Celtic English Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Celtic engelsk Academy er et British Council akkreditert, engelsk språksenter.

VI TILBYR engelsk timer med en utmerket liten student til personalet ratio som klasser er begrenset til maksimalt kun 10 studenter. Dette gir en vennlig student-fokusert læringsmiljø, slik at hver enkelt elev skal få den oppmerksomheten som han eller hun trenger for å lykkes.

Visste du at..?

Vi er akkreditert av British Council og ISI og er medlemmer av English UK. 98% av våre studenter sier at de ville anbefale Celtic engelsk Academy til sine venner og familie. Sommeren 2015 hadde vi studenter av opptil 50 forskjellige nasjonaliteter studerer hos oss.

Cardiffs praktiske oppholdssted også gjøre det enkelt for elevene å utforske mer av Storbritannia med tog eller buss. Det er en lav-kost, kosmopolitisk by som har en av Europas største kjøpesentre, er en tidligere olympisk arena og er i 2014 European Capital of Sport.

vårt navn

Tidligere kjent som Celtic School, fornyet vi vårt navn til å matche vår nye identitet: Celtic gjenspeiler den kulturelle arven vår beliggenhet. Vi holdt denne delen av vårt navn fordi Celtic engelsk Academy har fått et godt rykte gjennom jungeltelegrafen som Celtic School. Vi ønsker at våre fornyet merkevare for å dra nytte av dette.

Engelsk er det produktet vi selger. Ordet har makt som et produkt og er et symbol på mulighet for de som ønsker å lære det.

Academy er et mer prestisjefylt ord enn skolen. Skolene er ofte forbundet med et yngre publikum og obligatorisk oppmøte. Et akademi gir visjonen om studenter voksende og fremmarsj og er mer i tråd med vår kvalitet på opplæringen, tilgjengelig for alle aldre.

Våre verdier

Valuta for pengene etisk Personlig Professional Fleksibel Omsorgsfull Etablert Sosial Diverse Flerkulturell student vennlig Sikker innbydende kulturelt berikende

Steder

Cardiff

Celtic English Academy

Address
18 Park Grove
CF10 3BN Cardiff, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 29 2034 4805