City College Brighton & Hove

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

City College lover en utmerket erfaring i en vennlig, støttende atmosfære med et stort fellesskap ånd og ypperlige fasiliteter som re-skape reelle arbeidsmiljøer.

City College sentrale campus er i Brighton summende, fasjonable North Laine området og hvert år, rundt 7000 lokale og internasjonale studenter velger høgskolen som sitt neste skritt inn i en karriere eller på universitetet. Høgskolen tilbyr mer enn 700 kurs, fra grunnleggende yrkesutdanning til universitetsnivå studie, samt et bredt spekter av engelskkurs.

Studenter nyte et unikt læringsmiljø der de blir en del av den større college samfunnet sammen britiske studenter.

Vi forstår at det å velge hvor du skal studere er en viktig beslutning, spesielt for en internasjonal student som kommer fra utlandet.

Grunner til å velge City College Brighton - KVALITET: Vi er et British Council Akkreditert Centre og medlemmer av English UK. - Klarert: Vi er et UKVI godkjent Tier 4 sponsor. - Etablert: Vi ble etablert over 100 år siden, og har en lang historie med innbydende internasjonale studenter. - Dedikerte: En dedikert innkvartering og velferdstjeneste for internasjonale studenter. - Professional: Profesjonelle veiledere som vil hjelpe deg å nå dine mål. - Modern: Utmerkede fasiliteter, inkludert et bibliotek og datasenter, kafeteria og gratis treningsstudio. - Valg: Et bredt utvalg av kurs fra Allmenn gjennom til universitetsnivå. - Inclusive: Immersion i en britisk College miljø som tillater muligheter til å samhandle med våre britiske elever. - Fun: Regelmessig sosiale arrangementer for å fremme student interaksjon.

Steder

Brighton

Address
City College Brighton and Hove
Pelham Street, Brighton

BN1 4FA Brighton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland