Hudson

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I den forvirrende verden av e-læring er vi ganske enkelt en av de beste i hva vi gjør. Hvorfor? Fordi vi tilbyr førsteklasses kundeservice. Vi stiller kundenes behov før noe annet. Hvis det er noe vi kan gjøre for å hjelpe deg, klatrer vi fjellene for å gjøre det. For det andre er vår online trening enkel å bruke og svært effektiv. Vi tilbyr et bredt spekter av funksjoner designet for å få deg sertifisert raskere. Noen av disse utrolige funksjonene inkluderer video- og lydbasert opplæring, slik at du kan se og høre din veileder 24/7 med online veilederstøtte og online laboratorier for å øve dine ferdigheter i et simulert miljø. Gi oss en prøve. Vi endrer måten du tenker på å lære.

Se videoen under for å lære litt mer om oss.

Om oss fra Hudson på Vimeo.

Online kurs

Kan jeg prøve en demonstrasjon av kurset jeg er interessert i?

Mange av våre kurs er tilgjengelig for demo gratis. Du kan prøve over 150 av våre kurs uten forpliktelse eller kredittkort kreves. Klikk her for å sette opp din gratis demo.

Hvordan fungerer dine online kurs?

Våre online kurs er et multimediebasert. De bruker instruktørledede videoer, lyd, tekst og visuelle illustrasjoner for å levere læringen. Opplæring fokuserer alltid på virkelige scenarier og ferdighetssettende utvikling. Det er også nedlastbare kursnotater, maler, online tester og kurs å fullføre.

Hudson selvstendige treningsprogrammer er designet på en modulær måte slik at en elev har fleksibilitet til å jobbe med ekspertnivåopplæring når som helst 24/7. Alle kurs er ordnet i definerte seksjoner med navigasjonskontroller slik at de kan styre tempoet i treningen. Dette gjør det mulig for dem å lære seg i sitt eget tempo rundt planen sin.

Andre nettbaserte kursfunksjoner inkluderer:

  • Sosial læring

Den intuitive kursplattformen gjør det mulig for en elev å samhandle og samarbeide med andre studenter og ansatte, danne studiegrupper, delta i diskusjoner, rangere og "like" forskjellige kurs og holde seg oppdatert med all den nyeste bransjekunnskapen. Denne kursplattformen er uovertruffen i bransjen og gjør læring morsomt og hyggelig.

  • quiz

Våre tilpassede praksiseksaminer forbereder elevene for sin endelige vurdering annerledes og mer effektivt enn de tradisjonelle eksamenskursene på markedet. Hver elev har tilgang til å praktisere quizzer etter hver modul for å sikre at de er sikre på emnet de har fullført før de fortsetter. Dette vil tillate dem å måle deres effektivitet før de går videre til neste modul i kurset deres. Hudson kurs inkluderer også praksis eksamener designet for å replikere miljøet i test senteret så tett som mulig. Disse eksamenene består av 100 spørsmål i gjennomsnitt.

  • Flash-kort

Hudson vet at utdanning ikke er en størrelse passer til alle tilnærminger. Enkeltpersoner lærer på forskjellige måter ved hjelp av ulike verktøy. Det er derfor Flash Cards og Educational Games er gitt gjennom våre kurs. Dette gjør at eleven kan trene på måter som holder dem engasjert og fokusert, samt beholder sin kunnskap på en mer effektiv måte.

Hvor lang tid tar kursene dine normalt å fullføre?

Våre online kurs er selvfylte, så det kan ta så lite eller så mye tid som du vil. Du vil nyte 12 måneders tilgang til de fleste av våre online kurs, men mange kurs tar så lite som noen få dager eller noen få uker å fullføre.

Imidlertid er ett unntak Diploma Courses, som krever opptil to år å fullføre.

Er dine instruktører kvalifisert?

Hudson jobber kun med sakkyndige instruktører som er høyt kvalifiserte og erfarne. For eksempel har våre IT-instruktører minimum 15 års erfaring i verdensklasse og er gjenstand for eksperter på deres felt.

Vår intuitive online kursplattform lar elevene samhandle og samarbeide med instruktører, engasjere seg i diskusjoner og stille spørsmål for å få mest mulig ut av deres læring. Og du har også tilgang til erfarne veiledere som kan gå deg gjennom et emne som du kanskje sliter med.

eksamener

Gir du veiledning og eksamenstøtte?

Ja! Her er de typer støtte vi tilbyr:

Læring

Vi tilbyr gratis veileder støtte på hele vårt spekter av kurs, mandag til fredag ​​09:30 til 18:00 GMT. Vi tilbyr også 24/7 Tutor Support som et oppgraderingsalternativ.

Eksamenstøtte

Vi hjelper deg med å sette opp eksamener for sertifiseringer. Enten du leter etter et testsenter i nærheten, eller vil sette opp en onlineeksamen hjemme, vil vi gå gjennom alle dine alternativer. Våre eksamener og pro pakker kombinerer også kurs med relevante eksamensgebyrer.

Teknisk støtte

Skulle noen tekniske problemer oppstå, er vårt supportteam her for å løse dine problemer så raskt som mulig.

betalinger

Kan jeg betale for kurset mitt i avdrag?

Ja! Vi tilbyr enkle månedlige avdragsplaner for de fleste kurs. Avhengig av kurset kan du spre kostnaden av kurset ditt over en 4 måneders periode, rentefri. Ingen kredittsjekk eller kredittavtale nødvendig.

  • Individuelle kurs og sertifiseringspakker: For mange av våre individuelle kurs, Sertifiseringspakker og Soft Skills Bundles, kan du betale i fire månedlige avdrag.
  • Diplomer: Kursavgifter på våre akkreditert Diplomer kan spres over en periode på opptil 12 måneder.
  • Eksamenavtaler og Pro-pakker: Kursavgifter på våre eksamensavtaler og Pro-pakker kan spres over fire måneder. Du vil imidlertid ikke kunne sette eksamenene dine før hele saldoen din er betalt.

For mange kurs er opsjonsplanalternativene tilgjengelige direkte på produktsidene. For alle andre kurs, vennligst kontakt oss for å lære mer om å sette opp en avdragsplan.

Karriere mål

Jeg vet ikke hvilket kurs som passer best for meg. Kan du hjelpe?

Absolutt! Våre kursrådgivere er tilgjengelig via telefon og e-post når som helst du har spørsmål om våre kurs. Du kan også planlegge en tilbakeringing for å få noen fra teamet vårt, ring deg for din bekvemmelighet.

Kan du hjelpe meg med å få jobb etter at jeg er ferdig med kurset?

På forespørsel kan vi tilby veiledning og rådgivning på dette området, for eksempel: hvordan du går om å få jobb, hvordan du lager en CV, hvordan du forbereder deg på et intervju, hvem du skal kontakte.

Tilbyr du noen jobbgarantier etter at du har fullført kursene dine?

Vi kan ikke garantere at du får en jobb automatisk, men vi kan tilby veiledning og råd om hvordan du skal gå om å få en jobb.

Hvor mye kan jeg forvente å tjene på mine nye kvalifikasjoner?

Dette avhenger av en rekke faktorer som oppholdssted du vil jobbe og hvor mye erfaring du har.

For IT-kurs, kan du få en ide om kvalifikasjonens inntjeningspotensial ved å besøke www.itjobswatch.co.uk. Skriv inn navnet på kvalifikasjonen din i søkeboksen. Du vil også kunne se hvor etterspurt kvalifiseringen din er.

For jobber i USA, besøk payscale.com.

Steder

London

Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: