Les den offisielle beskrivelsen

En givende opplevelse i en spennende by

Det moderne INTO Manchester Study Centre ligger i nærheten av byens og lokale universitetets fasiliteter. Det gir deg sjansen til å studere i en av de mest spennende og kulturelt mangfoldige byene i verden.

Ligger i Bridgewater House, er en imponerende Edwardian bygning renovert til høyeste standard, midt i hjertet av travle Manchester.

Du er aldri langt fra en rekke kaffebarer, kafeer og restauranter, inkludert Manchesters berømte Chinatown-område. Plus Universitetet i Manchester og Manchester Metropolitan University ligger også bare en kort spasertur unna.

Senterets fasiliteter er designet med studenter som deg i tankene. Du kan dra nytte av det nyeste klasserommet og IT-teknologien. Og undervisning i universitetsstil vil bidra til å bygge din selvtillit.

Senteret er hjemmet til vårt vennlige Student Services team, som vil sikre at din erfaring er både givende og bekymringsløs.

De forstår utfordringene som følger med å studere i utlandet og gi et dedikert nettverk av støtte. Fra visum og innvandringsrådgivning, gjennom å åpne din britiske bankkonto, er du i trygge hender.

Laget for din suksess

INTO Manchester studie senter har alt du trenger for å kunne leve og studere i Storbritannia.

Du finner de nyeste læringsteknologiene. 39 lærerom har digitale whiteboards, som gjør at lærerne dine kan bruke elektroniske ressurser, og du blir involvert.

Senteret har også:

  • en rekke velutstyrte datasuiter
  • gratis internettilgang og Wi-Fi overalt
  • komfortable utbruddsområder for privat studie og avslappende med venner
  • en velkomstdisk og støtte fra vårt vennlige Studenttjenestesamfunn
  • Lære Ressursenteret er hjemmet til 5000 studiematerialer, inkludert bøker, CDer, DVDer, elektroniske tidsskrifter, aviser og utskrift og skanning.

Du har 24/7 tilgang til vårt virtuelle læringsmiljø for å laste ned forelesningsnotater og andre nyttige kursmaterialer. Og du vil også kunne delta i online diskusjoner med lærere og klassekamerater.

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Vårt vennlige, erfarne personale vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av de tilgjengelige ressursene.

Livet utenfor klasserommet

Som internasjonal student kan du leve som en del av et levende studentfellesskap i våre spesialbyggede haller. Eller hvorfor ikke oppleve ekte britisk liv i en familieferie? Begge alternativene gir et sikkert, komfortabelt miljø for å vokse - både akademisk og som person.

INTO Manchester Welcome Desk er tilgjengelig for eventuelle spørsmål du måtte ha, og du kan også ringe et døgnet rundt telefonnummer i nødstilfeller.

Sosialt program med INTO Manchester

INTO Manchester sosialt program vil gjøre det enkelt for deg å møte nye mennesker og få mest mulig ut av det nye hjemmet ditt.

Dette inkluderer besøk til teater, kinoer og andre interessante steder som National Football Museum og Manchester United Football Club.

Du kan også nyte turer lenger unna, blant annet til det vakre Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare's fødested), og andre kulturelle destinasjoner over nordvest i England.

Vil du bli involvert? Du kan bli medlem av Student Social Committee og danne klubber og samfunn rundt dine egne hobbyer og interesser med støtte fra INTO Manchester ansatte.

Det internasjonale samfunnet

The International Society er en ikke-for-profit organisasjon som er unik for Manchester.

Basert bare noen få minutters gange fra INTO-senteret, gir det et sosialt og støttende miljø for nesten 7000 internasjonale studenter fra over 120 land som studerer i Manchester.

Samfunnet arrangerer weekendturer rundt Storbritannia, tilbyr mer enn 65 forskjellige klasser hver uke, og organiserer over 100 forskjellige sosiale arrangementer gjennom året.

Nye venner, nye erfaringer

Vi gjør det enkelt for deg å møte nye mennesker og finne nye, morsomme ting å gjøre.

Våre utgående ansatte vil organisere vanlige sosiale aktiviteter og hjelpe deg med å nyte Manchester fullt ut.

Du vil nyte besøk til teatre, kinoer og andre steder som National Football Museum og Manchester United Football Club.

Du kan også delta i organiserte turer til steder som det vakre Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare's fødested) og andre kulturelle hotspots.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

INTO Manchester

Hvorfor søke om International Foundation programmet? Kursalternativer tilgjengelig International Foundation (3 vilkår) - dette er standardalternativet, egnet for de flest ... [+]

Hvorfor søke om International Foundation programmet?

