University of Huddersfield

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ditt internasjonale studie senter

Det internasjonale studie senteret forbereder internasjonale studenter for en rekke bachelor- og forskerutdanninger ved University of Huddersfield. Du vil være en del av universitetet fra dag ett og ha all den støtten du trenger for å overføre jevnt til din valgte grad.

Din vei til høyere utdanning

Det er et kurs på International Study Center for å passe alles interesser og karriereambisjoner. Programmene leveres av studiegruppen i samarbeid med University of Huddersfield. Fra bachelor til master forberedelse, er våre kurs designet for å hjelpe deg med å møte de akademiske og engelskspråklige kravene du trenger å studere ved University of Huddersfield. Med små klasser og dedikert undervisning og støtte, vil vi hjelpe deg med å justere for å studere i Storbritannia.

Når du har fullført ditt program på International Study Center og oppnådd de nødvendige karakterene, kan du skrive inn din valgte bachelor eller høyere grad.

Forbered deg på universitetet

Du er student ved University of Huddersfield fra din aller første dag på campus. Du vil studere og lære på campus og ha full tilgang til alle universitetets fasiliteter, inkludert bibliotek, idrettshall og studentforening. På International Study Center vil du oppleve lærerutdanning i universitetsstil og utvikle faglig kunnskap, engelsk språknivå og ansettelsesevner.

Utvikle ansettelsesevner

Alle kurs på International Study Center har et integrert karriere- og ansettelseselement som vi kaller CareerAhead. Vi vil hjelpe deg med å utvikle viktige ansettelsesevner, oppdage hva du er god til og forberede din fremtidige karriere.

Bli med i et globalt fellesskap

Vi ønsker velkommen studenter fra hele verden, og vi vet hvordan du kan justere og få mest mulig ut av det nye miljøet ditt under studietiden din i Storbritannia. Som internasjonal student vil du være en del av et bredt samfunn av mennesker fra hele verden med 120 nasjonaliteter som er representert ved Universitetet.

International Study Center

Det internasjonale studie senteret hjelper deg med å ta ditt første skritt mot en vellykket karriere. Basert i hjertet av University of Huddersfields campus, tilbyr vi grad forberedelsesprogrammer som er spesielt utviklet for internasjonale studenter. Våre kurs vil forberede deg på utfordringene i gradstudium og utstyre deg med den akademiske kunnskapen, studiet og engelskspråklige ferdigheter du trenger for å lykkes ved University of Huddersfield.

Hvorfor University of Huddersfield?

University of Huddersfield er et moderne og innovativt universitet som er dedikert til å hjelpe studenter mot karriere suksess. Gjennom karrierefokuserte grader, god undervisning og en støttende læringserfaring, finner studentene i Huddersfield seg utstyrt med ferdigheter og tillit til personlig og profesjonell suksess.

Gode ​​karrieremuligheter

Karrierefokuserte grader, mange tilbyr praktikplasser og arbeidsplasser, vil utstyre deg med ekte verdensferdigheter for å forberede deg på en karriere etter oppgradering. Huddersfield er en av de ti beste leverandørene av arbeidsplasseringskurs i Storbritannia (Higher Education Statistics Agency, 2013/14), med over 2000 studenter som fullfører arbeidsplasser i britiske og internasjonale bedrifter hvert år. Universitetet har også to spesialistrådgivere for internasjonale studenter som en del av Karriere- og ansettelsesavdelingen og ble tildelt en QS 5-stjerneklassifisering for sysselsetting i 2015.

Profesjonelle lærere

Alle akademiske ansatte ved Universitetet er profesjonelle lærere, med hvert medlem som en stipendiat fra Høyskoleakademiet (en nasjonal organisasjon som markerer Storbritannias beste forelesere). Du vil bli undervist av lærere som er eksperter på sine fagområder, og det er over 100 professorer med ledende forskning og akademiske publikasjoner her.

En topp studentopplevelse

Universitetet er femte i verden for best studentopplevelse, som stemte for internasjonale studenter i International Student Barometer i 2015. I motsetning til noen større byer tilbyr Huddersfield en relativt lav levestandard, noe som gir deg mer for pengene. Dette betyr at det er lettere å nyte alt som Huddersfield, Universitetet og de omkringliggende områdene har å tilby. Med et blomstrende campus-fellesskap finner du 120 nasjonaliteter som er representert ved Universitetet og mer enn 100 studentkledde klubber for å bli med. Det er noe for enhver interesse, alt fra sport og musikk til akademisk, politikk og religion. Og hvis du tror noe mangler, kan du alltid lage din egen.

Utvikle potensialet ditt

Det internasjonale læringsstøtteprogrammet er et spesialistlag som hjelper internasjonale studenter til å tilpasse seg studiet i Storbritannia og livet i Huddersfield. Gjennom deres dedikerte støtte, veiledning og ressurser kan du oppnå best mulig grad og fremtidig suksess.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Forkurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Internasjonalt grunnår

Campus Heltidsstudier August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Huddersfield

Internasjonalt stiftelsesår vil utvikle din faglige kunnskap og engelskspråklige ferdigheter for å forberede deg til det første året av din valgte bachelorgrad. Dette er et tre-tids program med valg av fire ruter. [+]

Den International Foundation Year vil utvikle din faglige kunnskaper og engelskspråklige ferdigheter for å forberede deg til det første året av din valgte bachelorgrad. Dette er et tre-tids program med valg av fire ruter.

Virksomhet og rett, gjestfrihet og turisme, ledelse, markedsføring, transport og logistikk

Internasjonalt grunnår i næringsliv og lov, gjestfrihet og turisme, ledelse, markedsføring eller transport og logistikk vil forberede deg på en grad på områder som regnskap, finans og markedsføring.

Du vil studere kjernemoduler, som er generelle fagfag, og rutemoduler, som er spesifikke og viktige for din faglige utvikling.

Computing, Engineering og Science... [-]