INTO London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et innbydende studieområde

 • En sentral beliggenhet i multikulturell London som nylig er blitt kåret som den beste byen i verden for universitetsstuderende (QS Best Student Cities 2018).
 • Dedikerte støtteteam kan hjelpe med alt for internasjonale studenter, inkludert britiske leveordninger, fra å sette opp en bankkonto for å bli med i samfunn og klubber
 • Lærere som forstår behov og læringsmiljø mest hensiktsmessig for internasjonale studenter
 • Utrolig mengde valg med progresjonsalternativer til 110 britiske og europeiske universiteter med tusenvis av kurs
 • Utrolig overnatting alternativer med catering eller selvbetjente fasiliteter. Pluss mange tillegg, inkludert kinoer, karaoke rom, spillrom, treningsstudioer og mer
 • Du finner INTO London Centre et innbydende og stilfullt rom med vennlig personale og toppmoderne fasiliteter.

Når du trenger å studere, er senteret stedet å være. Det er et Learning Resource Center med private studieområder, læringsmateriell og datamaskiner.

Du vil kunne få mest mulig ut av fleksible studieplasser til forelesninger, seminarer og opplæringsprogrammer. Og ikke glem å benytte deg av gratis Wi-Fi i hele sentrum for å studere eller å hente med venner og familie hjemmefra.

Trenger du å slappe av og slappe av etter en hel dag med å studere? Nyt en matbit med vennene dine i kafeen, ta del i en av de mange sosiale aktivitetene som skjer eller gå til olympisk park for en trening.

State of the art fasiliteter

Det er mange forskjellige måter å lære på INTO-senteret med en rekke klasserom og læringsrom.

klasserom

Uansett hvilken læringsstil du liker, studerer du her. Det er 28 lærerom med interaktive whiteboards, 2 forelesningsteater og 8 private studierom for debatter, en på en opplæring eller en privat studieøkt.

Det er også vår kunst og design studio - et moderne, lyst studio plass for å inspirere kunst og design studenter.

Ikke sikker på hva din veileder setter deg til lekser? Sjekk Moodle, det virtuelle læringsmiljøet der alle forelesninger, lekser og leksjoner er lastet opp for å hjelpe deg med å revidere og fullføre arbeid utenfor klasserommet.

Learning Resource Center

Når du trenger å undersøke det siste oppdraget eller skrive ut studienotatene dine, går du til Learning Resource Center. Du finner bøker, DVDer, tidsskrifter og aviser for å støtte dine studier, samt utskrift og skanning.

Kan du ikke finne det du leter etter? Bare spør vår støttepersonell, som er til stede for å hjelpe deg med å finne det du trenger. Glemt din laptop? Ikke noe problem, vi har datamaskiner du kan bruke også.

Mat

Trenger du å hente en rask matbit mellom klassene? Gå til campuskafeen eller nede for pizza eller sushi. Eller hvorfor ikke få litt frisk luft og rusle nedover veien til Petticoat Lane matmarkedet hvor du finner en rekke internasjonale retter.

En verden av valg

Vi tilbyr internasjonale studenter akkurat som du garantert progresjon til en av 110 britiske og europeiske universiteter. Det finnes progressjonsalternativer på 30 av de 50 beste universitetene i Storbritannia.

Du vil ha tusenvis av grader å velge mellom, slik at ditt karrierevalg blir en realitet.

For mye valg? Ikke bekymre deg, du vil motta personlig hjelp med å velge grad og universitet, samt veiledning om din UCAS-søknad.

Så, det er ikke noe press. Vi hjelper deg hvert trinn på veien.

Årlig plassering rettferdig

Hvert år holder vi en plassering for å hjelpe deg med å velge ditt perfekte universitet. Mer enn 50 universiteter fra hele Storbritannia går på messen. Du får mulighet til å spørre representanter fra hvert universitet om studentliv, kursdetaljer, karriereutvikling, opptakskrav og mye mer.

Støtter din søknad

For å sikre at du støttes fullt ut som du tar neste skritt mot å studere for en britisk universitetsgrad, tilbyr INTO London en rekke gratis studentplasseringstjenester. Vår dedikerte studentplasseringsoffiser vil gi deg praktiske råd om studietilbudene som er tilgjengelige for deg og hjelpe deg med å fullføre universitetsapplikasjonen.

Hjelp og støtte tilgjengelig for deg inkluderer:

 • En-til-en studentrådgivning for å hjelpe deg med å velge det mest hensiktsmessige kurset for å oppnå dine faglige mål
 • Praktisk råd og hjelp med alle faser av universitetets søknadsprosess, inkludert hjelp med å skrive et personlig utsagn
 • Forberedelse for universitetsintervjuer, inkludert praksisintervjuer
 • Muligheter for å delta på presentasjoner av universitetsopptakslærere
 • Bistand ved å delta på universitetets åpne dager og høyere utdanning messer
 • Muligheter for å delta på samtaler levert av tidligere INTO studenter
 • Tilgang til universitetsprospekter i læringsressursenteret

Steder

London

INTO London

Address
102 Middlesex St
E1 7EZ London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: