Exeter College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

Exeter College er en stor, blomstrende og vokser høyere college som plasserer undervisning, læring og student suksess som vår høyeste prioritet. Vi nyter et godt regionalt omdømme. The College ble bedømt som fremragende av Ofsted i en pilot "ingen varsel" inspeksjon i 2012, og igjen i en full inspeksjon i 2014. Vi ble tildelt Times Educational Supplement "Outstanding Provider of the Year i 2012 og BTEC College of the Year i 2014.

Vi har høye forventninger til våre studenter og ansatte, og hvert år sin samlede innsats resultere i gode eksamenskarakterer, utestående treningsresultat og strålende musikk, kunst, idrett og samfunnet prestasjoner. Vi tar imot studenter i alle aldre og evner og våre instruksjons og elev støtte programmer er utviklet for å møte deres behov, utfordre dem til å nå sitt fulle potensial.

Exeter College tilbyr høyere utdanning for rundt 10 000 - 12 000 studenter. Skolen ble etablert i 1970 som den første høyere college i Storbritannia, og bringer sammen de tidligere Grammar School 'sjette skjemaer og Exeter Technical College.

Våre siste suksesser

I mai 2016 ble Exeter College tildelt en Times Educational Supplement videreutdanning Award 2016 for Lærling Programme of the Year. Exeter College og Devon fylkeskommune ble anerkjent nasjonalt for innovasjon Haven Banks Outdoor Education Centre. Samarbeidet ble anerkjent med en Association of Colleges (SUT) Beacon Award for innovasjon 2015-16 i videreutdanning. I januar 2014, Ofsted tildelt college Grade 1 "fremragende" for utfall for elever, undervisning, læring og vurdering, Leadership and Management og den totale effektiviteten som gjør Exeter College en av de beste resultatene høgskolene i landet. Klikk her for å finne ut mer om vår Ofsted gradering. Klikk her for å lese Ofsted rapport. I november 2012, vant Exeter College to prestisjetunge Times Educational Supplement Videre studie Awards for Outstanding Provider of the Year og fremragende ledelse av læring og Ferdigheter Awards. I juli 2014 ble Exeter College tildelt BTEC College of the Year.

Hva tilbyr vi?

Som en vellykket tertiær college tilbyr vi nå et bredt spekter av kurs og studenter kan velge de som gjenspeiler deres individuelle evne, aspirasjon og interesse. Vi tilbyr:

over 40 AS og A2 fag, den prestisjetunge International Baccalaureate, et bredt spekter av over 90 håndverksfag og industriledede kurs (entry nivå til nivå 3) det største utvalget av lærling rammer i Devon for ungdom og voksne en rekke programmer laget for å støtte de unge og voksne som ikke er i utdanning, arbeid eller opplæring voksenopplæring kurs - fra fritid til profesjonelt akkreditert programmer skreddersydd opplæring og etterutdanning for arbeidsgivere og arbeidstakere over 30 universitetsnivå kurs, inkludert Foundation Degrees, i samarbeid med universitetene i Plymouth, Exeter, Marjon og Kingston og BTEC.

Skolen fortsetter å tjene byen Exeter, men vi også tiltrekke seg studenter fra hele Devon med over 60% av våre 16 - 18 elever som kommer fra hele Devon og sørvest.

Høgskolen har en rekke spesialiserte høyskoler som gir opplæring til idrett, bedrift, journalistikk, musikk, faglig dyktig og gjestfrihet og catering studenter. Vi har utviklet meget sterke arbeidsgiver lenker gjennom læreplanen vår og gjennom Business Solutions, høgskolens dedikerte arbeidsgiver revisjonsteamet, med ledende lokale og internasjonale arbeidsgivere, for eksempel Flybe, Met Office, Michael Caines og mange små og mellomstore bedrifter, som sikrer våre yrkesfag og lærlingetid speiler dagens trender og initiativer.

Vi anerkjenner viktigheten av å jobbe tett med lokale myndigheter, nasjonale, samfunn og arbeidsgiver grupper for å støtte lokalsamfunnet og økonomi og vi leverer viktige tiltak spesielt med Princes 'Trust, Job South West og den lokale Chambers of Commerce.

Steder

Exeter

Address
Hele Road
EX4 4JS Exeter, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland