ELITE FOOTBALL ACADEMY

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Akademiet er unikt, da det er laget for å gjøre det mulig for talentfulle spillere å få tilgang til profesjonell / ikke-ligaspillet, samt tilgang til amerikanske universiteter og klubber. Å spille Pathways for spillere inkluderer:

  • UK Club Links
  • International Club Links
  • Amerikansk fotball stipend

Akademiet vil konkurrere i BUCS-ligaen, samt konkurrere mot ulike klubber fra Storbritannia og i utlandet i "utstillingsvinduer". Videre vil årlige slutten av året leirene bli holdt i land over hele Europa for å gjøre det mulig for spillere å få en følelse for europeisk fotball.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Fotball Grad

Campus Heltidsstudier August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Fremtidige Elite Sports kan tilby et heltids fotballprogram for talentfulle mannlige fotballspillere samtidig som de studerer for en grad. Fotballakademiet er et heltidsfotballprogram som gir den perfekte plattformen for spillere å fortsette å trene og konkurrere på høyt nivå i Storbritannia. [+]

Fremtidige Elite Sports kan tilby et heltids fotballprogram for talentfulle mannlige fotballspillere samtidig som de studerer for en grad. Fotballakademiet er et heltidsfotballprogram som gir den perfekte plattformen for spillere å fortsette å trene og konkurrere på høyt nivå i Storbritannia.

På grunnlag av US Collegiate-systemet, gir Future Elite Academy spillere muligheten til å fortsette å drømme om å spille profesjonelt, samtidig som man får en internasjonalt anerkjent grad. Ligger i den pulserende byen Northampton, tilbyr akademiet toppnivå treningsfasiliteter blandet med fantastiske læringsplasser.

Akademisk oversikt

Akademiet er unikt, da det er laget for å gjøre det mulig for talentfulle spillere å få tilgang til profesjonell / ikke-ligaspillet, samt tilgang til amerikanske universiteter og klubber. Å spille Pathways for spillere inkluderer:... [-]