Les den offisielle beskrivelsen

Global Banking Skole gir industri ledende anvendte Bank og finans utdanning rundt om i verden. Vi er først og fremst kjent for investment banking opplæring til bedrifter, banker, private equity og hedgefond i topp 20 finansielle hovedsteder.

Vår unike proposisjoner i bransjen for å hjelpe deg å bygge en vellykket karriere i bank eller finans. Vi rekrutterer ambisiøse mennesker, utdanne dem med kritisk tenkning og problemløsning; veilede sin karriere for å bli en vellykket personlighet i denne globale verden.

Våre foredragsholdere bringe stor rik erfaring i bransjen, profesjonsutdanning og engasjerte pedagogiske ferdigheter til klasserommet.

Hver student i Global Banking skole må gå gjennom vår gratis karriereutvikling program hvor du vil samhandle med gruppe senior bankfolk til å finne de riktige karriere for deg selv, utvikle din CV for bestemte roller og nettverk med næringen.

Ved å studere ved GBS studenter vil også automatisk bli medlemmer av våre 4000 + studenter innen bank og finans. Studentene vil bli invitert til våre mange nettverk hendelser hvor de vil være i stand til å møte tidligere studenter og arbeidsgivere fra industri.

Våre innovative undervisningsmetoder er levert av erfarne investering bankfolk. Vi ønsker alltid å slette gapet av kunnskap mellom virkelige verden investment banking og finans praksis og tradisjonell akademisk læring. Vi lette gruppediskusjoner, med inngående spørsmål og svar med en erfaren trener, visuelle presentasjoner og læring av reelle applikasjoner med Excel-baserte økonomiske modeller.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Global Banking School

2-måneders Elite Global Investment Banking Internship er en unik mulighet til å få klient-vendt opplevelse av reelle transaksjoner og relevant kunnskap for Investment Ban ... [+]

2-måneders Elite Global Investment Banking Internship er en unik mulighet til å få klient-vendt opplevelse av reelle transaksjoner og relevant kunnskap for Investment Banking, Private Equity og Hedge Fund karrierer. Dette internship plassering vil gi deg omfattende transaksjonsarbeidserfaring.

Den første måneden (4 uker) Programmet gir opplæring for Investment Banking Industry erfaring:

Analyse av London Stock Exchange og New York børsnoterte selskaper Utarbeidelse av kjøper og selger siden transaksjonen plasser, teasere, og skriver konfidensiell investering memo Excel Financial modellering og verdsettelse av børsnoterte selskaper ved hjelp av "Sammenlign comps" metoden Excel Financial modellering og verdsettelse av børsnoterte selskaper ved hjelp av "Rabattert kontantstrøm" metoden Excel Financial modellering og bestemmelse av betalt av kjøperen av virksomheten ved hjelp av premium "Transaksjons comps" metoden Excel Financial modellering og leveraged buyout av selskapet ved en Private Equity sponsor Utarbeidelse av M & A transaksjon klar modell med materialoppsamling / fortynning analyse av avtalen Board presentasjon og lukking av investeringsbanktransaksjon ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk