INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Byen for internasjonale studenter

Manchester er en av de livligste byene i Europa - derfor er det hjem for flere internasjonale studenter enn noen annen region i Storbritannia.

Plasseringen av både ditt INTO Study Center og nærliggende haller av bolig betyr at du alltid vil være nær spenningen

Og som en INTO student, vil du også kunne få tilgang til The University of Manchesters utvalg av uovertruffen akademiske og fritidsfasiliteter.

"Årets Universitet"

Som du forventer av den største internasjonale studentrekrutant i Storbritannia, tilbyr University of Manchester uovertruffen investering i banebrytende fasiliteter for forskning og læring.

£ 750 millioner er investert siden 2004, noe som har hjulpet The University of Manchester til å bli kalt Årets Universitet to ganger de siste ti årene (Sunday Times og Times Higher Education Supplement).

Ser frem til, investerer universitetet ytterligere 1 milliarder kroner innen 2022. Det kommer til å bli en ny ingeniørkampus, nye sentre for lov og næringsliv, en større oppussing av biblioteket, en utvidelse til Studentforeningens bygning, en ny medisinsk skole, og store forbedringer til området rundt campus.

Det har aldri vært en bedre tid for deg å studere ved University of Manchester!

Global anerkjennelse som et universitet av valg

University of Manchester er hjemsted for mer enn 12.000 internasjonale studenter fra over 150 land. Denne populariteten skyldes den globale anerkjennelsen av sin høye utdanning og forskning.

Som medlem av Russell-gruppen av universiteter - bestående av 24 av Storbritannias ledende forskeruniversiteter - sysselsetter universitetet 5 900 akademiske og forskerpersonale, og mange av dem er ledere på deres felt.

Med en så høy kaliber av real-world læring er det ikke rart at 25 Nobelprisvinnere har studert eller jobbet ved Universitetet.

En av Storbritannias beste forskningsinstitusjoner

Fra fødselen av den moderne datamaskinen og den første splittelsen av atomen til banebrytende arbeid med det nye "wonder materialet" Graphene, er innovativ forskning i hjertet av The University of Manchesters etos.

Forskningen vil underbygge graden din, og du vil bli undervist av personalet i forkant av emnet. Mange bachelorprogrammer gir deg muligheten til å bidra til forskning innen studiekollen. Dette vil bidra til å utvikle viktige overførbare ferdigheter som kan overføres til arbeidsplassen eller forskerutdanningen.

Universitetet er en av Storbritannias største forskningsinstitusjoner - med 2014-forskningsverdi 83% av forskningsaktiviteten som "verdensledende" eller "internasjonalt utmerket", og tiltrekker årlig mer enn 247 millioner kroner i finansiering for eksternt forskning.

Livet utenfor klasserommet

Som internasjonal student kan du leve som en del av et levende studentfellesskap i våre spesialbyggede haller. Eller hvorfor ikke oppleve ekte britisk liv i en familieferie? Begge alternativene gir et sikkert, komfortabelt miljø for å vokse - både akademisk og som person.

INTO Manchester Welcome Desk er tilgjengelig for eventuelle spørsmål du måtte ha, og du kan også ringe et døgnet rundt telefonnummer i nødstilfeller.

Den sosiale siden av universitetslivet

Når det gjelder den sosiale siden av universitetslivet, er University of Manchester det perfekte valget for internasjonale studenter. Studentforening er Storbritannias største, med over 300 studenterklubber og samfunn for deg å prøve.

Og det internasjonale samfunnet gir et støttende, sosialt miljø for alle internasjonale studenter som studerer i Manchester.

Steder

Manchester

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland