INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En unik opplevelse å studere i utlandet

Din IN Study Center ligger bare en kort spasertur fra Manchester Metropolitan University (MMU), som er et inkluderende miljø hvor du får muligheten til å bruke tid til å bli vant til hva livet kan være som en student.

Det tilbyr en rekke moderne studier og sosiale fasiliteter som vil bidra til å forbedre studiet i utlandet.

En givende opplevelse i en spennende by

INTO Manchester Study Center ligger i nærheten av byens og lokale universitetets fasiliteter. Det gir deg sjansen til å studere i en av de mest spennende og kulturelt mangfoldige byene i verden.

Senteret ligger i Bridgewater House, en imponerende Edwardian-bygning, midt i hjertet av travle Manchester.

Du er aldri langt fra en rekke kaffebarer, kafeer og restauranter, inkludert Manchesters berømte Chinatown-område. Plus, Universitetet i Manchester og Manchester Metropolitan University ligger også bare en kort spasertur unna.

Senterets fasiliteter er designet med studenter som deg i tankene. Du kan dra nytte av det moderne klasserommet og IT-teknologien.

Deres akademiske programmer blir lært på samme måte som det du opplever på universitetet, for å bidra til å bygge din selvtillit før du begynner på høyere utdanning. Deres engelskspråklige klasser blir undervist i et interaktivt, inkluderende klasserom miljø for å bidra til å bygge dine språkkunnskaper gjennom klasserom deltakelse.

Senteret er hjemsted for det vennlige Studenttjenesten-teamet, som er til stede for å hjelpe. De forstår utfordringene som følger med å studere i utlandet og gi et dedikert nettverk av støtte. Fra visum og innvandringsrådgivning, gjennom å åpne din britiske bankkonto, er du i trygge hender.

Livet utenfor klasserommet

Som internasjonal student kan du leve som en del av et levende studentfellesskap i vår nøye utvalgte innkvartering i nærheten, eller oppleve ekte britisk liv i en familieferie. Begge alternativene gir et sikkert, komfortabelt miljø for å vokse - både akademisk og som person.

INTO Manchester Welcome Desk er tilgjengelig for eventuelle spørsmål du måtte ha, og du kan også ringe et døgnet rundt telefonnummer i nødstilfeller.

Fremragende fasiliteter for fremragende læring

Du finner de nyeste læringsteknologiene i Study Center.

Klasserom har digitale whiteboards, som gjør at lærerne dine kan bruke elektroniske ressurser, og er utformet for å oppmuntre til interaksjon og sørge for at du blir involvert.

Senteret har også:

  • en rekke velutstyrte datasuiter
  • gratis internettilgang og Wi-Fi overalt
  • komfortable utbruddsområder for privat studie og avslappende med venner
  • en velkomstdisk og støtte fra vårt vennlige Studenttjenestesamfunn

Læringssenteret er hjemmet til en rekke studiematerialer, inkludert bøker, CDer, DVDer, elektroniske tidsskrifter, aviser, og utskrift og skanning.

Du har 24/7-tilgang til virtuelt læringsmiljø for å laste ned forelesningsnotater og andre nyttige kursmaterialer. Og du vil også kunne delta i online diskusjoner med lærere og klassekamerater.

Investering i fremtiden

Når du har utviklet seg til MMU, vil du dra nytte av resultatene fra en investering på £ 350 millioner i forsknings- og undervisningsfasiliteter. Dette inkluderer investeringer på £ 75 millioner i Business School og Student Hub, og en £ 35 millioner bygning for Manchester School of Art.

På campuset finnes det mange mat- og drikkesteder, blant annet en nylig renovert Studentforening.

Andre universitetsfasiliteter inkluderer et omfattende bibliotek åpent døgnet rundt i løpetid og IT-anlegg hvor du kan låne netbooks, bærbare datamaskiner, videokameraer, audiovisuelt utstyr og projektorer - alt gratis.

Din fremtidige læringserfaring fra universitetet vil være blant de beste i landet. Kvalitetssikringsbyrået plasserte MMU i Storbritannia 20, og Universitetet tilbyr en prisbelønt forretningsskole som ligger i topp 5% av globale universiteter med AACSB-akkreditering.

Det er også hjemsted for den nest eldste kunst- og designskolen i Storbritannia.

Den britiske regjeringen gradert 65% av universitetets forskning som "verdensledende" eller "internasjonalt utmerket" (REF 2014). 260.000 alumni over hele verden har allerede brukt denne ekspertisen til å påvirke samfunnet, miljøet, økonomien, kulturen og folkepolitikken.

Fokusert på employability

Når du går videre til MMU, vil din læring dra fordel av et dedikert fokus på employability. Universitetet var den første som tilbød betalte bransjeplasseringsår (kalt "sandwichår") i sine kurs.

Det tilbyr mer enn 1000 bachelor-og postgraduate programmer, med universitetet i topp 20 i Storbritannia for 8 fagområder (The Complete University Guide 2016).

MMU har også mer profesjonelle akkrediteringer og foreninger enn noe annet britisk universitet. Dette betyr at kvalifikasjonen din vil bli anerkjent, og vil hjelpe deg med å få best mulig start i din valgte karriere.

Steder

Manchester

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Address
Manchester Metropolitan University
All Saints Building

M15 6BH Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland