Hyper Island

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hyper Island design læringsopplevelser som utfordrer bedrifter og enkeltpersoner til å vokse og være konkurransedyktig i et stadig mer digitalisert verden. Vårt utvalg av oppslukende programmer og kurs søker å utstyre deg med de nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å lede endring og begynne en reise for livslang læring.

Hyper Island misjon er destillert inn i to hovedområder.

1) utdanningsprogrammer og kurs for å fordype unge talenter og fagfolk i intensive læringsopplevelser fra digital strategi, e-handel og data strategi for å art direction og gjennom selvledelse og refleksjon.

2) Business Innovation rådgivning for å øke forståelsen av hvordan digital endringer samfunn og forbrukeratferd - og støtteorganisasjoner i endringsprosessen av å bo eller bli kreativ og konkurransedyktig i et stadig mer digitalisert verden.

Hyper Island har gått global, med læring huber fra Stockholm til Singapore, Manchester til New York City. Våre lærekonstruksjonsteam reiser rundt i verden møte og snakke med ledere fra Fortune 500-selskaper og startups alike, designe skreddersydde opplevelser som ser for å løse deres spesifikke behov og utfordringer.

Som den digitale verden fortsetter å skifte og utvikle seg, Hyper Island som en lærende organisasjon fortsetter å holde sin puls på det digitale landskapet, bygge og forbedre nye måter å lære, reflektere, samarbeide og utvikle nye metoder.

Vi kan ha kommet en lang vei siden den dristige forsøket på en øy fengsel, vår misjon om å skape en smidig og fremtidsrettet læringsmiljø for studenter og industriledere forblir standhaftig i hjertet av vår organisasjon, gjenspeiles i alt vi gjør.

Vårt mål er å støtte selskapet i å bygge en innovativ virksomhet kultur for å ta på nåværende og fremtidige utfordringer og være "virkelige verden klar 'i en raskt utviklende virksomhet landskapet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Master Class - Digital Acceleration Course

Campus Heltidsstudier 2 dager October 2017 USA East New York Singapore Sverige Stockholm Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Storbritannia (UK) Online + 6 fler

[+]

Du vil identifisere og gripe nye muligheter gjennom interaktive sesjoner med digitale eksperter, hands-on samarbeids workshops, og livlige diskusjoner med jevnaldrende. Alt det er fokusert på å hjelpe deg til å søke ny kunnskap og innsikt i det daglige arbeidet. Alle masterklasser kjøres på engelsk, unntatt i Latin-Amerika hvor det lokale språket brukes. Få Mindset Vikle hodet rundt viktige prinsipper i den digitale tidsalderen. Utvikle en forståelse av hvordan nettverk, kommunikasjonskanaler og forbrukeratferd er i endring. Få Innsikt Lær av de beste, med case-studier og cutting-edge tilnærminger presenteres av industriledere. Få Verktøy Utforsk digitale verktøy, metoder og taktikk som vil hjelpe deg å gjøre endringer skje når du er tilbake på jobb. Få Kontinuerlig støtte Din læring Reisen fortsetter etter de to dagene med kuratert innhold fra Hyper Island, en online gruppe økt med tilrettelegger, og en individuell oppfølging samtale for å støtte deg i å implementere læring. Hva du vil lære Dette kurset dekker viktige elementer i kommunikasjon i en digital verden. Det vil hjelpe deg å ta i bruk ny kunnskap og innsikt i det daglige arbeidet. digitale Eksperter Vår bevist læring metodikk har blitt finpusset over 20 år. Expert Hyper Island tilretteleggere spesialtilpasse hver leveranse av kurset for å maksimere læring og praktisk anvendelse. Verktøy for læring Du vil forlate med en utvidet profesjonell verktøykasse og metoder for innebygging læring i det daglige arbeidet. [-]

Kontakt
Besøksadresse
24 Lever Street
GB - Manchester

Manchester, England, M1 1DZ GB
Besøksadresse
83-89 Mile End Road
London
E1 4UJ

London, England, GB
Besøksadresse
Singapore, SG
Besøksadresse
Stockholm, SE
Besøksadresse
East New York, New York, US
Besøksadresse
UK Online, GB