Conde Nast College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Condé Nast College of Fashion & Design


Condé Nast College of Fashion & Design gir studentene en moteopplæring i verdensklasse i hjertet av London.

Våre kurs smelter sammen spennende og intensiv akademisk læring med enestående tilgang til de beste og lyseste sinnene i bransjen, inkludert teamene på Vogue, LOVE, Glamour, GQ og en rekke andre Condé Nast-titler.

Høgskolen tilbyr svært kreative kurs kombinert med et solid fundament i bransjens forretningsside. Hensikten med kursene våre er å forberede studentene på en rekke jobber /; styling, journalistikk, motekjøp, markedsføring, merkevarebygging, grafisk design, PR, digital strategi, business, eventsentreprenørskap, e-handel og mange flere karriereveier.

Vi tilbyr for øyeblikket følgende akkrediterte kurs - MA Fashion Media Strategy, MA Creative Direction for Fashion Media, MA Fashion Journalism, MA Fashion Fashion, MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (i samarbeid med Richmond University), the BA (Hons) motekommunikasjon, det ettårige Vogue Foundation-programmet og det ti ukers Vogue Fashion Certificate.

Våre korte kurs inkluderer det fire ukers Vogue Intensive Summer Course, en ukes kurs: Fashion Styling Course, Fashion Journalism Course, Fashion Business Course, Business of Beauty, Streetwear og Brand Drop Culture og Vogue Teen Weekend samt seks ukers uke Mote og bilde online program.

Vi godtar nå søknader og ser frem til å ønske deg velkommen til Condé Nast-familien.


Studentopplevelsen


Å studere ved Condé Nast College of Fashion & Design er en spennende, engasjerende og unik berikende opplevelse.


Med tilgang til noen av de mest fremragende kreative sinnene i bedriften, pluss intensive, yrkesmessige kurs og en travel timeplan - både i vår nye, moderne bygning og utover i gallerier, studioer og så videre - vil studentene finne sine dager på Condé Nast College er både opptatt og givende. Vi tror at vennskapene studentene knytter hverandre mens de studerer sammen med oss, er like viktige som nettverksmulighetene de vil ha med et enormt antall fagpersoner i ekstern bransje. Som et resultat oppmuntrer vi en rik, engasjert og kollegial holdning fra studentene våre mens de er her hos oss, slik at de kan knytte faste vennskap som de vil føre videre til deres utallige, og utvilsomt fantastiske karrierer over hele kloden.


Karriere


Condé Nast College plasserer studentene våre i en posisjon til å nå sin drømmekarriere. Høgskolen tilbyr utmerkede bransjelink og partnerskap. Studentene får ikke bare en grundig forberedelse på forretningslivet, de har allerede hatt et omfattende engasjement med yrkesverdenen før de forlot college. Arbeidserfaring / praksisplasser hos Condé Nast kan tilbys en valgt gruppe av de mest talentfulle studentene. Høgskolen kan ikke pantsette arbeidsplasser hos andre selskaper, men det vil gi introduksjoner og anbefalinger for stjernestudenter.
Høgskolens karriererådgivere er i stand til å veilede studenter om videre studier, sysselsettingsmuligheter, praksisplasser, plasseringer og prosjekter som er relevante for hver students krav. De tilbyr en profesjonell tjeneste designet for å svare på individuelle behov.
Karriererådgiverne holder også workshops om CV-skriving, porteføljepresentasjon, jobbsøkerferdigheter og intervjuteknikker.
Vær oppmerksom på at individuell karriereveiledning er bare tilgjengelig for studenter på våre akkrediterte kurs - alle MA-programmene, BA (Hons) motekommunikasjon, Vogue Foundation-programmet og Vogue Fashion Certificate.


College Fasiliteter

Condé Nast College of Fashion & Design har fremragende fasiliteter, skapt og nyoppført med ambisjonene fra høgskolen og studentene våre i tankene. Videre tilbyr vi studentene et moderne læringsmiljø som er både inspirerende og provoserende.

Høgskolen er anerkjent over hele verden som et senter for pedagogisk fortreffelighet - et sted hvor en ny generasjon av moteindustriens beste markedsførere, PR, stylister, redaktører, utgivere og journalister starter sin karriere. Høgskolen oppnår dette ved å sette opp banebrytende, student-sentrert, "hvor som helst, når som helst" læring i hjertet av vår praksis. For å være sikker på at våre studenter får størst mulig nytte av det unike innsiktet de mottar i moteindustrien og dens historiske sammenheng, vedtar høgskolen en personlig og svært fleksibel tilnærming til studentenes læring.


Læringsmiljø
Kursene våre er basert på praktiske metoder - ikke bare teori. Undervisning er intensiv og støttende, og kombinerer en høy andel ansikt til ansikt-økter med online læringsfasiliteter. Denne moderne, blandede læringsmetoden gjør det også mulig for lærere å overvåke studentenes fremgang regelmessig og å levere effektive og konstante tilbakemeldinger som er avgjørende for å sikre vellykkede læringsresultater. Studentene får også verdifull, praktisk erfaring med å levere visuelle presentasjoner. Condos Nast College's etos er å utstyre studentene med kunnskaper og ferdigheter som passer for et bredt spekter av karrierer i motebransjen eller å forberede dem til videre studier innen relevante felt.

Bibliotek - Print og Digital
Studentene har tilgang til et vell av trykte og digitale medier. Høgskolens sentrale beliggenhet i London betyr også at studenter har enkel tilgang til mange viktige offentlige biblioteker og museer, inkludert Det britiske biblioteket, National Art Library på V&A, Design Museum, Westminster Reference Library, Tate Library og arkivlesesaler.

Steder

London

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss