Excel College Manchester

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lær engelsk på Excel College! Vi er et hyggelig språkskole tilbyr høy kvalitet engelskkurs i Manchester sentrum.

Vi tilbyr Generelt engelskkurs på alle nivåer fra nybegynner til avansert. Vi er en spesialist leverandør av IELTS forberedende kurs og også hjelpe studentene til å forberede seg på FCE og CAE eksamener.

Vår International Foundation Year kurset gir studentene de ferdighetene de trenger for å studere ved et universitet. Excel College er også et børsnotert SELT kursleverandør. Våre erfarne lærere opprette klasser med fokus på kommunikasjon. De bruker et bredt spekter av materiale for å forbedre dine ferdigheter i alle aspekter av det engelske språket. Med ytterligere én-til-én klasser og akademiske ferdigheter klasser, kan vi skreddersy et engelskkurs for å hjelpe deg å nå målene dine.

Vi tilbyr også homestay og bolig overnatting, en kalender av vanlige sosiale arrangementer og muligheten til å jobbe frivillig i Manchester samfunnet. Dette betyr at du vil få mange muligheter til å få nye venner og praktisere engelsk utenfor klasserommet også.

Påfør i dag! Eller ta kontakt med oss ​​for å ta en nivåtest og prøve din første engelsktime for gratis!

Sosiale aktiviteter Vi forstår hvor viktig det er å øve på engelsk utenfor klasserommet.

Vi arrangerer regelmessige turer og aktiviteter i og rundt Manchester, inkludert gåturer, fotballkamper og turer til museer. Vi forteller deg også om alle de fantastiske tingene som skjer i Manchester hver uke. Våre aktiviteter er alle annonsert på vår aktivitetskalender. Du kan også finne informasjon på oppslagstavlen i college, på Facebook, Meetup og Twitter. Og hvis du ønsker å hjelpe lokalsamfunnet mens du øver på engelsk, ta en titt på vår frivillig side.

ukentlige arrangementer

Kaffe morgen - gratis Samtale Club - gratis Bordtennis - gratis 5-a-side fotball - £ 4.50 (omtrentlig)

Andre arrangementer - Eksempel priser

Tur til John Ryland Bibliotek - gratis Tur til The Manchester Museum - gratis Dagstur til Peak District - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Dagstur til Liverpool - £ 23

Frivillighets Frivillig arbeid er en fin måte å øve på engelsk, forbedre din CV og oppdage mer om Manchester og menneskene som bor her.

Excel College er i kontakt med en rekke frivillige organisasjoner, inkludert grupper i samfunnet, ungdomsklubber, miljø naturvernorganisasjoner og en hjemløs veldedighet. Alle disse organisasjonene har en rekke stadig skiftende frivillige muligheter på tilbudet, noen varer i noen måneder til et år, noen bare for en dag. Du kan ta en titt på dagens muligheter ved å gå til Excel College blogg.

Hvis du er interessert i å delta, vennligst gi oss beskjed når du gjør din søknad. Vi vil be deg om å fylle ut et skjema som sier hvorfor du ønsker å jobbe frivillig, og hva du håper å oppnå. Mens vi ikke kan garantere en frivillig rolle vil være tilgjengelig for dine kursdatoer, vil vi gjøre vårt beste for å finne en passende anledning som passer dine interesser og passer rundt studiene dine.

Alle studenter fra EU kan frivillig. Studenter som trenger visum for å studere i Storbritannia kan frivillig så lenge visumet tillater det.

Andre krav

Øvre middels nivå i engelsk eller høyere Studerer en kurs på minst åtte uker

Homestay

Øv din engelsk med morsmål Erfaring britisk kultur Alle regninger og frokost og kveldsmat er inkludert

Leve i vår vertsfamilie er en fin måte å forbedre din engelsk og få en smak av britisk kultur. Vertene er nøye utvalgt og kontrolleres for å sikre at du er fornøyd, trygg og komfortabel under hele oppholdet. Alle våre homestay vertene snakker engelsk som morsmål, men det er viktig å huske at Storbritannia er et flerkulturelt land, og våre verter har en rekke kulturelle og etniske bakgrunn.

Vertene bor i ulike deler av Manchester. De vanligvis bor i boligområder, en busstur unna College, alle mellom 20 og 50 minutter fra College. Noen av våre verter har små barn, noen er pensjonert par, og noen er enkle, arbeidsfolk. Alle av dem nyte hosting studenter og lære om ulike kulturer.

Studentene har sitt eget rom, og blir behandlet som et ekstra medlem av familien. Dette betyr at du kan forventes å bidra med noen husarbeid som oppvask etter et måltid og holde rommet ditt ryddig. Det betyr også at du får uvurderlig praksis snakker engelsk med morsmål og en opplevelse av det virkelige liv i Storbritannia.

Du kan se på våre nyhetsbrev for intervjuer med noen av våre vertsfamilier.

Residence

Bor i sentrum Del en flat med andre internasjonale studenter Bo i ditt eget rom med eget bad

Hvis du er ute etter selvbetjent overnatting i sentrum av byen, Excel College Residence et utmerket alternativ. Kun 15 minutters gange fra Excel College og sentrum, er våre studentboliger godt plassert for å komme til klassen og utforske Manchester i fritiden. Hver leilighet har seks enkle soverom (alle med eget bad) og et felles kjøkken og stue. Det er en ukentlig rengjøring for fellesarealer, men studentene forventes å vaske, rydde sitt eget bad og beholde sitt soverom ryddig.

Steder

Manchester

Address
St. James' Building
89 Oxford Street
Manchester
M1 6FQ

M16FQ Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland