Chef Academy London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Chef Academy London ble grunnlagt i 2007. Etter stor suksess i Italia åpnet vi vår første skole i Storbritannia, som ligger i London sentrum. Vårt mål er å trene våre studenter til å bli profesjonelle kokker.

Vi tilbyr en effektiv praktisk opplæringsplan som gir våre studenter alle verktøy og ferdigheter til å starte en karriere som profesjonell kokk. I løpet av kurset skal du trene på en av våre partner restauranter med en av våre kokk trenere. Du vil oppleve å jobbe i et levende profesjonelt kjøkken og få et innblikk i restaurantbransjen. Du vil håndtere alle aspekter av kokkens rutine, fra valg av ferske råvarer til balanse av matkostnader. Du vil lære alle teknikkene som kreves for å begynne å jobbe med en gang. Det viktigste aspektet og hvorfor vi tror vi lærer i den mest effektive formen er at du lærer fra fagfolk i et faglig miljø. Vi er den eneste skolen som tilbyr denne typen opplæring, og dette er grunnen til at våre studenter har en så høy suksessrate.

Vi tilbyr for tiden følgende kurs: Hospitality Management

Etter å ha fullført et av kursene våre, vil du ha alle verktøyene som trengs for å starte karrieren din umiddelbart. Du vil bli HACCP-sertifisert, ha ditt diplom fra Chef Academy London som er internasjonalt anerkjent og akkreditert av ASIC (Akkrediteringstjeneste for internasjonale høyskoler). Du vil kjenne din vei rundt kjøkkenet med tillit og ha alle teknikkene slik at du kan gå inn i et kjøkken som et aktivt medlem av brigaden.

Her på Chef Academy, ønsker vi det beste for våre studenters fremtid. Når du er ferdig med kurset, vil et medlem av vår karriere finne den perfekte jobben for deg og arrangere intervjuer for deg å delta. Vi har for øyeblikket en 100% sysselsettingsgrad.

Nye og spennende kurs!

Ta en titt på vårt helt nye kurs Hospitality Management og avansert matvitenskap! Lær å bli en profesjonell kokk og hvordan lykkes og effektivt administrerer ditt eget kjøkken.

Drømmer du om å forvandle din lidenskap for mat til en spennende ny bedrift eller karriere?

Bli med på en av våre kurs og lansere fremtiden på kulinariske feltet!


Kursmål

Chef Academy studenter lærer kunsten å lage mat fra en profesjonell plattform for å få erfaring i feltet. Vi tilbyr skreddersydde, praktiske og effektive kurs som ikke bare fokuserer på å undervise i de viktigste matlagingsteknikkene, men lærer også betydningen av hvordan det er å være kokk som arbeider i et profesjonelt kjøkken.

Våre studenter har muligheten til å trene sammen med Londons beste kokker, fra toppnivå fine dining til Michelin-stjerne nivå, i kjøkkenet på sine restauranter. De vil være klare til å begynne å jobbe umiddelbart etter vellykket gjennomføring av kurset. De vil ha alle de praktiske og teoretiske ferdighetene til å trygt komme inn i et profesjonelt kjøkken.

Chef Academy er en prestisjetunge skole som er internasjonalt anerkjent. Akademiet ble grunnlagt i Italia, og på grunn av stor suksess ble en annen skole åpnet kort tid etterpå i London, som er blant de mest anerkjente i Storbritannia. Graduating fra Chef Academy vil gi deg tilgang til den profesjonelle verden av matlaging. Vår skole er også internasjonalt anerkjent av ASIC (Akkrediteringstjeneste for internasjonale høyskoler).


Chef Academy Certificate

Chef Academy London er en prestisjetunge og internasjonalt anerkjent utdanningsinstitusjon. Hver dag flere og flere kandidater er ivrige etter å melde seg på en av våre høyt profesjonelle kurs, er Chef Academy London en av de mest anerkjente utdanningsinstitusjonene i London. Vi er stolte av å gi kvalitetskurs og tilberede den beste profesjonelle kokkens i bransjen!

Vår skole er internasjonalt anerkjent av ASIC (en akkrediteringstjeneste for internasjonale høgskoler), slik at våre studenter kan forfølge en karriere gjennom det nasjonale eller internasjonale territoriet.

Steder

Mayfair

Address
Hanover Square,17
W1S 1BN Mayfair, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: