Edinburgh New Town Cookery School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hva koker?

Velkommen til den prisbelønte Edinburgh New Town Cookery School . Ligger i hjertet av Edinburgh sentrum, tilbyr skolen kurs som vil sette hver student på rett vei til å bli en vellykket kokk. Det mangfoldige spekteret av kurs tilbyr noe for alle nivåer av evne, fra kokker til hjemmekunstnere og studenter til matentusiaster. En praktisk, profesjonell tilnærming vil gi studentene ferdigheter til å lage mat med tillit.

Skolen spenner over fem etasjer og tilbyr panoramautsikt over Firth of Forth. Spillestedet har blitt renovert for å gi et fullt utstyrt undervisningskjøkken ved siden av et demonstrasjonsteater med kapasitet til 50 og et funksjonsrom, som presenterer den ideelle spisestuen for bedriftsunderholdning eller lagbygning. Utvalget av tilbud som tilbys, gjør at skolen kan være vert for et bredt spekter av matlagingskurs og aktiviteter.

Vi tilbyr et utvalg av lange og korte kurs som er designet for å øke din lidenskap for mat og drikke, ta en titt for å se hva som tilbys på Edinburgh New Town Cookery School . Hvis du vil se bilder og få en følelse av vår daglige aktivitet, vennligst besøk vår facebook side.

Hva folk sier om våre kurs:

"Stor innbydende atmosfære, hyggelig, fantastiske fasiliteter og instruktører"

"Flott beliggenhet, fornuftige kurs, veldig nyttige tips samt gode oppskrifter"

"Kurset overgikk mine forventninger - jeg var bekymret for at jeg ville være ute av mitt dybde, men lærerne var så hjelpsomme og kunnskapsrike."

"Gode lærere, nydelig atmosfære og strålende, sentrale Edinburgh plassering."

"Lærerpersonalet var fantastisk, erfaren, entusiastisk og fremfor alt interessert i å utvikle studentene på kurset. De var støttende, morsomme, vennlige, men også krevende for å forberede oss på realitetene i et kommersielt kjøkkenmiljø. De var alle tilgjengelige og motivasjon fra oppdragsgiver til lærerpersonalet, samt støttepersonalet, skal de bli rost for miljøet de skaper. " - Scott B

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Diplomer » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Seks Måneder Praktisk Cookery Diploma

Campus Heltidsstudier 6 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Denne seks måneders kurset er de tre måneders nybegynnere og mellomprodukter / avanserte kurs kombinert. [+]

Oversikt

Denne seks måneders kurset er de tre måneders nybegynnere og mellomprodukter / avanserte kurs kombinert. Vi driver to diplomer om året, den første som starter i slutten av september, og med en pause for juleferien, slutter i slutten av mars. (Besøk nybegynner sertifikat og Intermediate / Advanced Cookery Course for detaljer.) Et andre Diploma som dekker samme læreplan starter i april og løper til september med en kort pause i juni. Diplomkurset har blitt tildelt Best Diploma i Storbritannia ved å se på matlaging.

Dette er det perfekte kurset for folk som ønsker å utføre opplæring som vil utstyre dem med kunnskap og ferdigheter for en karriere i næringsmiddelindustrien. Første semester begynner med å dekke grunnleggende matlagingsteknikker for å gi et solid grunnlag i kulinariske ferdigheter, og den andre perioden fokuserer på å utvikle ferdigheter. I tillegg til klassikerne vil du bli undervist i moderne metoder fra våre erfarne lærerpersonale, som alle har jobbet i mange av de områdene studentene kanskje ønsker å jobbe med.... [-]


Kurs

En Måneds Praktisk Matlagingskurs

Campus Heltidsstudier 1 måned July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Dette kurset lærer deg de grunnleggende ferdighetene til matlaging og vil appellere til håplende chalet kokker eller gap år studenter. [+]

Oversikt

Dette kurset lærer deg de grunnleggende ferdighetene til matlaging og vil appellere til håplende chalet kokker eller gap år studenter. Kurset passer for de som nettopp har forlatt skolen eller universitetet; så vel som de som ønsker å utvikle en forståelse av grunnleggende matlaging ferdigheter og teknikker. Kunnskap og ferdigheter som er oppnådd i dette kurset, vil gjøre det mulig for deg å søke på jobber, spesielt i skihytter, skytingsturer, sommervillaer eller luksusbåter.

Kurset er hovedsakelig fokusert på praktisk matlaging, men det vil også være noen demonstrasjoner og samtaler.

Emner dekket inkluderer:

kniv ferdighetervegetabilsk forberedelsekjøttfisk og skalldyr forberedelse og matlagingaksjer og sauserbakverk og brødlagingbakingmarengsiskremerpuddingersøte sauser ogved hjelp av gelatin... [-]

Tre Måned Intermediate Certificate Cookery Course

Campus Heltidsstudier 11 uker January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Dette elleve ukers kurset er designet for folk med solid kunnskap og evne i grunnleggende matlaging. [+]

Oversikt

Dette elleve ukers kurset er designet for folk med solid kunnskap og evne i grunnleggende matlaging. Den er ideell for de som ønsker å ta matlagingen sin til neste nivå eller til kompetente kokker som ønsker en formell opplæring. Som ved nybegynnerkurset undervises klassiske matlagingsteknikker via demonstrasjoner og praktiske matlagingstimer. I dette kurset dekker du noen av ferdighetene som læres i nybegynnerbegrepet, og går videre til mer avanserte teknikker. Du får muligheten til å lage mat på mange forskjellige kokertyper, inkludert Aga, Induksjon, Keramikk og Gass. I tillegg til praktisk matlaging vil det bli ekspertdemonstrasjoner og forelesninger. Kurset er full tid fra 9.30 til 16.00 hver dag. På slutten av kurset vil det bli en praktisk og en teoriundersøkelse.... [-]


Sertifikat

Tre Måneders Nybegynner Sertifikatkurs

Campus Heltidsstudier 11 uker September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Dette elleve ukers kurset gir deg grundig kunnskap om grunnleggende matlagingsteknikker. [+]

Oversikt

Dette elleve ukers kurset gir deg grundig kunnskap om grunnleggende matlagingsteknikker. Den er designet for de som ønsker å bli profesjonell kokk og gå inn i næringsmiddelindustrien. Det er også egnet for de som ønsker å lære det grunnleggende av klassisk matlaging som livsferdighet. Studentene har mulighet til å lage mat på mange forskjellige kokertyper, inkludert Aga, Induksjon, Keramikk og Gass. I tillegg til praktisk matlaging vil det bli ekspertkjøkkendemonstrasjoner og forelesninger om ulike temaer. Kurset er full tid fra 9.30 til 16.00. På slutten av kurset vil du sitte både praktisk og en teoriundersøkelse.

Noen av emnene dekket inkluderer:

Kniv ferdigheter - hvordan du bruker knivene effektivt, hvilken som skal velge hvilken jobb og hvordan de skal holdes skarpe.Metoder for matlaging - steking, koking, poaching, steking, steking, dypfett steking, sautéing og baking.Aksjer - kylling, brun, biff, fisk og grønnsakerSauser - hvit, béchamel, mornay, saus, majones, pan sauser, sukker sirup og creme anglaise.Gjær - brødfremstilling, beriket gjærbrød brød og kakerCake making - dekker de fire metodene for kakefremstilling; gni inn, kremet, smeltet og vispetPastry - Shortcrust, rik shortcrust, choux, grov puffSpillKjøttpåleggFiskekjøkkenIskremCanapés - savory and sweetCarving kutt av kjøttGelatin - hvordan du bruker pulverisert og blad og andre metoder for innstillingPresentasjon av matVegetarisk mat og spesielle dietterMenyplanlegging - hvordan man kan strukturere menyerKostnad og forretningsplanlegging - viktig informasjon for de som ønsker å drive egen virksomhet.Velge produkter - hvordan gjenkjenne og velg de beste produktene og konsentrere seg om sesongmessighetSunn mat og ernæringSourcing lokale råvarerREHIS Basic Food Hygiene CourseUtvikling av oppskrifter og oppskrifterVin... [-]

Kontakt

Adresse, linje 1 7 Queen Street, Edinburgh, Scotland
EH2 1JE Edinburgh, Scotland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland