Carfax College Oxford

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om våre College

En privat høyskole som ligger i hjertet av Oxford, spesialiserer Carfax College på å gi den høyeste kvalitet en-til-en og en liten gruppeundervisning.

Carfax tilbyr et strukturert læringsmiljø og et vennlig, responsivt samfunn. Her får hver elev individuell oppmerksomhet, støtte og oppmuntring, ikke bare i arbeidet med akademiske mål, men også når det gjelder deres personlige trivsel. Uansett om du studerer mot A-nivåer, GCSEer eller andre kvalifikasjoner, reviderer for eksamen eller re-sittende, får elever nytte av personlige programmer med undervisning som er nært tilpasset deres mål og behov, inkludert spesialavtaler for de med spesielle utdanningsbehov. Yngre elever følger en selvstendig læreplan som har blitt faglig utformet for å forberede dem til fremgang til ledende eldre skoler.

Med en rik kulturarv rett utenfor døren, og sportslige og kulturelle samfunn blomstrer over hele byen, oppfordrer Carfax elevene til å delta i en bred vifte av utdanningsmuligheter i samfunnet. En rekke overnattingsmuligheter er også tilgjengelig.

Gruppekurs starter i september og februar, men individuelle kurs kan starte når som helst på året. Kortsiktige og deltidsbaner tilbys også hele året, inkludert helger og helligdager.

Steder

Oxford

Address
39-42 Hythe Bridge Street
OX1 2EP Oxford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland