Les den offisielle beskrivelsen

Om Coaching for Change

Vi trener og mentorer enkeltpersoner til å bli ledere for endring i å kjøre mot en slankere, innovativ og kontinuerlig forbedrende organisasjon. Vi har et godt bevis på at kundene bidrar til å redusere kostnadene betydelig, samtidig som de opprettholder ytelsen i sikkerhet, kvalitet, kostnad, levering, produktivitet og moral.

Vi har opparbeidet et samarbeidsnettverk av konsulenter nærmer seg 60 personer. Våre konsulenter har erfaring med å se og utvikle god praksis innen Shingho prisvinnende bedrifter. 90% har jobbet i Toyota på Group Leader nivå eller høyere. Vi tar en "annen tenkemåte" fra tradisjonell ledelse. Vi er "hands-on" på arbeidsplassen og gjør alt som trengs for å sikre rask bærekraftig forandring. Det betyr ikke å ta eierskapet vekk fra personell i systemet eller interne forandringsledere.

Klientene vi liker å jobbe med, ikke bare sende noen på et kurs for å komme tilbake til jobb - forretninger som vanlig. De vil gjøre en forskjell, og det gjør vi også! Vår etos og portefølje er designet for å drive ekte læring ved å bruke nye verktøy, teknikker og metoder på arbeidsplassen.

Vi er forpliktet til standarder og profesjonalitet skissert av Chartered Management Institute. Vi leverer konsulentkvalifikasjoner gjennom Institute of Business Consulting (del av Chartered Management Institute). Den eneste profesjonelle kroppen i Storbritannia dedikert til å fremme de høyeste standardene for ledelse og lederskapskompetanse.

Vi er et godkjent senter med Institutt for ledelse og ledelse Storbritannias største tildelende organ for ledelse og ledelse kvalifikasjoner og Chartered Management Institute tilbyr et bredt spekter av kvalifikasjoner og godkjente programmer fokusert på endringsledelse, coaching og forretnings forbedring teknikker.

Vi fokuserer på bærekraftig forandring i forfølgelsen av excellence og anerkjent for det!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Coaching for Change

Dette er et 2-dagers kurs godkjent av Institutt for ledelse og ledelse, designet for å gi individer innsikt i lean six sigma og forståelse av deres rolle som et "gult bel ... [+]

Kursbeskrivelse

Dette er et 2-dagers kurs godkjent av Institutt for ledelse og ledelse, designet for å gi individer innsikt i lean six sigma og forståelse av deres rolle som et "gult belte" i et team som støtter en "Green Belt" prosjektledelse.

På slutten av treningen forstår personer hvordan de kan støtte forbedringsprosjekter, og vil ha mulighet til å bruke en "annen tenkemåte".

Din bedrift vil se en retur fra treningen via forbedret team som arbeider for vellykket prosjektleveranse. Kurset har avslørt "skjulte" ledere som har gått på å bli strategiske forandringsagenter innen virksomheten som investerte i dem.

Forstå hvordan Lean og Six Sigma passer sammenForstå de 7 avfallene og effekten på ytelsen ved å fokusere på dem.Hvordan forbedringer bør fokuseres på å levere verdi tilpasset behovene til kunden og bedriftenHvordan kjøre avfall og variabilitet ut av systemetEn forståelse av grunnleggende variasjonene og hvordan det påvirker prosessytelsenVet hvordan DMAIC-metoden brukes til å forbedre prosesser.Forstå den gule belterollen i et lean six sigma prosjektteam og de andre typiske roller i en lean six sigma distribusjonsstrategi.Slik bruker du de vanlige, grunnleggende forbedringsverktøyene... [-]
Qatar Doha
August 2020
Engelsk
2 dager
Campus
Les mer på norsk
Coaching for Change

Dette kurset gir deg effektive verktøy, teknikker og strukturer for å jobbe som forandringsagent eller intern konsulent, som konsulent som ønsker å bekrefte og utvide til ... [+]

Oversikt

Dette kurset gir deg effektive verktøy, teknikker og strukturer for å jobbe som forandringsagent eller intern konsulent, som konsulent som ønsker å bekrefte og utvide tilnærming eller som en intern, kontinuerlig forbedringsleder som ønsker å overvinne hindringer for endring.

Roller av tidligere deltagere inkluderer:

Konsulenter (internt og eksternt)Ledere (ønsker å adoptere en konsulentstil)ProsjektledereDataanalytikereIkke for profitt ledereLæring og utvikling førerLøsningsarkitekterProsjektledereLean PractitionersBytt agenter / ledereSupply Chain EngineersKontinuerlige forbedringsledere

Utviklet av utøvere for utøvere.

Det finnes også et internt leveringsalternativ for seks eller flere personer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
3 dager
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Coaching for Change

Hvis du er ny til å coaching eller ønsker å utvide dine lederskapskompetanse, utforske coaching for første gang og ønsker å oppleve fordelene ved å bruke en coaching-stil ... [+]

Komme i gang med å bli en god trener

Hvis du er ny til å coaching eller ønsker å utvide dine lederskapskompetanse, utforske coaching for første gang og ønsker å oppleve fordelene ved å bruke en coaching-stil, så er dette kurset for deg. Du vil finne at du forandrer din tilnærming på jobben og hjemme og blir mer effektiv med et bredere utvalg av handlinger.

For det fullt utdannede programmet er det 4 dager i arbeidslokale i klasserom:

D3.01 Forstå god praksis i coaching på arbeidsplassen

Beskriv rollen, ansvaret og egenskapene til den effektive arbeidsplassen trenerBeskriv omfanget av hensiktsmessig atferd for en trener å bruke til å demonstrere respekt for elevens synspunkter og holdninger, fremme likestilling og unngå å misbruke deres forhold til andreForklar hvordan passende vurderingsverktøy kan brukes til å identifisere en persons læringsbehov og læringsstiler eller preferanserForklar viktigheten av å bli enige om hensiktsmessige læringsutbytte for arbeidsplass coaching aktiviteterForklar hvordan avtalt læringsutbytte og en persons læringsstiler eller preferanser skal brukes til å bestemme en passende coaching-stilKjenne eventuelle potensielle hindringer for å oppnå de planlagte resultatene av coaching på arbeidsplassen og forklare egnede strategier for å overvinne disse barriererVurder egen evne til å bruke en rekke mellommenneskelige kommunikasjonsstrategier og gi effektiv tilbakemelding til elevene om deres ytelse for å trene dem på arbeidsplassen... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Derby
Åpen påmelding
Engelsk
4 dager
Campus
Les mer på norsk
Coaching for Change

Coaching for Change er stolt av å tilby Institutt for ledelse og ledelse (ILM) Level 5 Coaching og Mentoring kvalifikasjon. Denne kvalifikasjonen er utformet for å støtte ... [+]

Oversikt

Coaching for Change er stolt av å tilby Institutt for ledelse og ledelse (ILM) Level 5 Coaching og Mentoring kvalifikasjon. Denne kvalifikasjonen er utformet for å støtte ledere i utviklingen av ledelse coaching og veiledning ferdigheter, samt å hjelpe dem å identifisere sammenhenger mellom coaching, veiledning og oppnåelse av forretningsmål.

Hva involverer ILM Level 5 Coaching Qualification?

Denne kvalifikasjonen kan fås gjennom to tilnærminger:

7 dager i klasserommet læring;En blanding av tre dager med klasseromsinnlæring og deretter ekstra tid brukt til å lære via en intern portal på egen hånd.

Uansett hvilken av disse tilnærmingene du tar, vil du bli pålagt å bruke 12 timers tidssamarbeid i organisasjonen din, bygge opp den praktiske erfaringen med coaching og logge arbeidet ditt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Derby
Åpen påmelding
Engelsk
12 timer
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Coaching for Change

Ved gjennomføring av nettkurset, klasseromskurset eller verifisert anerkjent forutdanning, vil elevene bruke A3-metodikken og -malen for å takle et virkelighetsproblem. D ... [+]

Oversikt

Ved gjennomføring av nettkurset, klasseromskurset eller verifisert anerkjent forutdanning, vil elevene bruke A3-metodikken og -malen for å takle et virkelighetsproblem. Derfor vil din bedrift innse en avkastning på investeringen fra deg som utvikler denne kvalifikasjonen.

Prosessen for å oppnå denne nivå 3-kvalifikasjonenDu fullfører e-læringskurset eller klasserommet (Vær oppmerksom på at vi også vurderer anerkjent tidligere læring)Du registrerer deg med Coaching for Change og betaler kvalifikasjons- og støttegebyr. Foto-ID kreves.Du fullfører A3 for prosjektet ditt (inkludert signering fra sponsoren din) og laster opp den til Learning Management System.Du fullf... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Derby
Åpen påmelding
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Coaching for Change

Leveres internt for kunder med en skreddersydd tilnærming til dine behov. ... [+]

Praktisk problemløsende verksted

Leveres internt for kunder med en skreddersydd tilnærming til dine behov.

Dette er en 2-dagers workshop strukturert rundt et real-case studieproblem. Delegasjonene vil jobbe i lag på casestudien og bli utfordret til å gi mening om data og ikke hoppe til konklusjoner. Dens morsomme rollespill type læringsmiljø.

På slutten av verkstedet vil delegatene ha tillit og tenkemåte for å sikre at problemene løses systematisk.

Delegater vil utforske ulike tilnærminger til problemløsning basert på prinsippet om PDCA-tenkning. De vil bruke 8D- og A3-formater for å sammenligne og kontrastere ved hjelp av casestudiedataene.

Første dagen:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Derby
Åpen påmelding
Engelsk
2 dager
Campus
Les mer på norsk