Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Edinburghskolen for mat og vin (ESFW) er Skottlands eldste uavhengige og prisvinnende matskole, etablert i 1986. ESFW ligger i The Coach House of Newliston Estate, EH29 9EB.

Hvor vi er:

  • Bare 25 minutter fra sentrum
  • 5 minutter fra Edinburgh flyplass
  • Tilgang til alle hovedtransportruter. (M8, M9, B800)

Kurs

Utdanning, Diplom, En dagskokingskurs, Mat og vinkvelder, Masterclasses.

Utenfor Catering

Skolen tilbyr også et stort utvalg av cateringtjenester for bedriftsarrangementer, bryllup og spesielle anledninger.

Å FØLGE

Edinburgh School of Food & Wine er Skottlands eldste uavhengige og respekterte matlagingskole, etablert i 1986.

Vårt erfarne team av kokk lærer studenter et bredt spekter av evner, teknikker og ferdigheter, for den helt nybegynner til den aspirerende profesjonelle.

Ligger i The Coach House på Newliston Estate, gir skolen en perfekt ramme for vårt brede utvalg av utdanningskurs, en dags kokekurs, mat og vinkvelder, masterclasses, fritidsaktiviteter og bedriftsarrangementer.

Skolen tilbyr også et stort utvalg av cateringtjenester, inkludert vanlig arrangement på Newliston Estate i Kirkliston, Dundas Castle i South Queensferry og også i bolig på Bute House hjemmet til First Minster of Scotland.

Vi deltar på mange lokalsamfunnsarrangementer og i tillegg til våre vanlige veisvisninger på John Lewis og The Gyle kjøpesenter i Edinburgh, så du er alltid en mulighet til å møte teamet og få en følelse for livet på skolen.

Skolen er fullt akkreditert av 'British Accreditation Council' og vi arbeider også mot full SQA akkreditering. Vi samarbeider med en rekke forretningspartnere og organisasjoner for å gi utdanningsstuderende, en dag med matlagingsentusiaster og arrangementer, den beste opplevelsen og kunnskapen mens de er på skolen.

Vi streber etter å følge alle skotske, britiske, europeiske og internasjonale lover, og som i februar 2013 er vi stolte av å si at vi er et null avfall til deponi. Klikk her for å finne ut mer.

Steder

Edinburgh

Address
The Coach House
Newliston Estate

EH29 9EB Edinburgh, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland