Coventry College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hva vi gjør

Enten du trenger å forbedre dine grunnleggende ferdigheter eller studere for høyere utdanning, kan vi tilby teknisk og faglig utdanning av høyeste kvalitet for å sikre suksess.

Våre kurs dekker hundrevis av potensielle Pathways , som er designet for å forbedre karriereutsikter og hjelpe deg med å utvikle seg til universitetet og videre.

Vår styrke kommer fra vår nær tilknytning til industri og lokale arbeidsgivere som bidrar til utformingen av kursene våre for å sikre at de blir aktuelle og relevante for deres behov. De gir også verdifulle arbeidsopplevelsesmuligheter, sakkyndig veiledning og gjesteforelesere, som alle vil forbedre sjansene dine for å sikre drømmejobben.

Vi jobber med deg for å sikre at du får tilgang til all hjelp og støtte du trenger, enten det er personlig, pedagogisk eller økonomisk. Vi tror at Coventry er et flott sted å bo, jobbe og vokse, og vi feirer prestasjonene fra våre studenter.

Hvorfor Coventry College ?

En fremtid uten kvalifikasjoner og / eller ferdigheter blir stadig vanskeligere. Coventry College er her for å gi folket i Coventry støtte, informasjon, opplæring, ferdigheter og kunnskaper for å hjelpe deg med å utvikle seg i karriere og realisere dine ambisjoner.

Stolthet i høgskolen, stolthet i byen

Denne nye College ble dannet da City College Coventry og Henley College Coventry fusjonerte tirsdag 1. august 2017. Vi har to campuser, City Campus og Henley Campus som ligger på tidligere steder i tidligere høyskoler. Vi er den største videreutdanningshøgskolen i byen og området rundt. Vårt mål er å betjene dette området, forbedre ferdigheter, beholde fortreffelighet og nyte denne fantastiske byen.

Læring for alle stadier og alle aldre

Fra førsteklasses kvalifikasjoner, gjennom til gradenivå og spesialist profesjonelle kurs er det noe her for studenter med liten eller ingen formell opplæring helt opp til karriere high-flyers.

Forvent et levende miljø der du kan møte mennesker fra forskjellige bakgrunner og kulturer.

Utmerkede fasiliteter

Bykampen ble ferdigstilt i 2008 og er lett tilgjengelig fra sentrum og bussruter. En gang inne finner du fantastiske fasiliteter fra utendørs byggeplasser til media og opptakssentre. Dansestudier bor sammen med IT-suiter og avslappende fellesrom. Steder å spise, studere, møte og skape for studenter på alle kurs.

Henley Campus-nyutviklingen ble gjennomført i mars 2014. Henley-8m-fasilitetene inkluderer et atrium med et utstillingsområde for å vise studentarbeid, en ny blokk med 14 store klasserom og toppmoderne konferansefasiliteter, fire nye hår og skjønnhetssalonger, en livlig restaurant, et sports- og treningssenter og et barnehage.

Steder

Coventry

Address
City Campus
50, Swanswell Street
Coventry

CV1 5DG Coventry, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Coventry

Address
Henley Campus
Henley Road
Bell Green
Coventry

CV2 1ED Coventry, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland