INTO Manchester

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En givende opplevelse i en spennende by

Det moderne INTO Manchester Study Centre ligger i nærheten av byens og lokale universitetets fasiliteter. Det gir deg sjansen til å studere i en av de mest spennende og kulturelt mangfoldige byene i verden.

Ligger i Bridgewater House, er en imponerende Edwardian bygning renovert til høyeste standard, midt i hjertet av travle Manchester.

Du er aldri langt fra en rekke kaffebarer, kafeer og restauranter, inkludert Manchesters berømte Chinatown-område. Plus Universitetet i Manchester og Manchester Metropolitan University ligger også bare en kort spasertur unna.

Senterets fasiliteter er designet med studenter som deg i tankene. Du kan dra nytte av det nyeste klasserommet og IT-teknologien. Og undervisning i universitetsstil vil bidra til å bygge din selvtillit.

Senteret er hjemmet til vårt vennlige Student Services team, som vil sikre at din erfaring er både givende og bekymringsløs.

De forstår utfordringene som følger med å studere i utlandet og gi et dedikert nettverk av støtte. Fra visum og innvandringsrådgivning, gjennom å åpne din britiske bankkonto, er du i trygge hender.

Laget for din suksess

INTO Manchester studie senter har alt du trenger for å kunne leve og studere i Storbritannia.

Du finner de nyeste læringsteknologiene. 39 lærerom har digitale whiteboards, som gjør at lærerne dine kan bruke elektroniske ressurser, og du blir involvert.

Senteret har også:

  • en rekke velutstyrte datasuiter
  • gratis internettilgang og Wi-Fi overalt
  • komfortable utbruddsområder for privat studie og avslappende med venner
  • en velkomstdisk og støtte fra vårt vennlige Studenttjenestesamfunn
  • Lære Ressursenteret er hjemmet til 5000 studiematerialer, inkludert bøker, CDer, DVDer, elektroniske tidsskrifter, aviser og utskrift og skanning.

Du har 24/7 tilgang til vårt virtuelle læringsmiljø for å laste ned forelesningsnotater og andre nyttige kursmaterialer. Og du vil også kunne delta i online diskusjoner med lærere og klassekamerater.

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Vårt vennlige, erfarne personale vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av de tilgjengelige ressursene.

Livet utenfor klasserommet

Som internasjonal student kan du leve som en del av et levende studentfellesskap i våre spesialbyggede haller. Eller hvorfor ikke oppleve ekte britisk liv i en familieferie? Begge alternativene gir et sikkert, komfortabelt miljø for å vokse - både akademisk og som person.

INTO Manchester Welcome Desk er tilgjengelig for eventuelle spørsmål du måtte ha, og du kan også ringe et døgnet rundt telefonnummer i nødstilfeller.

Sosialt program med INTO Manchester

INTO Manchester sosialt program vil gjøre det enkelt for deg å møte nye mennesker og få mest mulig ut av det nye hjemmet ditt.

Dette inkluderer besøk til teater, kinoer og andre interessante steder som National Football Museum og Manchester United Football Club.

Du kan også nyte turer lenger unna, blant annet til det vakre Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare's fødested), og andre kulturelle destinasjoner over nordvest i England.

Vil du bli involvert? Du kan bli medlem av Student Social Committee og danne klubber og samfunn rundt dine egne hobbyer og interesser med støtte fra INTO Manchester ansatte.

Det internasjonale samfunnet

The International Society er en ikke-for-profit organisasjon som er unik for Manchester.

Basert bare noen få minutters gange fra INTO-senteret, gir det et sosialt og støttende miljø for nesten 7000 internasjonale studenter fra over 120 land som studerer i Manchester.

Samfunnet arrangerer weekendturer rundt Storbritannia, tilbyr mer enn 65 forskjellige klasser hver uke, og organiserer over 100 forskjellige sosiale arrangementer gjennom året.

Nye venner, nye erfaringer

Vi gjør det enkelt for deg å møte nye mennesker og finne nye, morsomme ting å gjøre.

Våre utgående ansatte vil organisere vanlige sosiale aktiviteter og hjelpe deg med å nyte Manchester fullt ut.

Du vil nyte besøk til teatre, kinoer og andre steder som National Football Museum og Manchester United Football Club.

Du kan også delta i organiserte turer til steder som det vakre Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare's fødested) og andre kulturelle hotspots.

Steder

Manchester

INTO Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland