Future London Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Future London Academy (FLA) er et pedagogisk organisasjon dannet i 2013. Våre kurs har plass til fagfolk på tvers av en rekke bransjer; de består av foredrag, forelesninger og workshops utført av bransjeeksperter. Våre programmer er laget for å fordype deltakerne i den kreative, kommersielle og kulturelle livet i London. Deltakerne har eksklusiv tilgang til noen av de beste menneskene; etater og virksomheter på jobben her i dag å lære første hånd hvordan de opererer, samt få bak-kulissene-innblikk i deres mest vellykkede prosjekter. Vi tror på praktisk erfaringsbasert læring, hvor du lære direkte fra kilden snarere enn en lærebok.

Deltakerne tilbringe syv dager i London alle som bor i et hus på den kreative hjertet av byen. Våre foredrag og workshops foregå på våre bransje ekspertenes kontorer eller spennende møteplasser og er designet for å være informativ og uformell. Tidligere kurs har inkludert besøk til ledende selskaper som Google, Twitter og BBC. Deltakerne har hatt muligheten til å sitte rundt bordet med sentrale personer i disse organisasjonene - stille spørsmål, å ha samtaler, og læring ansikt til ansikt om deres tilnærming og sine ideer.

Bortsett fra det pedagogiske aspekt er kursene også utformet for å vise dere London fra en rekke forskjellige vinkler, er hver dag pakket med aktivitet. Deltakerne besøker roste utstillinger og kulturarrangementer, samt utforske noen av de hemmelige stedene i London som de fleste besøkende aldri får oppleve.

Hver dag består av ulike aktiviteter for å maksimere deltakere læringsopplevelser, følger vi følgende struktur:

Styrking frokost: Den første aktiviteten på dagen inkluderer uformelle aktiviteter over frokost for å aktivere hjernen og kroppen til å motta de kreative stimuli av dagen. Under forsterke frokoster, vil deltakerne samhandle med andre deltakere, dele sine ideer, erfaringer og forventninger for dagen og møte lokale fagfolk for å få vite mer om backstage av den kreative bransjen. Morning session: Det er den første økten av dagen; det vil ta form av et foredrag eller en hands-on workshop. Praktisk trening: En kort oppgave å følge opp om morgenen økten og gjør alle låse opp hjernen fulle potensial Lunsjpause: Mellom morgen og ettermiddag økter blir det en kort pause der deltakerne vil få en mulighet til å spise lunsj og nyte omgivelsene i morgen økt beliggenhet. Ettermiddag: Det er den andre økten av dagen, hvor deltakerne vil få muligheten til å besøke en annen topp London byrå og lytte til deres team avsløre hemmeligheter de bruker i hverdagen.
Debrief og byen: Etter en lang dag med absorberende nye måter å jobbe på, ide brainstorming og kreative øvelser deltakerne vil debrief innholdet i dag for å bedre organisere dem i deres sinn. Denne aktiviteten vil være korte og engasjerende, og det vil skje rett etter ettermiddag på steder som deltakerne kan deretter gå som kulturelle og sosiale aktiviteter som museer, gallerier og konferanselokaler. Helgen: Helgen vil bli dedikert til kulturelle og sosiale aktiviteter, besøke utstillinger og spennende steder i London.

Steder

London

Future London Academy

Address
14 Grays Inn Road
WC1X 8HN London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 758 128 1308