DLD College London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DLD er den eldste og en av de mest prestisjetunge høyskolene i Storbritannia, som siden grunnleggelsen i 1931 har bygget et sterkt rykte blant studenter, foreldre, skoler og universiteter.London, United Kingdom - Palace of Westminster (Houses of Parliament). UNESCO World Heritage Site.

DLD College London opererer fra en spesialbygd campus i hjertet av London med utsikt over Westminster og Thames River.

Vi fokuserer på hver student som individ, og tilbyr hver person de aller beste lærings- og pedagogiske ressurser. Vi tar sikte på å bygge tillit til våre studenter, slik at de får tilgang til en rekke gradskurs på toppuniversiteter. Vi er en høyskole notert for sin vennlighet og informality, og vi behandler våre studenter som unge voksne.

Som en del av Alpha Plus-gruppen, har DLD College som mål å opprettholde en "gullstandard" av utdanningskvalitet. Klasser er små, slik at studenter og lærere kan fokusere på de mest effektive måtene å lære. Vi strekker og utfordrer våre studenter, motiverer dem og øker sine egne forventninger til seg selv. Dessuten støttes vårt læringssamfunn av en e-læringsplattform.

The College tilbyr ypperlig, moderne undervisningsmuligheter og ressurser i et av Londons sikreste og mest tilgjengelige områder, et steinkast fra Westminster Bridge og Houses of Parliament. Selv om høgskolen er sterk på alle fagområder, er vår kreative kunst gjennomsiktig vellykket og våre teater-, kunst- og design-, musikk- og fotostudioer er skinnende steder.

Det er rundt 500 studenter på høgskolen , hvorav noen forbereder seg på nivåer, noen studerer for sine GCSEs, og noen studerer for BTECs og International Foundation Programs. Vår store sjette form gir kollegiet muligheten til å tilby et bredt spekter av fag, støttet av et sterkt velferdssystem og høy kvalitet på høyere utdanning og karriere råd. For studenter som trenger bolig, tilbyr DLD College over 200 rom i vår spesialbygde studentbolig rett over våre College-lokaler. DLD har et omfattende utvalg av aktiviteter utenfor klassen, sportslig, kulturell og sosial. Tydeligvis tror vi at vi har noe veldig spesielt her, noe du bare kan oppleve ved å besøke oss. Jeg ser frem til å møte deg.

Irfan Latif, regissør

Steder

London

Address
199 Westminster Bridge Road
London
SE1 7FX

SE1 7FX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland