Churchill Square Training And Development

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvordan kan vi hjelpe deg

Våre erfarne konsulenter vil gjøre det mulig å være det beste du kan være med våre personlige akseleratorkurs. Vi tilbyr også en rekke spesialiserte bedriftsopplæringspakker som gir konkrete fordeler for både individ og organisasjon.

Ved hjelp av innovative teknikker, inkludert verdens anerkjente psykometriske verktøy for å forbedre selvbevisstheten og forbedre teamforholdene, enten det er for å produsere høyt utførte lag eller å håndtere konflikter, har vi et kurs og et sett med banebrytende teknikker som skal brukes. Vi kjører også våre ekstremt populære "ansattes borte dager", hvor en morsom dag kombineres med et spesifikt skreddersydd treningselement.

Hvem vi er

Churchill Square , som treningsleverandør, tror vi på en sterk kombinasjon av faglige, praktiske, organisatoriske og ledelsesmessige ferdigheter, og erfaring er det som gjør oss unike. Alle våre konsulentteam og tilknyttede selskaper har et godt kjent rekord som treningsleverandør i deres felt og kan umiddelbart levere en skreddersydd serie av coaching, trening eller ledelseskonsultasjon for dine forretningsbehov. Alle våre produkter og tjenester er konkurransedyktige og vil gi deg langvarige løsninger.

Training & Development

Kvalitetsopplæringsløsninger for å forbedre individuell eller lagspotensial og utvikle nye ferdigheter. Av hyllen eller skreddersydde treningsløsninger.

Inspirerende, Motivasjonell, Lidenskapelig!

Susan LLOYD, Konsulent

Susan startet sin karriere som oppdragsgiver i Royal Navy, forlot med en MBA og psykometrisk testkvalifikasjoner hun startet en omfattende midlertidig karriere, som jobbet i staten, Whitehall, NATO, privat og offentlig sektor og globale veldedige organisasjoner. En erfaren profesjonell i trening og utvikling, psykometri, kommunikasjon hun er i stand til å snu hånden til nesten alt, med et øye for hvilke organisasjoner som ønsker til riktig pris.

Steder

Portsmouth

Address
Churchill Square Consulting Ltd
Gatcombe House
Copnor Rd, Portsmouth

PO3 5EJ Portsmouth, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: