Read the Official Description

Akademiet er unikt, da det er laget for å gjøre det mulig for talentfulle spillere å få tilgang til profesjonell / ikke-ligaspillet, samt tilgang til amerikanske universiteter og klubber. Å spille Pathways for spillere inkluderer:

  • UK Club Links
  • International Club Links
  • Amerikansk fotball stipend

Akademiet vil konkurrere i BUCS-ligaen, samt konkurrere mot ulike klubber fra Storbritannia og i utlandet i "utstillingsvinduer". Videre vil årlige slutten av året leirene bli holdt i land over hele Europa for å gjøre det mulig for spillere å få en følelse for europeisk fotball.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

ELITE FOOTBALL ACADEMY

Fremtidige Elite Sports kan tilby et heltids fotballprogram for talentfulle mannlige fotballspillere samtidig som de studerer for en grad. Fotballakademiet er et heltidsf ... [+]

Fremtidige Elite Sports kan tilby et heltids fotballprogram for talentfulle mannlige fotballspillere samtidig som de studerer for en grad. Fotballakademiet er et heltidsfotballprogram som gir den perfekte plattformen for spillere å fortsette å trene og konkurrere på høyt nivå i Storbritannia.

På grunnlag av US Collegiate-systemet, gir Future Elite Academy spillere muligheten til å fortsette å drømme om å spille profesjonelt, samtidig som man får en internasjonalt anerkjent grad. Ligger i den pulserende byen Northampton, tilbyr akademiet toppnivå treningsfasiliteter blandet med fantastiske læringsplasser.

Akademisk oversikt

Akademiet er unikt, da det er laget for å gjøre det mulig for talentfulle spillere å få tilgang til profesjonell / ikke-ligaspillet, samt tilgang til amerikanske universiteter og klubber. Å spille Pathways for spillere inkluderer:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk