Read the Official Description

European School of Economics (ESE) er et privat høyskolehøgskole uten grenser, flerkulturelt og pragmatisk, fullt akkreditert i Storbritannia og i rekkefølge av børsnoterte organer.
ESE tilbyr bachelorgrad, mastergrad, MBA, og korte programmer på sine sentre i London, Roma, Milano, Firenze og Madrid.

ESE-kandidatene er blant de mest konkurransedyktige forretningsfagene på markedet, forberedt på ledende roller i internasjonal markedsføring, økonomi, kommunikasjon og ledelse. Med evnen til individuelt å skreddersy sin studium, har ESE-studenter:

studere utenlands med ESE-sentre over hele verden;

Spesialiserer seg i banebrytende næringsliv, blant annet mote, arrangementer, musikk, sport, kunst, media og menneskelige ressurser;

fullfør internships, velge fra mer enn 1500 ledende organisasjoner over hele verden.

En skole uten grenser, European School of Economics er et nytt konsept i høyere utdanning. Kombinere faglig fortreffelighet, internasjonalitet og pragmatisme er ESE-graden og sertifikatprogrammene designet for å forberede en ny generasjon ledere og gründere. European School of Economics (ESE) er en anerkjent utdanningsinstitusjon, akkreditert av British Accreditation Council (BAC).

Utdanningsfilosofi

European School of Economics har forestilt fødsel av en ny menneskehet, for opprettelsen av enkeltpersoner fri for fordommer og frykt, og i stand til å harmonisere tilsynelatende, eldgamle motsetninger mellom økonomi og etikk, handling og kontemplasjon, og økonomisk kraft og kjærlighet.

ESE-bachelor-, master-, MBA- og sertifikatprogrammene tar sikte på å forberede internasjonale entreprenører og ledere med den kulturelle bevisstheten, evner og moralske kvaliteter som trengs mest i dagens moderne virksomhet. Dette oppnås gjennom den unike ESE-pedagogiske filosofien:

"Drømmen er den mest virkelige tingen det er" - Studentene utvikler en unik faglig og profesjonell Pathway gjennom deres utvalgte kursspesialisering, internshipplassering og avhandling

Pragmatisme - praktisk erfaring i moderne forretningspraksis gjennom omfattende praktikprogram

Internasjonalitet - studentlegeme som stammer fra mer enn 60 nasjoner, ESE-sentre rundt om i verden, og praktik med globale organisasjoner.

European School of Economics er et nytt konsept i høyere utdanning. En høyskole av internasjonal virksomhet, omfanget av en ESE utdanning utvider utover et grundig forberedelse i prinsippene for økonomi, ledelse, markedsføring eller økonomi. Målet med moderne høyskoler og universiteter skal være utviklingen av hver enkelt person gjennom et system av vitale ideer for forberedelse av en ny generasjon visjonære ledere.

ESE-verdier

Bak alle menneskelige prestasjoner, med alle intuisjoner, alle vitenskapelige eller sosiale erobringer, bak verdens største økonomiske og industrielle selskaper, og alt som er vakkert, nyttig og velstående, er det alltid en mann, et individ og hans drøm.

Bare enkeltpersoner kan forvandle samfunnet. Bare enkeltpersoner kan drømme. ESEs oppdrag er å skape en ny generasjon unge entreprenører og bedriftsledere, visionærer, pragmatiske drømmere. For å oppnå et slikt mål krever mer enn gode programmer og gode lærere. ESE er et system av vitale ideer og forbereder elevene til å være de nye cellene i en helbredet menneskehet, fri for konfliktløsninger, overtro, fordommer og foreldede ideer, som i seg selv dyrker en ukuelig lidenskap for storhet.

Livet i en organisasjon, en nasjonens fremtid, av en hel sivilisasjon, avhenger av eksistensen av disse mennene. Hoveder til fremtidige organisasjoner vil være handlingsfilosofer. Disse menneskene er mer verdifulle enn gullgruver og oljefelt. De vil bringe suksess og levetid til bedrifter i verden.

Vi tar imot ideen om at å forgir dem, faglig fortreffelighet må følge med med å utvikle sitt individuelle menneskelige potensiale og at utviklingen av intellektuelle evner må fortsette med å skape en ekte internasjonalitet og lydoperative ferdigheter, både oppnådd innen feltet, innenfor de ledende selskapene av verden.

En manns suksess fra en organisasjon er bestemt av deres filosofi.

Derfor er det i ESE klart at reell utdanning ikke bare er undervisning i forestillinger og ferdighetsutvikling, men fremfor alt overføring av skolens unike filosofi, ideer og grunnleggende prinsipper. ESE gir en tilnærming til virksomheten og en bred visjon om livet gjennom en prosess med intellektuell, kunstnerisk, politisk, etisk og sosialkulturell leting, sentrert på selvoppdagelse og arbeid på seg selv rettet mot integritet.

Hverken kunnskap eller utdanning, rikdom eller sosialstandard kan bane vei til suksess, men heller din egen selvkunnskap og integritet.

Utviklingen av enhver bedrift, fra den lokale hjørnebutikken til gigantene i internasjonal industri og økonomi, er deres bevisste transformasjon til en "Skole for å være". Deres mål og virkelige forretningsmessige mål vil være utviklingen av alle direkte deltakere og interessenter. Fremtidens bedrifter og organisasjoner vil være steder av ambisjon og personlig forbedring der arbeidere og ansatte vil gå på slutten av dagen med større følelse av forståelse, lykke og ansvar, og hvor selv de fjerneste cellene i organisasjonen vil bli tatt vare på for å utvikle og akselerere deres fremgang.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

European School of Economics

Du har kanskje oppnådd noen gode evner så langt i design og planlegging, men har du ferdighetene til å gjøre ideene dine i stand til å ta form og si noe om miljøet du bor ... [+]

Arkitektur er vitenskapen som tillater mannen å åpenbare sin egen integritet i bygget form, og en arkitekts høyeste ansvar er først og fremst å bli hel som individ for best å utføre dette oppdraget, og da være til tjeneste for Verden som han har skapt rundt seg selv. Arkitekturvirksomheten setter integritet i form. "

Grunnlegger og president Elio D'Anna

Utdanning i dag ser ut til å være antitese mot de klassiske modellene som ble lagt ut av de gamle grekene, i hvilke skoler eleven ble oppfordret til å stille spørsmål, delta og for alle andre - å kjenne seg selv. European School of Economics mener at den verden man lever i, er bare en refleksjon av de indre tilstandene han lever, og at jo mer man vet og derfor mestrer seg selv, desto mer kan han skape en verden som er behagelig for seg selv og andre. . Alle kursene på European School of Economics er sentrert rundt individet som deres viktigste element. Verden er bare en refleksjon av verden vi lever og drømmer internt. En person hvis mål er orden og skjønnhet, kan ikke hjelpe, men manifestere denne integriteten i den ytre verden. En mann som elsker seg selv og så, kan verden rundt ham ikke hjelpe, men skape, utstråle og sette orden når han går.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
January 2020
Heltid studier
Deltid
5 uker
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

Den korte kurs i entreprenørskap ... [+]

Den korte kurs i entreprenørskap

Det er grunnen til at vi utviklet moduler basert på case study metodikk og interaktive samarbeid aktiviteter som utforsker mangfoldet av deltakerne bakgrunn.

Modeller og rammer utarbeidet av flere globale casestudier benyttes som verktøy for å frigjøre deltakernes innsikt som fører til bærekraftig læring.

Neste startdato: januar / april / september

Kurset består av 4 moduler (moduler kan endres og kan variere i henhold til ESE-senteret):

Entreprenørledelse og etisk lederskapOpprette og gjenopprette bedrifts entreprenørskapskulturInternasjonal Business Decision MakingE-handel og e-handelKursets varighet:3 måneder = 120 timers revisjon / lesingseksamen ukeInternship (valgfritt): 3 månederPraktik (valgfritt)... [-]
Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London  + 4 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

Det profesjonelle programmet i hendelsesledelse ved European School of Economics tar sikte på å utruste studenter med essensiell kunnskap og ferdigheter som trengs for å ... [+]

Event Management er et raskt voksende felt innen servicesektoren, ikke bare for rekreasjonskvaliteter, men også for kommunikasjonskraft. Den store styrken i denne næringslivet er at en velorganisert begivenhet er i stand til å tilfredsstille gjester og deltakere på flere nivåer. En begivenhet er ikke bare en avledning for deltakerne, men et verktøy som er i stand til å forene store kropper av mennesker rundt et bestemt tilfelle, og på sitt beste rundt en bestemt ide.

Med sin mangesidede rolle, som inkluderer planlegging, organisering og utførelse, krever hendelsesadministrasjon en grundig forståelse av viktige prosedyrer, for eksempel å danne et innledende konsept og målrette et publikum gjennom markedsundersøkelser, samt merkevarebygging og sponsing.... [-]

Italia Milan Florence Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Rome  + 4 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

Med alle sine lys og skygger er filmindustrien fortsatt en av verdens sterkeste sektorer, og det er uten tvil den mest innflytelsesrike. Hensikten med kurset er å utstyre ... [+]

Når det gjelder råstall, er filmindustrien en av de største inntektskildene for USA, og filmstudier tilbys i hundrevis av høyskoler og universiteter over hele verden. Vår korte kurs gir de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å kunne gå inn i filmbransjen, sammen med fordelene med å studere i et internasjonalt miljø. Alt som pluss opplevelsen av å tilbringe 3 måneder i den evige byen.

Begynn å leve "La dolce vita" nå!

Programmet består av 4 moduler og 1 verksted. Hver modul innebærer en 3-timers økt per uke over 10 uker, pluss et valgfritt 3-måneders internshipprogram ved fullføring av alle modulene. Modulene vi tilbyr er:

The Movie Business: StrategiInnføring i regnskapInternasjonal markedsføringInternasjonal strategisk ledelseJuridisk og Film Business Contracts workshop... [-]
Italia Rome Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

Det profesjonelle programmet i gjestfrihet og turisme ledelse på European School of Economics gir et sterkt fundament i kunnskap og verktøy i virksomheten og ledelsen som ... [+]

Det profesjonelle programmet i gjestfrihet og turisme ledelse på European School of Economics gir et sterkt fundament i kunnskap og verktøy i virksomheten og ledelsen som er nødvendig for å utmerke seg i dette førsteklasses vekstområdet. Deltakerne vil undersøke de økonomiske konsekvensene av turisme og gjestfrihet i en rekke internasjonale sammenhenger, og vurdere utviklingen av sosiale, kulturelle, økonomiske og politiske faktorer som påvirker næringen.

Dette programmet vil i dybden undersøke rollen som kundeservice, personaladministrasjon, gjestfrihetsstyring og internasjonal markedsføring og turisme. Deltakerne vil kunne analysere og evaluere de retningslinjer og prinsipper som best fremmer en kundefokusert kultur og lær hvordan man vellykket styrer et lag for å oppnå dette målet. Deltakerne vil også utvikle ferdighetene som vil gjøre dem i stand til å forutsi potensielle trender og fallgruver i bransjen og designe og utvikle effektive strategier for å tilpasse sine markedsføringsstrategier tilsvarende.... [-]

Italia Rome Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Milan  + 3 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

Dette masterkurset er designet for avanserte musikere, både instrumentalister og vokalister, og mål, gjennom bidrag fra høyt nivå musikk fagfolk, å forbedre tekniske ferd ... [+]

Dette masterkurset er designet for avanserte musikere, både instrumentalister og vokalister, og mål, gjennom bidrag fra høyt nivå musikk fagfolk, å forbedre tekniske ferdigheter og en generell forståelse av musikalske fenomener.

Det komplette kurset inkluderer en intensiv del av individuelle leksjoner (instrument eller sang) samt gruppesemester om musikkhistorie, musikalsk analyse, kammermusikk og skuespiller (som en del av canto-kurset). Videre er det mulighet for å følge klasser på kroppsposisjon, foreløpig musikkomposisjon og italiensk leksjon for de som ikke er italiensktalende for morsmål.

Kurset har en sterk faglig verdi og kan betraktes som en utmerket forberedelse, spesielt for de som kommer fra utlandet, for opptak eksamener på universiteter, konservatorier og musikk akademier over hele verden.... [-]

Italia Florence
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

Formålet med dette kurset er å gi deg en grunnleggende forståelse av utenrikspolitikk og introdusere deg til de grunnleggende prinsippene for internasjonale relasjoner in ... [+]

Velkommen til Global Diplomacy på ESE

Formålet med dette kurset er å gi deg en grunnleggende forståelse av utenrikspolitikk og introdusere deg til de grunnleggende prinsippene for internasjonale relasjoner innenfor det politiske vitenskapsramme. Disse prinsippene vil tjene som grunnlag for mer avansert studie i feltet International Relations, og vil hjelpe deg med å ikke bare utvikle de kritiske tenkningene du trenger for å analysere konflikter mellom stater, men de menneskelige relasjonsferdighetene du trenger for å proaktivt unngå dem. Forskjellen mellom internasjonale relasjoner og global diplomati er at mens tradisjonelle internasjonale relasjoner er en studie langt fra, vil diplomati forberede deg til aktivt å forfølge en løsning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Rome Milan Florence Spania Madrid  + 4 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

ESE Professional Programme for Arts and Culture Management på European School of Economics i Firenze er designet for å skape innovative ledere innen visuell kunst og kult ... [+]

ESE Professional Programme for Arts and Culture Management på European School of Economics i Firenze er designet for å skape innovative ledere innen visuell kunst og kulturfelt. Ved ferdigstillelse av kurset vil studentene få mulighet til å gå inn i Pathway av den internasjonale kunstverdenen innenfor for eksempel museet miljø og kunstmarkedet. Programmet kombinerer strenge kursarbeid undervist av profesjonelle lærere og verdifulle læringsmuligheter på stedet, for å skille studenter i det offentlige, private og ideelle arbeidsmiljøet.

Inntak Datoer: Januar, April, September

Moduler som tilbys:Stiftelsen i kunsthistorieKunstmarkedsføring og næringslivInternasjonal Business Decision MakingE-handel og e-handel... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Florence
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

ESE Spesialisert Program I Ledelse er utformet for å utvikle og kontekstuere ledelsesmessige ferdigheter og skikkelse for å sikre at ledere som arbeider med internasjonal ... [+]

Dagens ledere må ha et mangfoldig sett av nøkkelferdigheter og kjernekompetanse som er avgjørende for å kunne planlegge, gjennomføre og evaluere et bredt spekter av forretningsaktiviteter. ESE-spesialisert program i ledelse utruster deltakerne med den rette kombinasjonen av praktisk kunnskap støttet av teoretiske grunnlag for å finpusse lederens ferdigheter. Kurset gir et verdifullt innblikk i ledelse som gir deltakerne en fordel over resten av den stadig mer profesjonelt forberedte arbeidskraften i markedet.

ESE Spesialisert Program I Ledelse er utformet for å utvikle og kontekstuere ledelsesmessige ferdigheter og skikkelse for å sikre at ledere som arbeider med internasjonale markeder har den nødvendige forståelsen og innsikt for suksess på dette feltet. Dette vil bli oppnådd gjennom kritisk tenkning, samarbeid, kreativitet og personlig utvikling i et svært interaktivt og stimulerende miljø.... [-]

Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London  + 4 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

ESE Spesialisert Program i Markedsføring er utviklet for å videreutvikle deltakernees markedsferdigheter og skikkelse for å sikre at ledere i internasjonale markeder har ... [+]

ESE Spesialisert Program i Markedsføring er utviklet for å videreutvikle deltakernees markedsferdigheter og skikkelse for å sikre at ledere i internasjonale markeder har den nødvendige forståelsen og innsikt for suksess på dette feltet. Kurset skal forberede deltakerne på et bredt spekter av aktiviteter som merkevareadministrasjon, produktutvikling, tjenestemarkedsføring og business-to-business markedsføring slik at de kan inngå spesialisert markedsføringskonsulent og servicefirmaer som utmerker seg innen markedsundersøkelser, reklame, salgsfremmende, PR og direkte markedsføring.

Siden markedsføring er kunsten og vitenskapen til å målrette seg mot markedssegmenter og oppnå, vedlikeholde og bygge lojalitet, vil vi arbeide for effektiv kommunikasjon og levering av overlegen service og verdi. Deltakerne vil kunne styre, overvåke og lede egne og andre aktiviteter samtidig som de forstår viktige strategiske problemstillinger og trender i feltet. Dette inkluderer bruk av informasjon for å ta kritiske beslutninger og anvendelse av teorier og teknikker til praktiske, realistiske arbeidssituasjoner i sektoren.... [-]

Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London  + 4 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

Målet med ESE Professional Programme i Fashion ... [+]

Moteindustrien er en kompleks, voksende og sterkt konkurransedyktig næringsliv. Å bli en leder i denne raskt utviklede handelen krever at enkeltpersoner har et omfattende utvalg av lederegenskaper, en høy grad av strategisk planlegging, mellommenneskelige kommunikasjonsevner og en kreativ tilnærming til problemløsing.

Målet med ESE Professional Programme i Fashion

Inntak Datoer: Januar, April, September

Moduler som tilbys *:Fashion Research, Markedsføring og Trend ForecastingRetail ManagementMerkevareledelseE-Business

* Kun på Milan campus, inkluderer programmet 5 moduler (Luxury Brands Management, Fashion Research, Markedsføring og Trend Forecasting, Kjøp og Merchandising, Retail Management, Forbrukeradferd)... [-]

Italia Milan Florence Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Rome  + 4 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

ESE Professional-programmet i musikkadministrasjon ble utformet som et middel til å gi studentene en ekte arbeidsstruktur for å veilede dem i dette inntatt formløse og ra ... [+]

ESE Professional-programmet i musikkadministrasjon ble utformet som et middel til å gi studentene en ekte arbeidsstruktur for å veilede dem i dette inntatt formløse og raskt utviklende feltet. Musikkledelse kurset er utviklet for å møte behovene til studenter som ønsker å forfølge en virksomhet og ledelse karriere i musikkbransjen.

En rekke forelesninger, seminarer og workshops med både vanlige og besøksindustri spesialister introduserer kandidater til de viktigste aspektene av musikkbransjen, inkludert kontraktsrett, intellektuell opphavsrett, kunstnerforvaltning og opptaksbransjen. Suksess i den moderne verden av musikk er i økende grad avhengig av forretningskunnskap. Vurderingen av programmet er vanligvis gjennom et gruppeprosjekt og presentasjon. Kurs tittel: ESE Professional Program in Music Industry Management... [-]

Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London  + 4 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

Den ESE Professional Program i Sports Management kurset gir studentene en ekspansiv visning av ulike sportsområder og med de ferdigheter som kreves for å lykkes i dette f ... [+]

I sin natur beordrer sportens verden særlig oppmerksomhet. Idrettsaktiviteter inviterer individer til å delta på ulike nivåer - emosjonelle, fysiske og intellektuelle. Disse aktivitetene gir et uttrykksfulle utløp for en rekke menneskelige behov, som tilfredsstiller ønsket om å bli utfordret, lykkes og samhandle i en gruppe. Idrettsaktiviteter er unike fordi oppfatningens oppfatning er både intensivt personlig og gruppeorientert.

Den ESE Professional Program i Sports Management kurset gir studentene en ekspansiv visning av ulike sportsområder og med de ferdigheter som kreves for å lykkes i dette feltet av ledelse, fra å kontrollere viftefulle stadioner for å kontrollere produksjonen av sportsminner og single player management. Spesialiseringen i idrettsledelse gir studentene en grundig forståelse av de dynamiske problemene og praksisene som er tilstede i idrettsledelse. Tre sentrale emner vil bli behersket i dette kurset: idrettsledelse, sportsmarkedsføring og idrettsarrangement.... [-]

Italia Milan Florence Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Rome  + 4 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

ESE-spesialiseringsprogrammet i finans er rettet mot ambassadører og profesjonelle investeringsanalytikere, og undersøker prinsippene for finansierings- og investeringsbe ... [+]

ESE-spesialiseringsprogrammet i finans er rettet mot ambassadører og profesjonelle investeringsanalytikere, og undersøker prinsippene for finansierings- og investeringsbeslutninger og deres innflytelse på tvers av et bredt spekter av moderne ledelsesproblemer. Studentene undersøker ikke bare de eksterne årsakene og effektene av rikdom, men enda viktigere blir det oppfordret til å se på de usynlige indre årsakene.

Dette programmet gir en syntese av finanspolitikken til en strategi som integrerer organisatoriske formål og mål. Kurset fokuserer på dagens tenkning om verdsettelse av firmaet, investeringsbeslutningsprosesser, finansiering og utbyttepolitikk, kapitalforvaltning, finansielle strategier og porteføljeorientering. Dette kurset dekker også økonomisk analyse, planlegging og begrepet risiko. Det inkluderer dannelse og bruk av omløpsmidler, arbeidskapital og kredittpolitikk. Finansiell styring inkluderer forståelsen av langsiktige finansieringsinstrumenter og kapitalstrukturen.... [-]

Italia Rome Milan Florence Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London  + 4 Mer
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

For å være virkelig frigjorte fagfolk i eiendomsbransjen i luksusverdenen, er det nødvendig å omdefinere hjørnesteinene i deres rolle. ... [+]

For å være virkelig frigjorte fagfolk i eiendomsbransjen i luksusverdenen, er det nødvendig å omdefinere hjørnesteinene i deres rolle.

For å kunne fungere vellykket i luksusverdenen er det spesielt nødvendig å fokusere på to forskjellige makro dimensjoner: de profesjonelle og estetiske forholdsmessige dimensjonene.

Executive Course i Luxury Real Estate of ESE tar sikte på å integrere begge dimensjoner som foreslår et sett med moduler som balanserer elementene i systemet. På den ene siden er det viktig å utvikle en sterk faglig soliditet, på den annen side er det nødvendig å se nærmere på viktige myke ferdigheter.

Kurset i Luxury Real Estate vil fokusere på følgende emner:... [-]

Italia Florence
January 2020
Heltid studier
6 dager
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics
Address
ESE London 4 Mandeville Place
W1U 3BG London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Telefon
+39 055 217050