Global Banking School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Global Banking Skole gir industri ledende anvendte Bank og finans utdanning rundt om i verden. Vi er først og fremst kjent for investment banking opplæring til bedrifter, banker, private equity og hedgefond i topp 20 finansielle hovedsteder.

Vår unike proposisjoner i bransjen for å hjelpe deg å bygge en vellykket karriere i bank eller finans. Vi rekrutterer ambisiøse mennesker, utdanne dem med kritisk tenkning og problemløsning; veilede sin karriere for å bli en vellykket personlighet i denne globale verden.

Våre foredragsholdere bringe stor rik erfaring i bransjen, profesjonsutdanning og engasjerte pedagogiske ferdigheter til klasserommet.

Hver student i Global Banking skole må gå gjennom vår gratis karriereutvikling program hvor du vil samhandle med gruppe senior bankfolk til å finne de riktige karriere for deg selv, utvikle din CV for bestemte roller og nettverk med næringen.

Ved å studere ved GBS studenter vil også automatisk bli medlemmer av våre 4000 + studenter innen bank og finans. Studentene vil bli invitert til våre mange nettverk hendelser hvor de vil være i stand til å møte tidligere studenter og arbeidsgivere fra industri.

Våre innovative undervisningsmetoder er levert av erfarne investering bankfolk. Vi ønsker alltid å slette gapet av kunnskap mellom virkelige verden investment banking og finans praksis og tradisjonell akademisk læring. Vi lette gruppediskusjoner, med inngående spørsmål og svar med en erfaren trener, visuelle presentasjoner og læring av reelle applikasjoner med Excel-baserte økonomiske modeller.

Steder

London

Address
London Headquarters
Global Banking School
116-120 Meridian Place
Canary Wharf

E14 9FE London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

London

Address
Olympic Park Campus
Global Banking School
153-159 Bow Road

E3 2SE London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland