Chichester College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den internasjonal avdeling vil gjerne invitere deg til å studere ved Chichester College. Mer enn en språkskole, har vi tatt imot studenter fra hele verden for de siste 30 årene.

Vårt utvalg av akademiske, håndverksfag og foundation programmer tilbyr et utmerket utvalg med dokumentert suksess på tvers av alle fagområder. Vi er stolte av den støtten vi tilbyr våre internasjonale studenter. Chichester College er et hjem hjemmefra.

Det er komfortabel og trygg på stedet overnatting. Den livlige sosiale programmet hjelper deg å møte og få nye venner, tar du ut og om å oppdage den fantastiske byen Chichester og nærliggende høydepunkter under oppholdet. Nyt den utmerkede fasiliteter som du studerer og sosialisere med britiske studenter med samme interesser.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

perfekt beliggenhet

Chichester ligger i den sørlige kysten av England. Byen er kjent for sin naturlige skjønnhet og historiske severdigheter. Byen Chichester tilbyr en ekte britisk opplevelse med fantastisk arkitektur og en trygg atmosfære. Den sentrale plasseringen av campus gir deg tilgang til de lokale tog- og busstasjoner i løpet av fem minutter. Chichester har gode forbindelser til internasjonale flyplasser og direkte tog til Brighton, Portsmouth og London. Reise rundt UK er lett når du bor i Chichester.

Programmer som tilbys på Chichester

I hjertet av byen

Sentrum ligger bare fem minutter fra campus og har mange ting å se og nyte, for eksempel butikker, kinoer, teatre, bowlinghall, idrettshall og svømmebasseng, katedralen hager, kunstgallerier og mye mer.

fantastiske fasiliteter

Å gi den beste utdanning må du ha de beste fasilitetene. Det er derfor vi kontinuerlig forbedre vårt omfattende utvalg av topp kvalitet klasserom, ressurser og tjenester for å gi en ideell læringsmiljø.

sosial Programme

Få mest mulig ut av din tid i helger og på kveldstid. Ta del i kulturelle utflukter og kveldsaktiviteter. Det er en perfekt måte å sosialisere med alle dine nye venner og å besøke noen av Englands berømte byer.

Hendelser inkluderer:

  • Dagsturer til historiske landemerker og byer som Oxford, Cambridge, Badekar, Portsmouth, Arundel og Windsor Castle
  • Morsomme turer til Harry Potter World og Thorpe Park
  • Kvelds aktiviteter som bowling, filmkvelder, fester, quiz natt osv

Fritidsaktiviteter

Få mest mulig ut av din tid etter klasse Å delta i idrett og fritidsaktiviteter gir deg sjansen til å blande, dele ideer og praktisere engelsk med våre britiske studenter. Lær en ny ferdighet eller prøve en ny idrett under oppholdet.

GRATIS for alle studenter (aktiviteter kan variere)

Steder

Chichester

Address
Westgate Fields,
PO19 1SB Chichester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Pulborough

Address
North Heath,
RH20 1DL Pulborough, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland