilpasset deres mål og behov, inkludert spesialavtaler for de med spesielle utdanningsbehov. Yngre elever følger en selvstendig læreplan som har blitt faglig utformet for å forberede dem til fremgang til ledende eldre skoler.

Med en rik kulturarv rett utenfor døren, og sportslige og kulturelle samfunn blomstrer over hele byen, oppfordrer Carfax elevene til å delta i en bred vifte av utdanningsmuligheter i samfunnet. En rekke overnattingsmuligheter er også tilgjengelig.

Gruppekurs starter i september og februar, men individuelle kurs kan starte når som helst på året. Kortsiktige og deltidsbaner tilbys også hele året, inkludert helger og helligdager.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

A-levels

Carfax College Oxford

A-nivåer er en "gullstandard" -kvalifikasjon, anerkjent over hele verden av universiteter og arbeidsgivere som et tegn på faglig fortreffelighet. De fleste studenter tar ... [+]

A-nivåer er en "gullstandard" -kvalifikasjon, anerkjent over hele verden av universiteter og arbeidsgivere som et tegn på faglig fortreffelighet. De fleste studenter tar tre A-nivåer, og de fleste universiteter krever dette, men andre tall mellom to og fem er ikke uvanlige.

Å studere for A-nivå er en krevende prosess, og tar normalt to fulle års studier i en skole eller høyskoleinnstilling. Denne strukturen passer imidlertid ikke til alle.

For studenter som trenger ikke-standard datoer, et høyere nivå av individuell støtte, eller som ønsker å ta uvanlige kombinasjoner av emner eller valgfrie moduler, er Carfax College her for å hjelpe.

A-nivå eksamener er for tiden midt i en prosess med betydelig endring. Fra 2001 til 2015 var eksamener "modulære" - hvert fag ble delt inn i fire til seks seksjoner, og de kunne tas eller gjenopptas individuelt over lengre tid. Nå, fra 2016 til 2019, går alle fag i batcher til et lineært format, hvor alle eksamenene må sitte i en økt på slutten av kurset.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Forberedende år

Carfax College Oxford

Carfax tilbyr et bredt spekter av kurs for elever som søker på britiske og amerikanske universiteter, samt de som søker inn på verdensledende universiteter andre steder. ... [+]

Carfax tilbyr et bredt spekter av kurs for elever som søker på britiske og amerikanske universiteter, samt de som søker inn på verdensledende universiteter andre steder.

Noen elever bruker 1-2 år på høgskolen, forbereder seg på et sett med A-nivåer eller andre kvalifikasjoner, samt kursspesifikke standardiserte tester (eller, når det gjelder søkere til amerikanske universiteter, Advanced Placement (AP) og SAT), mens andre blir med på helgen, kvelden eller på ferie.

Carfax tilbyr også et "Stiftelsesprogram", inkludert (hvor nødvendig) engelsk språkundervisning, for å forberede internasjonale elever for oppføring til ledende universiteter.

Kursene er utviklet for å imøtekomme hver elevs spesifikke behov, avhengig av universitetene han eller hun ønsker å komme inn på.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Carfax College Oxford

Internasjonale studenter vil ofte trenge litt hjelp med deres engelsk. Hvis det ikke er mulig å starte på et fagkurs uten å først vise en forbedring på engelsk, vil eleve ... [+]

Internasjonale studenter vil ofte trenge litt hjelp med deres engelsk. Hvis det ikke er mulig å starte på et fagkurs uten å først vise en forbedring på engelsk, vil eleven bli rådet til å begynne med et intensivt engelskkurs.

Carfax tilbyr svært tilpassede engelskkurs, med undervisning rettet mot de områdene som trenger mest mulig forbedring. Hvis elevene har som mål å utvikle seg til et faglig kurs, kan undervisningen orientere seg mot de aktuelle fagene. Hvis man følger et individuelt studium, kan programmets balanse justeres etter hvert som elevene går videre, og leksjoner i fagfag kan innføres så snart eleven når riktig nivå.

Elever vil noen ganger dra nytte av å fortsette med ekstra engelskundervisning mens de tar et heltids akademisk kurs. Carfax kan vurdere støttenivået som trengs, og innlemme de ekstra leksjonene i elevens tidsplan.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk