Future London Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Future London Academy (FLA) er et pedagogisk organisasjon dannet i 2013. Våre kurs har plass til fagfolk på tvers av en rekke bransjer; de består av foredrag, forelesninger og workshops utført av bransjeeksperter. Våre programmer er laget for å fordype deltakerne i den kreative, kommersielle og kulturelle livet i London. Deltakerne har eksklusiv tilgang til noen av de beste menneskene; etater og virksomheter på jobben her i dag å lære første hånd hvordan de opererer, samt få bak-kulissene-innblikk i deres mest vellykkede prosjekter. Vi tror på praktisk erfaringsbasert læring, hvor du lære direkte fra kilden snarere enn en lærebok.

Deltakerne tilbringe syv dager i London alle som bor i et hus på den kreative hjertet av byen. Våre foredrag og workshops foregå på våre bransje ekspertenes kontorer eller spennende møteplasser og er designet for å være informativ og uformell. Tidligere kurs har inkludert besøk til ledende selskaper som Google, Twitter og BBC. Deltakerne har hatt muligheten til å sitte rundt bordet med sentrale personer i disse organisasjonene - stille spørsmål, å ha samtaler, og læring ansikt til ansikt om deres tilnærming og sine ideer.

Bortsett fra det pedagogiske aspekt er kursene også utformet for å vise dere London fra en rekke forskjellige vinkler, er hver dag pakket med aktivitet. Deltakerne besøker roste utstillinger og kulturarrangementer, samt utforske noen av de hemmelige stedene i London som de fleste besøkende aldri får oppleve.

Hver dag består av ulike aktiviteter for å maksimere deltakere læringsopplevelser, følger vi følgende struktur:

Styrking frokost: Den første aktiviteten på dagen inkluderer uformelle aktiviteter over frokost for å aktivere hjernen og kroppen til å motta de kreative stimuli av dagen. Under forsterke frokoster, vil deltakerne samhandle med andre deltakere, dele sine ideer, erfaringer og forventninger for dagen og møte lokale fagfolk for å få vite mer om backstage av den kreative bransjen. Morning session: Det er den første økten av dagen; det vil ta form av et foredrag eller en hands-on workshop. Praktisk trening: En kort oppgave å følge opp om morgenen økten og gjør alle låse opp hjernen fulle potensial Lunsjpause: Mellom morgen og ettermiddag økter blir det en kort pause der deltakerne vil få en mulighet til å spise lunsj og nyte omgivelsene i morgen økt beliggenhet. Ettermiddag: Det er den andre økten av dagen, hvor deltakerne vil få muligheten til å besøke en annen topp London byrå og lytte til deres team avsløre hemmeligheter de bruker i hverdagen.
Debrief og byen: Etter en lang dag med absorberende nye måter å jobbe på, ide brainstorming og kreative øvelser deltakerne vil debrief innholdet i dag for å bedre organisere dem i deres sinn. Denne aktiviteten vil være korte og engasjerende, og det vil skje rett etter ettermiddag på steder som deltakerne kan deretter gå som kulturelle og sosiale aktiviteter som museer, gallerier og konferanselokaler. Helgen: Helgen vil bli dedikert til kulturelle og sosiale aktiviteter, besøke utstillinger og spennende steder i London.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Design Tenkning Og Innovasjon Uke

Campus Heltidsstudier 1 uke March 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Et unikt program for service designere, kreative gründere og bedriftseiere - introdusere deg til Londons mest innovative bedrifter og avdekke de nyeste tilnærminger til design tenkning. [+]

Hver dag vil det bestå av forelesninger, rundbord og besøk til de beste selskapene som har vedtatt den human-sentrert tilnærming, hvor du møter lagene bak deres nyeste forskning og innovasjon. Noen kaller vårt format en "design safari", noen sier det er en VIP bak-scenes opplevelse eller en forskningsreise. I løpet av uken vil du også utforske de nyeste trendene og funnene i virtuell virkelighet, kunstig intelligens, bærekraft og fremtidens teknologier. Du vil lære om den nyeste tilnærmingen til kreativitet, produktstyring og bedriftsledelse - og få muligheten til å stille spørsmål i en uformell atmosfære.

Alle forelesninger og workshops vil finne sted i selve byråene, noe som gir deltakerne en bedre kontekst av emnet. Dette programmet er laget for å gi deg inspirasjon til arbeidet ditt, for å hjelpe deg å få en sakkyndig uttalelse på aktuelle prosjekter, og holde deg up-to-date med de nyeste trendene i bransjen.... [-]


Future of Branding Week

Campus Heltidsstudier 1 uke June 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

[+]

Branding er Storbritannias nummer ett eksport. Men hva gjør byråer i London så vellykkede globalt? Møt de legendariske designerne bak de største mesterverkene og lytt til deres tilnærming til merkevarestrategi. Utforsk alle de nye mulighetene fra eksperimentell og lydidentitet til merkevarebygging i digitalt og bevegelsesdesign.

Denne uka læringseventyret er for folk som ønsker å forstå hva som skiller en god merkevare fra en flott, hvordan du lager en arv og hva du trenger å vite for å lykkes globalt. Dette programmet hjelper deg med å holde deg oppdatert med de nyeste trender i bransjen, bli bedre på hva du gjør og finne nye måter å utvikle din karriere på.... [-]


Ux Og Digital Design Uke

Campus Heltidsstudier 1 uke August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

[+]

Oppbygging av programmet:

Hvem er dette programmet for? Schedule Kostnad [-]

Videoer

Design Thinking and Innovation in London

Why design in London is so amazing?