Les den offisielle beskrivelsen

Edinburghskolen for mat og vin (ESFW) er Skottlands eldste uavhengige og prisvinnende matskole, etablert i 1986. ESFW ligger i The Coach House of Newliston Estate, EH29 9EB.

Hvor vi er:

  • Bare 25 minutter fra sentrum
  • 5 minutter fra Edinburgh flyplass
  • Tilgang til alle hovedtransportruter. (M8, M9, B800)

Kurs

Utdanning, Diplom, En dagskokingskurs, Mat og vinkvelder, Masterclasses.

Utenfor Catering

Skolen tilbyr også et stort utvalg av cateringtjenester for bedriftsarrangementer, bryllup og spesielle anledninger.

Å FØLGE

Edinburgh School of Food & Wine er Skottlands eldste uavhengige og respekterte matlagingskole, etablert i 1986.

Vårt erfarne team av kokk lærer studenter et bredt spekter av evner, teknikker og ferdigheter, for den helt nybegynner til den aspirerende profesjonelle.

Ligger i The Coach House på Newliston Estate, gir skolen en perfekt ramme for vårt brede utvalg av utdanningskurs, en dags kokekurs, mat og vinkvelder, masterclasses, fritidsaktiviteter og bedriftsarrangementer.

Skolen tilbyr også et stort utvalg av cateringtjenester, inkludert vanlig arrangement på Newliston Estate i Kirkliston, Dundas Castle i South Queensferry og også i bolig på Bute House hjemmet til First Minster of Scotland.

Vi deltar på mange lokalsamfunnsarrangementer og i tillegg til våre vanlige veisvisninger på John Lewis og The Gyle kjøpesenter i Edinburgh, så du er alltid en mulighet til å møte teamet og få en følelse for livet på skolen.

Skolen er fullt akkreditert av 'British Accreditation Council' og vi arbeider også mot full SQA akkreditering. Vi samarbeider med en rekke forretningspartnere og organisasjoner for å gi utdanningsstuderende, en dag med matlagingsentusiaster og arrangementer, den beste opplevelsen og kunnskapen mens de er på skolen.

Vi streber etter å følge alle skotske, britiske, europeiske og internasjonale lover, og som i februar 2013 er vi stolte av å si at vi er et null avfall til deponi. Klikk her for å finne ut mer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

Edinburgh School of Food & Wine aksepterer studenter fra hele verden, inkludert gap-år studenter, skoleavgangere og karrierevekslere. Tverrsnittet av studenter som Diploma tiltrekker seg, bidrar til å skape en mangfoldig gruppe der fokuset ligger fast på å få en uvurderlig introduksjon til mat og vin.

Karrieremuligheter

Edinburgh School of Food & Wine alumni har gått på å forfølge en rekke karrierer i den profesjonelle verden. Disse har inkludert profesjonelle kokker, private kokker, cateringfirmaer og matforfattere. Siden vår etablering i 1986 har Edinburgh School of Food & Wine skapt og nærmet seg sterkt forhold til bransjepersonell i Storbritannia og rundt om i verden. Vi samarbeider tett med hver student for å skape den rette muligheten for den enkelte.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
August 2020
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Det er et ferdighets- og teknikkbasert kurs og er designet for å gi deg den plattformen som kreves av den moderne konditoren. Diplomet er intensivt og på profesjonelt niv ... [+]

Det er et ferdighets- og teknikkbasert kurs og er designet for å gi deg den plattformen som kreves av den moderne konditoren.

Diplomet er intensivt og på profesjonelt nivå som støtter alle teknikkene du trenger for å lykkes. Det er en nåværende etterspørsel etter konditoren med catering verden som ser etter oss å trene i de høye kravene som kreves og stilles av profesjonelle matskoler. Kurset er designet for et bredt spekter av individer, fra de som ønsker å starte en karriere, som ønsker å sette opp egen virksomhet, karrierevekslere og de som ønsker å utfylle deres nåværende nivå. Inkluderer ditt unike, personlige knivsett og alle oppskrifter.

Vår Patisserie Course er et nytt innovativt kurs og er det første kurset i Skottland for å spesialisere seg i Patisserie.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

Spill Røyking, herding og konservering Matlaging for dietter og allergier Desserter og puddinger Meny skriving og koster Vinstudier

Under diplomet får studentene en engangs introduksjon til mat og vinmatch, veiledet av vår ekspert sommelier.

Dette vil gi studentene et grunnlag for forståelse om sminkefylling og deres evne til å matche ulike smak- og mattyper.

Dette kurset gir studentene en god forståelse av druesorter og vil muliggjøre informerte valg av vin og ånd.

Dette kurset gir et utmerket grunnlag for å forfølge videre studier i mat og vin.

Helse og sikkerhet

Før du arbeider i et foodservice-miljø, er det et lovkrav at alle ansatte har et REHIS-matvarehygieneattest. Selvfølgelig bruker alle våre studenter på grunnskolebeviset en hel dag med opplæring hos vår Helse- og sikkerhetsansvarlig, og en kort eksamen blir tatt for å få sertifisering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
August 2020
Engelsk
Heltid studier
3 måneder
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Brød, baking og bakverk Menyplanlegging og kostnadsberegning Matlaging for større tall CV Byggverksted Som en del av Intensive Certificate Course tilbyr ... [+]

Brød, baking og bakverk Menyplanlegging og kostnadsberegning Matlaging for større tall

CV Byggverksted

Som en del av Intensive Certificate Course tilbyr vi også et uvurderlig intervju og CV byggverksted. Mentorert av erfarne HR- og forretningseksperter, er dette en utmerket mulighet til å perfeksjonere din CV og finpusse intervjueteknikken din som forberedelse for enten en karriereendring eller å dykke inn i arbeidsverdenen.

vin studier

I løpet av kurset får studentene en engangs introduksjon til mat og vinkjøring, veiledet av vår ekspert sommelier.

Dette vil gi studentene et grunnlag for forståelse om sminkefylling og deres evne til å matche ulike smak- og mattyper.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk