Glasgow Caledonian University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere på GCU?

Glasgow Caledonian University (GCU) har en av de mest moderne og studentfokuserte campusene i Storbritannia. Den har et fellesskap på 17.000 studenter og er et av de største universitetene i Skottland. Universitetet er stolt av sine fasiliteter og gir en fremragende studentopplevelse.

Det er den første universitetet i Skottland som skal tildeles "Changemaker Campus" -status av Ashoka U. Gjennom innovativ forskning, undervisning og samarbeid endrer GCU liv. Det er et universitet dedikert til å utvikle utdanning og hjelpe mennesker over hele verden. Og du kan være en del av det.

Du skal studere på en internasjonal campus. Studentmiljøet samler mennesker fra over 100 land. Du vil dra nytte av universitetets partnerskap over hele verden, inkludert Kina, India, Nord-og Sør-Amerika, Bangladesh og Oman. Den har universiteter i Glasgow, London og New York.

Lære på INTO-senteret

INTO Center ligger midt i sentrum av campus. På innsiden finner du et foredragsteater, klasserom og møterom.

Ønsker du å snakke med noen? Kom til INTO-senteret. Du finner alle våre støttetjenester der. Føler hjemmet? Bekymret for studiene dine? Noe i boligen din ikke helt riktig? Uansett problemet, er vi her for deg når du trenger oss.

Å flytte til et nytt land er et stort skritt, og vi hjelper deg hvor som helst. Fra å åpne en britisk bankkonto for å registrere seg hos en lege. Trenger du hjelp med visumet ditt? Ikke noe problem - vi hjelper deg med å sortere det i et av våre visumverksteder.

Å bo i studentinnkvartering betyr at du skal få venner så snart du ankommer. Alle i senteret vil være glade for å møte deg! Vi arrangerer noen morsomme aktiviteter og turer for deg, slik at du får litt kvalitetstid med dine nye venner.

Og ikke glem at du har tilgang til alle klubbene og samfunnene på universitetet. De er en fin måte å få venner med folk som elsker de samme tingene som deg.

Hva gjør GCU spesiell?

Glasgow Caledonian University er et fellesskap. Med over 20 000 studenter er det ikke lite, men det er intimt.

Du vil bli med studenter fra hele verden - over 100 forskjellige land, faktisk. Campus er nært, så det er lett å få venner.

Leter du etter et sted å møte andre studenter og slappe av? Studentens Forening Building er stedet å være. I første etasje finner du Student Bistro. Her kan du dele et måltid med venner og spille et spill med basseng eller bordfotball sammen.

Campus ligger bare en 10-minutters spasertur fra Glasgow sentrum. Du vil bli bortskjemt for valg når det gjelder mat. Når du vil bli på campus, er det tre kafeer for deg å fylle opp med snacks og kaffe.

95% av GCU-studentene finner arbeid eller videre studier innen seks måneder etter uteksaminering (DLHE 2015). Det er fordi grader her er fokusert på å forberede deg på en fantastisk karriere, uansett hva du velger. Erfaring tilbys i de fleste kurs, noe som gir deg en fordel i forhold til andre kandidater. Og du får hendene på noen spesialutstyr, for eksempel:

  • en kringkasting suite
  • et virtuelt sykehus
  • kliniske simuleringslaboratorier
  • øye klinikk

Forbereder for din fremtid

Å studere i Storbritannia kan være ganske annerledes enn hva du er vant til. Men vær ikke bekymret, vår vennlige lærerpersonale vil hjelpe deg med å tilpasse deg læringskulturen her.

De vil vise deg hvordan du skriver akademiske essays og refererer til kildene dine. Du får mye trening og støtte med å skrive, gjennomføre forskning og gjøre presentasjoner. Så når klokken kommer, vil du være klar for din grad.

GCUs utdanningsprogram er karrierefokusert. Uansett hvilken jobb du vil gjøre i fremtiden, kan en grad fra GCU hjelpe deg med å komme dit. Over 95% av GCU-kandidatene finner arbeid eller videre studier innen seks måneder etter eksamen. De fleste grader inneholder et element av arbeidserfaring, slik at du får et unikt innblikk i bransjen og får kontakt for fremtiden.

En grad fra GCU er vel ansett og respektert over hele verden, så du er i godt selskap. GCUs programmer støttes av store globale merkevarer som Santander, FMC Technologies and Marks

Studer i hjertet av Glasgow

Universitetsområdet er perfekt for studenter. Med byens sentrum, bare fem minutters gange fra campus, får du all spenningen i å bo i en travel kosmopolitisk by. Glasgow omfatter internasjonale studenter og har et stort studentmiljø, slik at du får det til å føle deg som hjemme.

Kjærlighetssporter? Med over 50 idrettslag for å bli med, er du sikker på å finne den rette for deg. Du har tilgang til Arc Sports Center, med to treningsstudioer som gir hjerte- og vektløftingsutstyr. Og du vil være i stand til å delta i fitness klasser som yoga og boxercise.

Hvis du ønsker å spille badminton eller basketball med venner, kan du leie en av Arcs to sportshall. Eller nyt et spill med tennis, fotball eller volleyball i det splitter nye utendørs aktivitetsområdet.

Steder

Glasgow

INTO Glasgow Caledonian University

Address
Cowcaddens Road
G4 0LU Glasgow, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland