Les den offisielle beskrivelsen

Gaia Education ble opprettet av en gruppe lærere som kalles "GEESE" - Global Ecovillage Lærere for en bærekraftig jord- som har vært møte over en rekke workshops for å formulere sin tverrfaglig tilnærming til utdanning for bærekraftig utvikling.

Gjessene møttes første gang i 1998 i Fjorvang, Danmark der en felles plattform for utvikling av ecovillage utformingen pensum ble etablert. Den første milepæl i utviklingen av Gaia Education var lanseringen av den innovative læreplan Ecovillage Design Education, i løpet av 10-årsjubileet konferansen i Global Ecovillage Network på Findhorn Ecovillage i oktober 2005.

I 2008 Gaia Education Design for Sustainability (GEDS) online-programmet ble lansert i samarbeid med Open University of Catalonia (HiO). Utgangspunktet tilbys på spansk og engelsk, kurset tiltrukket studenter fra både industriland og utviklingsland, rurale og urbane områder, på alle fem kontinenter.

I 2011, den spanske Gaia Education Design for bærekraft ble en formell praktisk kurs, og tiltrekker hovedsakelig spanske og latinamerikanske studenter. Siden den gang har Gaia Education konvertert GEDS praktisk spanskkurs til en mastergrad.

I 2013 begynte Gaia Education å tilby GEDS på portugisisk, i sin online læringsplattform, hvor det har også vært mulig å ta GEDS kurs i engelsk siden 2014.

I 2014 Gaia Education utviklet den nye strømmen av aktivitet prosjektbasert læring, støtte community-ledet gjennomføringen av bærekraftig utvikling.

Siden 2006 Gaia Education har fått støtte levering av mer enn 180 programmer på seks kontinenter. Internasjonalt er antallet fire ukers lange intensives og andre kurs formater stadig økende sammen med en kraftig økning i antall søkere og deltakere på disse kursene. Disse yrkesfag er åpne for en mangfoldig gruppe mennesker med et bredt spekter av profesjonelle og faglig bakgrunn som er interessert i å ta en aktiv rolle i bærekraft overgangen.

Mission

Gaia Utdanning er en ledende leverandør av bærekraft utdanning som fremmer blomstrende lokalsamfunn innenfor naturens tålegrense.

Gaia Education forvalter tre strømmer av aktiviteter

  1. Ansikt-til-ansikt

Ecovillage Design Education (EDE) programmer som pågår i 42 land med mer enn 70 institusjoner

  1. E-læring

Design for Bærekraft globale klasserom i engelsk, spansk og portugisisk

  1. prosjektbasert læring

Aktiviteter som finner sted i det globale sør støtte gjennomføringen av Post-2015 utviklingsagendaen

Vår visjon

Vi jobber mot en spenstig fremtiden innenfor naturens tålegrense hvor ingen blir etterlatt. En verden av trygg og næringsrik mat; av rent drikkevann; av universell tilgang til bærekraft utdanning; av fysisk, psykisk og sosialt velvære. En verden som bruker energi og materialer med større effektivitet, distribuerer rikdom ganske og arbeider for å eliminere begrepet avfall. En verden av universell respekt for menneskerettigheter og menneskeverd; av rettferdighet og likhet; respekt for rase og etnisitet; og av like muligheter tillater full virkeliggjøring av menneskets potensial mens fremme felles velstand.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Gaia Education

Hvis du har dykket inn i dypet av vårt innflytende Ecovillage Design Education (EDE) Face-to-Face-program på et fellesskap et sted i verden, vil du vite at det er en livs ... [+]

En livsendrende opplevelse

Hvis du har dykket inn i dypet av vårt innflytende Ecovillage Design Education (EDE) Face-to-Face-program på et fellesskap et sted i verden, vil du vite at det er en livsendrende opplevelse. Gjennom det har mange funnet dypere formål og mening, og har selv gjort å gjøre en forskjell i deres samfunn, deres livsarbeid. Andre har sett og lært ting som flyttet dem til å bli mer effektive verdensarbeidere. Dette gjelder også for de som har studert vårt online design for bærekraft (GEDS) -program og utdypet forståelsen av de fire dimensjonene for bærekraftig fellesskapsdesign.

Endre agenter

Det som alle våre studenter deler, er en sult for å finne et sted og rom for å fungere som agenter for positiv forandring. Mange har ønsket å skape egne Gaia Education inspirerte verksteder, lette møter, inspirere eller bli sosiale entreprenører og mye mer. Likevel, vi kjenner mange som ikke føler seg trygge nok til å levere vårt programinnhold til ulike og noen ganger utfordrende publikum. Dette er i ferd med å endres. Du er i ferd med å endre, da du får alle nødvendige verktøy for å bli en Gaia Education Certified Trainer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Forres Canada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brasil Rio de Janeiro  + 4 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk