Les den offisielle beskrivelsen

Den internasjonal avdeling vil gjerne invitere deg til å studere ved Chichester College. Mer enn en språkskole, har vi tatt imot studenter fra hele verden for de siste 30 årene.

Vårt utvalg av akademiske, håndverksfag og foundation programmer tilbyr et utmerket utvalg med dokumentert suksess på tvers av alle fagområder. Vi er stolte av den støtten vi tilbyr våre internasjonale studenter. Chichester College er et hjem hjemmefra.

Det er komfortabel og trygg på stedet overnatting. Den livlige sosiale programmet hjelper deg å møte og få nye venner, tar du ut og om å oppdage den fantastiske byen Chichester og nærliggende høydepunkter under oppholdet. Nyt den utmerkede fasiliteter som du studerer og sosialisere med britiske studenter med samme interesser.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

perfekt beliggenhet

Chichester ligger i den sørlige kysten av England. Byen er kjent for sin naturlige skjønnhet og historiske severdigheter. Byen Chichester tilbyr en ekte britisk opplevelse med fantastisk arkitektur og en trygg atmosfære. Den sentrale plasseringen av campus gir deg tilgang til de lokale tog- og busstasjoner i løpet av fem minutter. Chichester har gode forbindelser til internasjonale flyplasser og direkte tog til Brighton, Portsmouth og London. Reise rundt UK er lett når du bor i Chichester.

Programmer som tilbys på Chichester

I hjertet av byen

Sentrum ligger bare fem minutter fra campus og har mange ting å se og nyte, for eksempel butikker, kinoer, teatre, bowlinghall, idrettshall og svømmebasseng, katedralen hager, kunstgallerier og mye mer.

fantastiske fasiliteter

Å gi den beste utdanning må du ha de beste fasilitetene. Det er derfor vi kontinuerlig forbedre vårt omfattende utvalg av topp kvalitet klasserom, ressurser og tjenester for å gi en ideell læringsmiljø.

sosial Programme

Få mest mulig ut av din tid i helger og på kveldstid. Ta del i kulturelle utflukter og kveldsaktiviteter. Det er en perfekt måte å sosialisere med alle dine nye venner og å besøke noen av Englands berømte byer.

Hendelser inkluderer:

  • Dagsturer til historiske landemerker og byer som Oxford, Cambridge, Badekar, Portsmouth, Arundel og Windsor Castle
  • Morsomme turer til Harry Potter World og Thorpe Park
  • Kvelds aktiviteter som bowling, filmkvelder, fester, quiz natt osv

Fritidsaktiviteter

Få mest mulig ut av din tid etter klasse Å delta i idrett og fritidsaktiviteter gir deg sjansen til å blande, dele ideer og praktisere engelsk med våre britiske studenter. Lær en ny ferdighet eller prøve en ny idrett under oppholdet.

GRATIS for alle studenter (aktiviteter kan variere)

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Chichester College

Det primære fokus for dette kurset er engelsk for kommunikasjon. ... [+]

Det primære fokus for dette kurset er engelsk for kommunikasjon.

15 timer per uke av general engelsk klasser

Tilgjengelig på nivå A1-C2 Studenter alder 16+ Maksimal klassestørrelse 16 Begynn hver mandag Varighet på 15 timer per uke Minimum opphold 2 uker Fordeler Studer på et campus med over 3500 britiske studenter og internasjonale studenter fra hele verden Nyt et bredt utvalg av spennende aktiviteter og klubber med britiske og internasjonale studenter Åpne ny Chi365 selvstudium portal og app En helårs internasjonalt sosialt program, turer og arrangementer [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Pulborough Chichester
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
2 - 24 uker
Campus
Les mer på norsk
Chichester College

Det primære fokus for dette kurset er å gi deg maksimal mulighet til å studere engelsk. ... [+]

21 timer per uke av general engelsk klasser

Det primære fokus for dette kurset er å gi deg maksimal mulighet til å studere engelsk.

Tilgjengelig på nivå A1-C2 Studenter alder 16+ Maksimal klassestørrelse 16 Begynn hver mandag Varighet av 21 timer per uke Minimum opphold 2 uker Fordeler Studer på et campus med 3500 britiske studenter og internasjonale studenter fra hele verden Velg ett av tre ettermiddag alternativer å utfordre dine engelskkunnskaper Sent klasse aktiviteter med britiske studenter og året rundt sosialt program for internasjonale studenter Åpne ny Chi365 selvstudium portal og app ettermiddag alternativer

Dette mer intensivt engelskkurs konsentrerer seg om å forbedre grammatikk, vokabular og uttale med et større fokus på ferdigheter i lesing, skriving, lytting og snakking.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Pulborough Chichester
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
2 - 24 uker
Campus
Les mer på norsk
Chichester College

Mer enn bare et språkkurs, studier i Utlandet kan du studere fag sammen med britiske studenter. Varighet: 1, 2 eller 3 terms.This kurset er en perfekt mulighet til å ha e ... [+]

Mer enn bare et språkkurs, studier i Utlandet kan du studere fag sammen med britiske studenter. Varighet: 1, 2 eller 3 ledd. Dette kurset er en perfekt mulighet til å ha et gap års erfaring i Storbritannia.

Du kan studere A-nivå eller yrkesfag med britiske studenter og forbedre dine språkkunnskaper med internasjonale studenter i General engelsk klasser.

Akademisk Studie År

Velg mellom 10 forskjeller leie lagt par

B2 engelsk er nødvendig for oppføring Studer to fag med UK A-nivå studenter og studere engelsk med andre internasjonale studenter Programmet er laget for å utvikle din akademiske fag kunnskap og forbedre din engelsk. Det gir også en full britisk studie i utlandet erfaring Velg de to fagene som best passer dine interesser og vi vil forberede ditt studium timeplanen - plasser er begrenset, så kan du søke tidlig Yrkes studieår ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Pulborough Chichester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

What do our international students think of Chichester College?