Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Cheshire College - Sør

Vi har som mål å gi våre elever de ferdighetene, erfaringene og kvalifikasjonene som vil forberede dem på deres fremtidige karriere eller studier på høyere nivå ved høgskolen eller universitetet. Vi oppfordrer studentene våre til å bli trygge individer som vil gi verdifulle bidrag til bedrifter og den lokale økonomien i deres fremtidige karriere.

Vårt tilbud

Vi tilbyr en rekke kurs for lokalsamfunnene våre fra inngangsnivå til nivå 7 i følgende:

  • Et nivå
  • Heltidskurs
  • læreplass
  • Deltidskurs for voksne
  • Tilgang og høyere utdanningskurs
  • Skreddersydd opplæring for arbeidsgivere
  • Matematikk, engelsk, IT og ESOL-kurs for voksne
  • Programmer for internasjonale studenter
  • Futures-program

Sterke bånd med virksomheter

Vi er stolte av våre sterke bånd med lokale virksomheter i alle størrelser som drar fordel av skreddersydd opplæring levert på arbeidsplassen eller på College Campuses, og fra vårt tilbud om et bredt spekter av lærlingplasser som regnskap, catering, konstruksjon, ingeniørvitenskap og tannpleie. Vi samarbeider med mange store lokale arbeidsgivere i regionene som Bentley, Brownlow Furniture, Ecolab, Vauxhall Motors, Scottish Power, Unilever, Brunning and Price og National Grid.

Godkjent lærlingleverandør

Som godkjent lærlingleverandør kan vi støtte lokale arbeidsgivere som bruker det nye Levy-systemet for å rekruttere og trene lærlinger i sin virksomhet. Vårt forretningsutviklingslag kan også utføre en behovsanalyse for opplæring og komme med forslag til en skreddersydd opplærings- og utviklingsstrategi for organisasjonen, samtidig som de kan få økonomisk støtte tilgjengelig for virksomheter.124013_boy-524512_960_720.jpg
TaniaVdB / Pixabay

Programmer gitt i:
  • English (UK)

Denne skolen tilbyr også:

A-levels

Cheshire College - South & West

Cheshire College - South ... [+]

En nivåer

Cheshire College - Sør

A-nivåene er internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner for inngang i universitetet. Vanligvis velger studentene 3 fag over en periode på to år. På slutten av studiet tar de eksamener på alle de valgte fagene.

På en topp moderne campus og et dedikert internasjonalt kontor får studentene all støtten de trenger for å bosette seg raskt og føle seg komfortable.

455992 / Pixabay

Vi tilbyr et bredt spekter av fag på A-nivå:Kunst - moteArt - Fine ArtKunstBiologiBusiness studierKjemiKlassiske sivilisasjonerDatavitenskapDance (BTEC Certificate)Drama og teaterØkonomiEngelske språkEngelsk litteraturfranskVidere matematikkGeografiGeologityskHistorieLovMatematikkMatematiske studier (Core Maths Cert)Matematikk (AQA Level 3 Certificate)MedievitenskapMusikkutøvelse (BTEC Certificate)Musikkteknologi (BTEC Certificate)Filosofi, etikkPhotographyFysisk utdanningfysikkPolitikkpsykologisosiologispanskFeirer fremragende resultater!... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Crewe
September 2020
English (UK)
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Cheshire College - South & West