Kursalternativer tilgjengelig

International Foundation (3 vilkår) - dette er standardalternativet, egnet for de fleste studenter. Hvor skal dette programmet ta meg?

Vellykket gjennomføring av International Foundation Program fører til tildeling av International Foundation Certificate (RQF Level 3) fra NCUK.

Vår betingede progresjonsgaranti:

BA (Hons) virksomhet og human resource management

University of Salford

BSc (Hons) Økonomi og regnskap

The University of Sheffield

BSc (Hons) finansiell matematikk

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
INTO Manchester

Universitetet i Manchester Beng (Hons) Chemical Engineering Beng (Hons) Elektrisk og elektronisk Engineering beng (hons) maskinteknikk kvalifiserte og erfarne læ ... [+]

Universitetet i Manchester

Beng (Hons) Chemical Engineering Beng (Hons) Elektrisk og elektronisk Engineering beng (hons) maskinteknikk kvalifiserte og erfarne lærere høye kontakt timer og små klassestørrelser

Du vil få råd og tilbakemelding på seminarer og opplæringsprogrammer. Regelmessige en-til-en-møter med din personlige veileder hjelper deg med å planlegge for fremtidig effektiv studie, og svare på eventuelle spørsmål for å sikre din faglige suksess.

Hvem bør søke om International Foundation programmet?

Du bør søke om dette kurset hvis du har fullført videregående opplæring i hjemlandet ditt.

Kurslengde: 3 - 4 vilkår (9 - 12 måneder)... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Graduate Pathway

INTO Manchester

Pre-master utarbeider internasjonale studenter for direkte opptak til en mastergrad, med fremgang til fag relatert til næringsliv og ledelse ved NCUK universiteter. ... [+]

Forbereder internasjonale studenter for direkte oppføring på en mastergrad, med garantert betinget progresjon til en av NCUKs 16 universiteter.

Forkandidat vil utvikle dine engelskspråklige ferdigheter, et bredt spekter av studiekompetanse og forskerutdanning. Det er ikke fagspesifikt, og er designet for internasjonale studenter som ønsker å studere et forretnings- eller ledelsesrelatert kurs.

Kursalternativer tilgjengelig

Pre-Master's (3 vilkår, september oppføring) - dette gir en ytterligere forberedende term av Management Studies modulen og har et lavere engelskspråklige krav Pre-Master's (2 vilkår, januar oppføring) - dette er standardalternativet, egnet for de fleste studenter Hvor skal dette programmet ta meg? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 9 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

INTO Manchester

Et intensivt akademisk engelskkurs som vil forberede deg til studier på et britisk universitet eller et INTO akademisk program. ... [+]

Det akademiske engelske kurset gir den raskeste og mest effektive ruten mot å nå ditt nødvendige engelskspråkkurs. Kurset er spesielt utviklet for å sikre at du får språkkunnskap og faglige ferdigheter du trenger for å lykkes på universitetet.

Hvorfor søke om dette kurset?Utvikle dine engelskkunnskaper i alle fire kjerneområderUtvikle viktige faglige språkferdigheterLær å kommunisere effektivt på engelskHva er spesielt med programmet?

Dette intensive kurset tilbyr 30 timetimer per uke, som vil bestå av 25 timer ansikt til ansikt læring og 5 timer lærerstøttet nettbasert språkutvikling. Programmet vil bli tilpasset dine individuelle behov, med regelmessige vurderinger for å overvåke fremdriften og sikre at du holder deg på sporet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
INTO Manchester

NCUK International Year One i regnskap og økonomi forbereder deg for opptak til det andre året av en bedrift eller beslektet lavere grad ved et utvalg av ledende britiske ... [+]

Utvikle dine matematiske, analytiske og økonomiske ferdigheter som forberedelse til år 2 av en grad i en rekke regnskaps- og finansrelaterte fag.

Det internasjonale år ett i regnskap og finans er tilsvarende å studere det første året av en lavere grad.

Hvorfor søke om År ett-programmet?Garantert betinget progresjon til en av 10 NCUK-universiteter (med forbehold om å møte progresjonskrav).Et kvalitetssikret, NCUK-godkjent program.Anerkjent av et bredt spekter av andre ledende britiske universiteter.

Kursalternativer tilgjengelig

Internasjonalt år ett (3 vilkår) - dette er standardalternativet, egnet for de fleste studenter.Utvidet internasjonalt år ett (4 vilkår) - dette alternativet har et ekstra uttrykk for engelsk i begynnelsen for ekstra språkstøtte og engelskspråklige opptakskrav er vanligvis lavere.Hvor skal dette programmet ta meg?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk