Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 2014 Gateway International er et yrkesskole, og tilbyr en rekke skjønnhets- og holistiske kurs i Storbritannia.

Hver og en av våre studenter er fullt fornøyd med undervisningen fra våre høyt kvalifiserte og erfarne veiledere, treningsfasiliteter og kursinnhold, med hvert kurs skreddersydd for hver student.

Vi tilbyr et vennlig og støttende læringsmiljø med inspirerende, lidenskapelige forelesere som er klare for å hjelpe deg gjennom hvert trinn i læringsprosessen.

Gateway International College vil bringe deg til det nivået du trenger for å forandre livet ditt gjennom faglig læring og oppkjøpet av nye ferdigheter.

Våre kurs dekker et bredt spekter av skjønnhets- og holistiske terapier, og vår stipendiatstøtte er tilpasset for å hjelpe deg med å finne det arbeidet du trenger med de ferdighetene du har kjøpt.

Start et kurs med Gateway International College og start et nytt kapittel i livet ditt.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Gateway International College

Å utføre en full body massasje behandling er en mulighet for deg å gi kunden en avslappende og hyggelig opplevelse designet for å oppmuntre til en følelse av velvære. Det ... [+]

Verden vi lever i er et utrolig travelt sted. Vi har alle påkjenninger av arbeid, sosiale engasjementer og omsorg for de vi elsker i livet mens våre telefoner, datamaskiner og TVer roper varsler om de tingene vi glemte, vi ble enige om i uken før ... noen ganger er det bra å bare slappe av.

Å utføre en full body massasje behandling er en mulighet for deg å gi kunden en avslappende og hyggelig opplevelse designet for å oppmuntre til en følelse av velvære. Dette kurset vil lære deg alt du trenger å vite om å tilby en profesjonell full kroppsmassasje og inkluderer praktisk trening og vurdering.

Medlemskap: GTI Student medlemskap i 3 måneder for £ 25

Kvalifikasjon: GTi sertifikat i kroppsmassasje... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
30 timer
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk