Les den offisielle beskrivelsen

Hva vi gjør

Enten du trenger å forbedre dine grunnleggende ferdigheter eller studere for høyere utdanning, kan vi tilby teknisk og faglig utdanning av høyeste kvalitet for å sikre suksess.

Våre kurs dekker hundrevis av potensielle Pathways , som er designet for å forbedre karriereutsikter og hjelpe deg med å utvikle seg til universitetet og videre.

Vår styrke kommer fra vår nær tilknytning til industri og lokale arbeidsgivere som bidrar til utformingen av kursene våre for å sikre at de blir aktuelle og relevante for deres behov. De gir også verdifulle arbeidsopplevelsesmuligheter, sakkyndig veiledning og gjesteforelesere, som alle vil forbedre sjansene dine for å sikre drømmejobben.

Vi jobber med deg for å sikre at du får tilgang til all hjelp og støtte du trenger, enten det er personlig, pedagogisk eller økonomisk. Vi tror at Coventry er et flott sted å bo, jobbe og vokse, og vi feirer prestasjonene fra våre studenter.

Hvorfor Coventry College ?

En fremtid uten kvalifikasjoner og / eller ferdigheter blir stadig vanskeligere. Coventry College er her for å gi folket i Coventry støtte, informasjon, opplæring, ferdigheter og kunnskaper for å hjelpe deg med å utvikle seg i karriere og realisere dine ambisjoner.

Stolthet i høgskolen, stolthet i byen

Denne nye College ble dannet da City College Coventry og Henley College Coventry fusjonerte tirsdag 1. august 2017. Vi har to campuser, City Campus og Henley Campus som ligger på tidligere steder i tidligere høyskoler. Vi er den største videreutdanningshøgskolen i byen og området rundt. Vårt mål er å betjene dette området, forbedre ferdigheter, beholde fortreffelighet og nyte denne fantastiske byen.

Læring for alle stadier og alle aldre

Fra førsteklasses kvalifikasjoner, gjennom til gradenivå og spesialist profesjonelle kurs er det noe her for studenter med liten eller ingen formell opplæring helt opp til karriere high-flyers.

Forvent et levende miljø der du kan møte mennesker fra forskjellige bakgrunner og kulturer.

Utmerkede fasiliteter

Bykampen ble ferdigstilt i 2008 og er lett tilgjengelig fra sentrum og bussruter. En gang inne finner du fantastiske fasiliteter fra utendørs byggeplasser til media og opptakssentre. Dansestudier bor sammen med IT-suiter og avslappende fellesrom. Steder å spise, studere, møte og skape for studenter på alle kurs.

Henley Campus-nyutviklingen ble gjennomført i mars 2014. Henley-8m-fasilitetene inkluderer et atrium med et utstillingsområde for å vise studentarbeid, en ny blokk med 14 store klasserom og toppmoderne konferansefasiliteter, fire nye hår og skjønnhetssalonger, en livlig restaurant, et sports- og treningssenter og et barnehage.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Coventry College

Enten du bare vil lære engelsk, eller bare smøte opp dine ferdigheter, kan du velge et program som passer deg. Coventry College er en velfungerende, høy kvalitet, offentl ... [+]

Oversikt

Enten du bare vil lære engelsk, eller bare smøte opp dine ferdigheter, kan du velge et program som passer deg. Coventry College er en velfungerende, høy kvalitet, offentlig høyskole med gode lærere. Vi er britiske rådet akkreditert for engelsk språkundervisning.

Studer 15, 18 eller 21 timer engelsk hver uke og nyt fritiden din i denne fantastiske studentbyen og utforske Storbritannia i ferien.

Våre engelskspråklige EFL-programmer er helt fleksible:

De starter hver mandag i løpetidDu velger hvor mange timer å studere per uke 15, 18 eller 21 timerDu velger hvor mange uker du vil studereBare gi oss beskjed om hva du vil, og vi vil sende deg et tilbudPriser fra bare £ 9 per timeProgram... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Kontakt skolen
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Coventry College

Hvis du vil lære engelsk, få venner, ha det gøy og utforske Storbritannia, kom og bli med oss ​​i juli og / eller august. ... [+]

Oversikt

Hvis du vil lære engelsk, få venner, ha det gøy og utforske Storbritannia, kom og bli med oss ​​i juli og / eller august.

Coventry College er et godt ressurs, høy kvalitet, offentlig høyskole i Coventry med utmerkede lærere, og vi tilbyr utmerkede sommerskoler til rimelige priser. Vi er britiske rådet akkreditert for engelsk språkundervisning.

Etter å ha lært engelsk hver morgen med våre høyt kvalifiserte veiledere, kan du lære mer om Storbritannia og ha det gøy ved å bli med i vår ettermiddagsaktivitetsplan.

Vi vil ta deg til kulturbyer som London, Oxford, Cambridge, Bath, Liverpool eller Manchester, og du kan besøke britiske universitetsbiblioteker for å gjøre fremtidens valg enklere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Kontakt skolen
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Coventry College

Fast-track tilgang til høyere utdanning kurs forbereder deg til å studere på universitetet og er anerkjent av de fleste britiske universiteter. Den er designet for de som ... [+]

Oversikt

Fast-track tilgang til høyere utdanning kurs forbereder deg til å studere på universitetet og er anerkjent av de fleste britiske universiteter. Den er designet for de som har forlatt skolen og ønsker å få en kvalifisering som er høy nok til å få adgang til bachelorstudiet i Storbritannia. Fast-Track-kurset løper fra januar til juni og vil bli fullført på bare 6 måneder.

Studierom

Studietidene består av 15 obligatoriske klassekontakt timer pluss 3 timers studiekompetanse og engelsk støtte per uke. Du må også forplikte seg til selvstudium utenfor klassetiden.

Du vil studere en rekke moduler som vil utgjøre 45 studiepoeng. Enheter kan omfatte:

Human Resource ManagementDriftsadministrasjonmarkedsføringPlanlegger en vellykket bedriftEtterspørsel og forsyningMakroøkonomi og bedriftsmiljøMarkedsstrukturkontoer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
August 2020
Engelsk
6 måneder
Campus
Les mer på norsk